- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.461
Estağfurullah canım benim o ne demekmiş öyle hiçbirimiz bilmiyoduk sonradan öğrendik sen de öğrenirsinKendimi çok cahil gördümbana bir şey öğrettiniz içeriği ne olursa olsun Bilgi her zaman kutsaldır dualarım sizinle
Duyarsınnnn biz 7. Haftada duymuştuk4 hafta arti 3 gun
Yaaahehehe valla nasipse 40larimiz karisiyo 5+1 gozukuyorum ama daha doktora 9 gun sonra falan gitcem ins kalp de duyarim o zaman
Duyarsınnnn biz 7. Haftada duymuştuksenin de kesen yeni göründü daha zaten. Kalp atışıyla duyunca daha anlamlı oluyor. Bekle bence de
tatlım ben soktayim evet bir sorun olmassa dogururum diyor yaralayici degil ama ben bu yastayim geldim neredeyse 30 a hani garipsedim birde hani okdr çok istiyorum ya off bilmemki vala kuzum yaa bide dun konustum annemle dedi bak gor sende bu ay hamile kalacaksın dedi hadi inşallah dedim ve gecen ruyami anlatmıştım demi sana canm ışte bide o ruyanin ayrinti kismi ben annemide hamile gördüm ruyamda annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diye tabi sonra annemin hamileligini ogrendim bakalimAaa ne diyeceğimi bilemedimdoğurmayı düşünüyor mu? Eğer senin için yaralayıcı bir durum olacaksa annenle bunu paylaşabilirsin kuzum.
ayy balla çok.tuhaf bi durum canm ya bende olur insallahCiddi misin yaaadusunsene sennde olsa dayi yegen beraber buyucekler ay ne guzel olur hadi insallah
valla kuzum ben annemin hamile olduğunu duymadan 2 3 gün önce rüya gördüm ruyamda annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diye sonra 2 gün sonra annemi aradim ve anlattim tabi sonra annem dedi evet hamileyim diye sok oludum inşallah benim ki de çıkarsa cifte sevinirim anneminki pek planli degildi iste surpriz olduAy ne guzel yaa gencecik annen varr seni ne kdr minik dogurmuss hic bisey anlamamistir bile o zaman belkide. Planli miymis ben boyle 2 yakinimin hamile haberini aldgm ay hamile kaldim yani bu durumda seninde eli kulaginda. :) annen sana bol boll dua etsin
inslalahhh kuzum inşallah 44 yasinda annemNasil yaa yok artikkk kiz annenn kac yasinda :) anaaamm ins pespese kalin
inşallah canim ilk isim anne bana da dua et nolur banada nasip olsun hayirlisi ile dedim olur olur insalalh sen sıkma canini falan dedi hatta içime doguyo sanki sende bu ay hamile kalacaksin dedi inşallah dedim geçen gece ben rüya gördüm ruyamda annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diye ışte anneminki cikti sıra bende bakalimBebegim annenin bol bol duasino almaya calis. Hamilenin duasi kabul olur. Onun gonlu senden ne kadar razi olursa rabbim sana o kadar ikramda bulunur
gozyaslarim çok karmasik kuzum hem sevinc hem burukluk hemde saskinlik 3 u biraradaMasaallah canim niye uzuluyorsun. Sevinc gozyaslaridir umarim. Planli bir hamilelik degilmiydi ?
Tabi anne doğuracam dedikten sonra kimse karışamaz ama şuan benim annem hamile olsa ve diyelimki ben 3 çocuk doğurmuş olsam bile böyle birşeyi kabul etmediğimi, 31 yaşımda olduğumu, bu saatten sonra bunun benim için sevimli bir durum olmadığını bu işi bitirmesini söylerdim. Affınıza sığınıyorum. Bunu ben kimseye olması gereken budur yönünde söylemiyorum tamamen kendim vereceğim tepki olarak söylüyorum.gozyaslarim çok karmasik kuzum hem sevinc hem burukluk hemde saskinlik 3 u birarada
tabiki kuzum ama bende pek sevimli karsilamadim ama onun gunahinada girmek istemem sadece inşallah birgün banada nasip olur diyorumTabi anne doğuracam dedikten sonra kimse karışamaz ama şuan benim annem hamile olsa ve diyelimki ben 3 çocuk doğurmuş olsam bile böyle birşeyi kabul etmediğimi, 31 yaşımda olduğumu, bu saatten sonra bunun benim için sevimli bir durum olmadığını bu işi bitirmesini söylerdim. Affınıza sığınıyorum. Bunu ben kimseye olması gereken budur yönünde söylemiyorum tamamen kendim vereceğim tepki olarak söylüyorum.
İnşallah canımıniçi hiç merak etme en kısa sürede Allah ın izniyle senin de çok minnoş bir bebişin olacaktabiki kuzum ama bende pek sevimli karsilamadim ama onun gunahinada girmek istemem sadece inşallah birgün banada nasip olur diyorum
inşallah kuzum buarada siz nasilsnz bebisler nasilİnşallah canımıniçi hiç merak etme en kısa sürede Allah ın izniyle senin de çok minnoş bir bebişin olacak
Cumartesi taburcu oldum, cuma gördüğümde iyilerdi Rabbim korusun. Umarım şuanda da iyilerdir. İlaç tedaviye devam. İlaçlar bitince kontrolümüze gideceğizinşallah kuzum buarada siz nasilsnz bebisler nasil
yat kuzum dinlen insalalh bisey olmayacak çok dikkatet allah'a emanet olun inşallahCumartesi taburcu oldum, cuma gördüğümde iyilerdi Rabbim korusun. Umarım şuanda da iyilerdir. İlaç tedaviye devam. İlaçlar bitince kontrolümüze gideceğizBen evde yatış halindeyim
Canim Bebeklerine hic bisey olmayacak korkma .Allaha emanet.Arkadaşlar kanamam başladı hastaneye yatış yapıyorum şuan nolur benim için dua edin
Canım hasta olunca 2. Günü gidicem onu bekliyorumSen hastaneye gittin mi kontrole falan canim
Bende hiiiç bir belirti yok.Kuzum ben adet olmadan once beyaz peynirimsi akintim olurdu bu ay hamile kaldigimdan biraz suphelenmeme sebep su gibi akinti olmustu ama hic kivami yok sifir kiloduma su mu damladi iyi kurulamadim mi diyodum. Gogus konusuna gelince adetim gectikten sonra basladi oncesinde gogsumde hic bisey yoktu elimle bakip duruyodum. Ama kasik agrisi cat ignesinden 1 hafta sonrasiyla beraber baslayarak hala gecmedi
Bende hiiiç bir belirti yok.
Canım benim Allah razı olsun sen de Allah a emanetsinyat kuzum dinlen insalalh bisey olmayacak çok dikkatet allah'a emanet olun inşallah
Canımıniçi çok tşk ederim inşallahCanim Bebeklerine hic bisey olmayacak korkma .Allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?