Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişe söylicem Önemli
Biz Dream1988 ile ikimiz de maydanoz süt buharı yaptık. 13 ay negatif görmüştüm. Klomen 3 ay kullandım sonra hsg çektirdim filan olmamıştı. Maydonoz süt buharını son ay yapmıştım o ay adet görmüştüm sonraki ay aşılamam tutmuştu. Dream1988 de maydonoz süt buharını yaptığı ay hamile kaldı. İlla bundandır demiyorum ama faydasını gördüğümüze inanıyoruz. Denemenizden bir zarar olmaz

Insaallah Rabbim hayirlisiyla nasip eder gulum. Annenin kacinci cocugu olacak ?

Kızlar iğnenin 10.günü test yaptım dayanamayıp birde zor görülüyor diye filtre yaptım erken mi acaba silik çıktı.
Artık positiv olsun isiyorum gerçekten Eki Görüntüle 2549539
Kuzum ben erken gebelik testini aşılamanın 11, iğnenin 13. Günü yapmıştım. Bu durumda 31 çıkmkştı. Bence biraz erken olmuş. İnşallah bebişin seninledir

Allahin isi tatlim. Hikmetinden sual olunmaz. Kimine istemeden veriyor kimini pesinden kosturuyor

Kızlar iğnenin 10.günü test yaptım dayanamayıp birde zor görülüyor diye filtre yaptım erken mi acaba silik çıktı.
Artık positiv olsun isiyorum gerçekten Eki Görüntüle 2549539

Canım ben 14 ekimde ovıtrelle vuruldum iğneden sonraki 17.günüm sabah yaptım hayalet çizgi gibi tam net değil (benden başka da kimse görmüyor) 1 gün de gecktm adetimden hala tam pozitif diyemiyorum bugün olurum diye bekliyorum artık olmazsa acile gdip kan verecem..idrarda çıkmaması normal mi acaba

Tatlim ben onu ramazan once denedim 3 gun boyunca kaynattim oturdum. Bayada haslanmistim tabi hamile kalamadım. Kalsam belki tutardi. Bu adetimden sonra yapayim tekrar olmazsa. 2 gundur keten tohumu yagi içiyorum devam edicem asilamaya kadar bakalim

Tabi canim. Idrarda net cizginin cikmasi bi 100 un ustundeki degerlerde oluyor benim gozlemledigim. Cok silik olmasi hormonlarin etkisi de olabilir gebelikte olabilir. Bence kani beklemeden verebilirsin tam gunu

Canım şimdiye çoktan belli olmuştur sen bekleme kan testi ver çıkar hemen sonucun. Adetinde gecikmiş

Hadi şifa olsun inşallah ben 2 gün yaptım sadece 11. Ve 12. Gün yaptım sonrasını değerlendirdik çünkü yaparken ilişki olmaz velevki tutmuş olursa maydonoz düşük yaptırırmış

Hadi şifa olsun inşallah ben 2 gün yaptım sadece 11. Ve 12. Gün yaptım sonrasını değerlendirdik çünkü yaparken ilişki olmaz velevki tutmuş olursa maydonoz düşük yaptırırmış
Evet bende oyle biliyorum. Adetim bitsin olmazsa yine yaparim bi 3 gun. Ama cok acitiyor yaa

Canım haftasonu nasıl geçti? naptın? benim kesem görüldü 4+4 de. ama içini henuz göremedi.. bugün 5+1. haftaya salı yani 6+0 da gidicem tekrar. umuyorum içini görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…