- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.361
Anladım kuzum. Hergün kontrol ediyorum ama hiç bir aşılamamda olmadı bu göğüs ucu acısı bunda da yok sanırım negatif olacak 5.de.
Bnde klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorumArkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Ayyyy masaallah canim. Rabnim esirgesin seni de bebisini de. Yavas yavas anniş oluyoruz. Darisi basimiza. Tebrik ediyorum seni1049 cikti arkadaslar inanamiyorum
canimmmmm ayyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu bebegim gozun aydin sağlıkla al.kucagina neler yaptin anlat bakayim seni dinliyorum
Ayyyy masaallah canim. Rabnim esirgesin seni de bebisini de. Yavas yavas anniş oluyoruz. Darisi basimiza. Tebrik ediyorum seni
Alemsin canim. Sen dene ise yararsa adetten sonra bende deneyeyimSüpersiniz kızlarbu akşamdan itibaren ağlamaya başlıyorum hemen belki hormonlar etkilenir
Çünkü diğer belirtiler yok
Ahahah yerim seni ben her ay belirti ariyodum kusarak hastaneye kaldirildigim bile oldu ve en buyuk belirdi bence uzun sure devamli adet sancisi cekip ee bu niye gelmiyo demek adet degilmis oluyo. Birde bir kac gece gazdan kivrandim.Alemsin canim. Sen dene ise yararsa adetten sonra bende deneyeyim
Bu arada kizlar gebelik testini idrarda hic yapmamisfm ama ovulasyonda gercekten belli oluyormus abarti sekilde koyu cikiyorsa suphelenin gebelk ihtimali yiksek benim degerim 1040 civari ovu testini tekrar koyuyorum
Eki Görüntüle 2548884
Anladım kuzum. Hergün kontrol ediyorum ama hiç bir aşılamamda olmadı bu göğüs ucu acısı bunda da yok sanırım negatif olacak 5.de.
Bol bol dinlen sende canım. Allah sağlık sıhhat versin
Canimmmmm gozun aydin ya. Mukemmel bi haber buAllah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Valla ne kadr mutlu oldum anlatamam darisi isteyen herkese insallah
Ya bu belirtileri bende yasadim hatta göğüslerim felaket agridi ustune yatamadim. Bel agrisi kasik batmasi asiri gaz ama asilamanin 12. Gunu adet oldum. O yuzden ben vucuduma guvenmiyorum artik.Ahahah yerim seni ben her ay belirti ariyodum kusarak hastaneye kaldirildigim bile oldu ve en buyuk belirdi bence uzun sure devamli adet sancisi cekip ee bu niye gelmiyo demek adet degilmis oluyo. Birde bir kac gece gazdan kivrandim.
aman kuzum. iyi olun dikkat et kendine benjmde 6 gün kaldi bat a ama baya belime vuran kasik ağrım var arada boslugumada vuruyor batiyor gazim var bide bir iştahım acilmiski sorma ya offf
Canım hiç öyle düşünme herkeste her belirti olacak diye birşey yok çoğu arkadaşımızda belirti olmadı sen de biliyorsun. O yüzden dilerim Rabbimden bu aşılaman tutar sana güzel sürprizler gelirAnladım kuzum. Hergün kontrol ediyorum ama hiç bir aşılamamda olmadı bu göğüs ucu acısı bunda da yok sanırım negatif olacak 5.de.
Bol bol dinlen sende canım. Allah sağlık sıhhat versin
Hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre versin. Bir problem var mıydı neden ilaç tedavi başladın? Ayrıca hem gonalf hem klomen aynı anda kullananı ilk defa gördüm şaşırdımBnde klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorum
Canım özledik vallahi. Rabbim rahata kavuştursun seni de. Çok tşk ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzumCanim benm mide bulantilafi vs kafami kaldiramiyorum o yuzden gruba cok fazla bakamiyorum kusuruma bakmayin pek ilgilenemedm buara. Ama guzel haberlerini okudum cok mutlu oldumYatarak gecsin hic onemli dejl yeterki siz iyi olun bosver. Allah bidaha yasatmasin insallah
Amannn bi bakıyomuşsun bu ay hamişsinaman kuzum. iyi olun dikkat et kendine benjmde 6 gün kaldi bat a ama baya belime vuran kasik ağrım var arada boslugumada vuruyor batiyor gazim var bide bir iştahım acilmiski sorma ya offf
ayyy nerdeeee kuzum bu ay hiç ihtimal vermiyom hem iliaki sıklığı hiç olmadi baya seyrek oldu hemde bilmiyom olursa baya baya surpriz olcak insalalh ya sanki bu belirter sendede vardi bele vuran agriAmannn bi bakıyomuşsun bu ay hamişsin
Hayır canım sırt ağrısı vardı bende bel ağrısı değil. Ve kasık ağrım oluyordu. Ama öyle böyle bir sırt ağrısı değil söylediğim. 2 büklüm ediyordu beniayyy nerdeeee kuzum bu ay hiç ihtimal vermiyom hem iliaki sıklığı hiç olmadi baya seyrek oldu hemde bilmiyom olursa baya baya surpriz olcak insalalh ya sanki bu belirter sendede vardi bele vuran agri
Kendi kendime zorla gebelik oluşturacağımAlemsin canim. Sen dene ise yararsa adetten sonra bende deneyeyim
benimde boslugima vuruyor boyle degisik bir agri ne bileyim ya bakalim hayirlisi inşallah vardır bend veririm güzel haberiHayır canım sırt ağrısı vardı bende bel ağrısı değil. Ve kasık ağrım oluyordu. Ama öyle böyle bir sırt ağrısı değil söylediğim. 2 büklüm ediyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?