- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.481
Canım ben hala hasta olamadım olmayı bekliyorum. Olunca gidicem bakalımCanım senin bu ay nasıl geçti? Neler yaptın,ne asamadasin?
Insaallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder gulum. Annenin kacinci cocugu olacak ?inşallah canim ilk isim anne bana da dua et nolur banada nasip olsun hayirlisi ile dedim olur olur insalalh sen sıkma canini falan dedi hatta içime doguyo sanki sende bu ay hamile kalacaksin dedi inşallah dedim geçen gece ben rüya gördüm ruyamda annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diye ışte anneminki cikti sıra bende bakalim
Kuzum ben erken gebelik testini aşılamanın 11, iğnenin 13. Günü yapmıştım. Bu durumda 31 çıkmkştı. Bence biraz erken olmuş. İnşallah bebişin seninledirKızlar iğnenin 10.günü test yaptım dayanamayıp birde zor görülüyor diye filtre yaptım erken mi acaba silik çıktı.
Artık positiv olsun isiyorum gerçektenEki Görüntüle 2549539
Allahin isi tatlim. Hikmetinden sual olunmaz. Kimine istemeden veriyor kimini pesinden kosturuyorTabi anne doğuracam dedikten sonra kimse karışamaz ama şuan benim annem hamile olsa ve diyelimki ben 3 çocuk doğurmuş olsam bile böyle birşeyi kabul etmediğimi, 31 yaşımda olduğumu, bu saatten sonra bunun benim için sevimli bir durum olmadığını bu işi bitirmesini söylerdim. Affınıza sığınıyorum. Bunu ben kimseye olması gereken budur yönünde söylemiyorum tamamen kendim vereceğim tepki olarak söylüyorum.
Biliyorum sabırsızlık işteKuzum ben erken gebelik testini aşılamanın 11, iğnenin 13. Günü yapmıştım. Bu durumda 31 çıkmkştı. Bence biraz erken olmuş. İnşallah bebişin seninledir ❤❤
Tabi.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahAllahin isi tatlim. Hikmetinden sual olunmaz. Kimine istemeden veriyor kimini pesinden kosturuyor
Kızlar iğnenin 10.günü test yaptım dayanamayıp birde zor görülüyor diye filtre yaptım erken mi acaba silik çıktı.
Artık positiv olsun isiyorum gerçektenEki Görüntüle 2549539
Tatlim ben onu ramazan once denedim 3 gun boyunca kaynattim oturdum. Bayada haslanmistim tabiKızlar bişe söylicem ‼ Önemli ‼
BizDream1988 ile ikimiz de maydanoz süt buharı yaptık. 13 ay negatif görmüştüm. Klomen 3 ay kullandım sonra hsg çektirdim filan olmamıştı. Maydonoz süt buharını son ay yapmıştım o ay adet görmüştüm sonraki ay aşılamam tutmuştu. Dream1988 de maydonoz süt buharını yaptığı ay hamile kaldı. İlla bundandır demiyorum ama faydasını gördüğümüze inanıyoruz. Denemenizden bir zarar olmaz
Amin insaallah. Sen nasilsin. Bebislerimiz nas annesiTabi.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Tabi canim. Idrarda net cizginin cikmasi bi 100 un ustundeki degerlerde oluyor benim gozlemledigim. Cok silik olmasi hormonlarin etkisi de olabilir gebelikte olabilir. Bence kani beklemeden verebilirsin tam gunuCanım ben 14 ekimde ovıtrelle vuruldum iğneden sonraki 17.günüm sabah yaptım hayalet çizgi gibi tam net değil (benden başka da kimse görmüyor) 1 gün de gecktm adetimden hala tam pozitif diyemiyorum bugün olurum diye bekliyorum artık olmazsa acile gdip kan verecem..idrarda çıkmaması normal mi acaba
Canım şimdiye çoktan belli olmuştur sen bekleme kan testi ver çıkar hemen sonucun. Adetinde gecikmişCanım ben 14 ekimde ovıtrelle vuruldum iğneden sonraki 17.günüm sabah yaptım hayalet çizgi gibi tam net değil (benden başka da kimse görmüyor) 1 gün de gecktm adetimden hala tam pozitif diyemiyorum bugün olurum diye bekliyorum artık olmazsa acile gdip kan verecem..idrarda çıkmaması normal mi acaba
Hadi şifa olsun inşallah ben 2 gün yaptım sadece 11. Ve 12. Gün yaptım sonrasını değerlendirdik çünkü yaparken ilişki olmaz velevki tutmuş olursa maydonoz düşük yaptırırmışTatlim ben onu ramazan once denedim 3 gun boyunca kaynattim oturdum. Bayada haslanmistim tabihamile kalamadım. Kalsam belki tutardi. Bu adetimden sonra yapayim tekrar olmazsa. 2 gundur keten tohumu yagi içiyorum devam edicem asilamaya kadar bakalim
Bebişkolar iyi şimdi teyzesi. Ellerinden öperlerAmin insaallah. Sen nasilsin. Bebislerimiz nas annesi
Evet bende oyle biliyorum. Adetim bitsin olmazsa yine yaparim bi 3 gun. Ama cok acitiyor yaaHadi şifa olsun inşallah ben 2 gün yaptım sadece 11. Ve 12. Gün yaptım sonrasını değerlendirdik çünkü yaparken ilişki olmaz velevki tutmuş olursa maydonoz düşük yaptırırmış
Yoo acıtmıyor . Allah Allah niye acıdı ki? Benim sadece oturmaktan bacaklarım çürüdüEvet bende oyle biliyorum. Adetim bitsin olmazsa yine yaparim bi 3 gun. Ama cok acitiyor yaa
4. canimInsaallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder gulum. Annenin kacinci cocugu olacak ?
Canım haftasonu nasıl geçti? naptın? benim kesem görüldü 4+4 de. ama içini henuz göremedi.. bugün 5+1. haftaya salı yani 6+0 da gidicem tekrar. umuyorum içini görebilir.Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür❤ Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız?SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?
amin canımm hepimize inşşşşHayirli olsuncanim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?