• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben PCOS'luyum aynen. AMH geçen sene 8 filandı. PCOS'larda fazla oluyomuş zaten. Yumurta fazlalığı oluyormuş herkesten fazla olurmuş PCOS'lularda yumurta sayısı
Ben dusuk dıe korkmustum doktor cubku gerek yok amh demek yumurta çokluğu dedi aynen sızın deıdfınız gibi🙏🏻 Cok saol kuzum ♥️

Mubarek Cuma günü hürmetine Rabbim dualarını kabul etsin, en hayırlı ve en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğine inşallah. canım benim seni çok iyi anlıyorum. ben de 1.tedavimde 7 haftalık bebeğimi kaybettim. 2. tedavimde yeniden tuttu. PCOS 'luyum ben de. ikisi de çatlatma tedavisi. Sakın ümidini kaybetme. Eğer olmadıysa Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. Üzülme. Sağlıksız olduğu için düşük oluyor zaten. İnşallah her şey çok güzel olacak. Önce Rabbime ve kadere ardından da pozitik düşünceeye inancım sonsuz. Dualarım seninleee
Canım cok tesekkür ederim güzel mesajın için insan bi kere kaybedince hep kaybetme korkusu yasıyor ama bunu da yencem insallah ve rabbim bi daha nasip ederse stres yapmıycam bise olunca oluyor zaten engel olamıyorsun

Kizlar sizce cizgi var mi

Eklentiler

• IMG_20191101_131026.jpg
    IMG_20191101_131026.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 56
Back