• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ay bıldırım gelemeyince unutuyorum sayfayı ya 😇 hamiş olanlara hayırlı olsun saglıkla büyütttsünler ınsallh burası cok uğurlu galiba bakarsınız bu ay bende katılıyormusum size dimi Dream1988 Dream1988 kuzuuu😍😍🤰🏼🤰🏼 Rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah♥

Ay hadi insallaahh♥️♥️♥️

Freely markasıyla

Eklentiler

• IMG_1670.JPG
    IMG_1670.JPG
    84,9 KB · Görüntüleme: 26
Ahahaha yerim seni kiz 1 kiz 1 erkek olmasn:)
Ay hadi inşallah Allah sağlıklı hayırlı rvlat nasip etsin de cinsiyetleri hiç önemli değil. Ama gönlümden geçen 2 erkek.
Kızlar ay bıldırım gelemeyince unutuyorum sayfayı ya 😇 hamiş olanlara hayırlı olsun saglıkla büyütttsünler ınsallh burası cok uğurlu galiba bakarsınız bu ay bende katılıyormusum size dimi Dream1988 Dream1988 kuzuuu😍😍🤰🏼🤰🏼 Rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah♥
Selam canımm hadi inşallahh hoşgeldin
Freely markasıyla
Ben hiç yapmadım bunla. Benim erken gebelik testinin markasını hatırlamıyorum ama normal testim mira tect ti ve o da doğru sonucu vermişti erken vakitte. O yüzden Dream1988 Dream1988 güvenmiyor o teste ama ben doğru sonuç almıştım

Yok kuzum miratec e güvenmiyor. Freely ile deneme yapmadı o

Albi ye ve miratec e guvenmedim. Albi ile yapmistim ilk ay koymusum kenara bi kac ay sonra buldum onu cift cizgi ilk ay bilmeden bir kimyasal falan gecirmediysem bildiginiz bekleyince baya baya cizgi olusturmusfu.

Back