Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elhamdulillah iyiyim bende gulum. Ev is analizler kosturuyorum valla. Bu ara aksam gezmelerine basladik gunduz is aksam yemegi sonra hoop bi arkadasa veya akrabaya oturmaya. Eve yatmaya geliyoruz neredeyse
En güzelini yapıyosun canım ben de ayaklanır ayaklanmaz gezmelere çıkcam çok özledim valla

LaRisaCca canim nasilsin banliydim bayadir :) umarim iyisindir bulantilar n zaman gececeeek bebislerin ikisini de gordum cok sukur . Telefon bile mide mi bulandiriyor ne yapsam kar etmedi
hoşgeldin canımm ben de seni etiketlemeye çalışıyorum çıkmıyosun, hesabını kapattığını düşünmüştüm. Benim hiç bulantım yok kuzum sadece açlıktan midem bulanıyor sürekli açım yiyince geçiyor ama şuan kokulardan tiksinmeye başladım. Bebişlerin nasıl dr gelişimleri için ne söyledi? Ben bir hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle şimdi raporluyum evdeyim dinleniyorum. Ben ve bebişler iyiyiz çok şükür. Sana doktorun progestan fitil verdi mi? Ben kullanmaya başladım. İkiz gebelikler zor olurmuş kanamalı filan olurmuş o yüzden artık kullanmaya başladık ve devam edeceğiz

Hele siz iyi olunda gezmek kolay gulum. Ben araliga kadar kendimi rahat birakacam insaallah. Hic bebek mevzusunda bi cabam olmayacak
Allah hayırlısını versin gönlüne göre olsun inşallah. Dinlenmiş olursun biraz. Zaten 1 ay sonra aralık. Allah büyük kuzum.

Cok gecmis olsun canim ben asilama ile gebe kaldigim icin progestani asilamadan itibaren kullanmaya basladim doguma kdr da kullanacagim kesinlikle birakma dedi hersey yolunda dedi oburude yetismis buyuk olana gece hafta geridelerdi haftalarindan smdi tam haftalarindalar cok kucukelr daha smdilim 1 ay gtmeyeyim diyorum doktora gordum ikisinide zaten devlette hangi doktor denk gelirse gidiyorum ama artik bir doktor edinmem lazim.
Yeniden cok gecmis olsun ❤❤❤

Uraniaaflora eğer ilaç kullanmıyorsan sabahları aç karna 1 bardak greyfurt suyu iyi gelir ya da yanında tuzlu krakerler bulundur, uyanır uyanmaz at ağzına. Bak şimdi canım kraker istedi dur gidip yiyim
Maalesef hc birsey fayda etmiyorb limon suyi iciyorum o biraz .
Evet agzimda bisey varken sikinti yok sonrasi fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…