Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M MiyavKedi benimki aşılamanın olduğu hafta başlamıştı kuzum

Canım evdeyim raporluyum. Bolca dinlenmem gerekiyor. Yatarak geçecek sanırım. ❤ Bebişler ve ben şuan iyiyiz şükürler olsun
Anladım kuzum. Hergün kontrol ediyorum ama hiç bir aşılamamda olmadı bu göğüs ucu acısı bunda da yok sanırım negatif olacak 5.de.
Bol bol dinlen sende canım. Allah sağlık sıhhat versin

Bnde klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorum

Bide arkadaslar bu dua cok onemli bir hacet duasi inanalar icin
canimmmmm ayyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu bebegim gozun aydin sağlıkla al.kucagina neler yaptin anlat bakayim seni dinliyorum

Kuzu yukarida yazdim iliskiyide soyliyim igneden onceki gun ve sonraaki gun oldu igne gunu olmadi sonrasinda da pek devam edemedik

Ama bir dua var ona cok inaniyorum onu okudum devamli ozellikle sabah namazi saatlerine kuruyordum telefonu namaz kilmayi bilmiyorm ama o duayi hep okudum. Hacet duasi kuzum. Digerleri uzun uzun yukarida yaziyo

Alemsin canim. Sen dene ise yararsa adetten sonra bende deneyeyim
Ahahah yerim seni ben her ay belirti ariyodum kusarak hastaneye kaldirildigim bile oldu ve en buyuk belirdi bence uzun sure devamli adet sancisi cekip ee bu niye gelmiyo demek adet degilmis oluyo. Birde bir kac gece gazdan kivrandim.

Canım evdeyim raporluyum. Bolca dinlenmem gerekiyor. Yatarak geçecek sanırım. ❤ Bebişler ve ben şuan iyiyiz şükürler olsun

Canim benm mide bulantilafi vs kafami kaldiramiyorum o yuzden gruba cok fazla bakamiyorum kusuruma bakmayin pek ilgilenemedm buara. Ama guzel haberlerini okudum cok mutlu oldumYatarak gecsin hic onemli dejl yeterki siz iyi olun bosver. Allah bidaha yasatmasin insallah

Bu arada kizlar gebelik testini idrarda hic yapmamisfm ama ovulasyonda gercekten belli oluyormus abarti sekilde koyu cikiyorsa suphelenin gebelk ihtimali yiksek benim degerim 1040 civari ovu testini tekrar koyuyorum
Eki Görüntüle 2548884

Canimmmmm gozun aydin ya. Mukemmel bi haber bu Allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Valla ne kadr mutlu oldum anlatamam darisi isteyen herkese insallah

Anladım kuzum. Hergün kontrol ediyorum ama hiç bir aşılamamda olmadı bu göğüs ucu acısı bunda da yok sanırım negatif olacak 5.de.

Canim benmki 7 haftalik oldu hala gogus acisi yok illa herkeste olcak diye bisi yok ona takilma

Canimmmmm gozun aydin ya. Mukemmel bi haber bu Allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin. Valla ne kadr mutlu oldum anlatamam darisi isteyen herkese insallah

Amin bende hala anlamis degilim soktayim cok cok mutlu oldum binlerce kere tesekkur ediuorum Allaha diliyorum tumm ama tum isteyenler alsin bu harika haberi insallah

Ahahah yerim seni ben her ay belirti ariyodum kusarak hastaneye kaldirildigim bile oldu ve en buyuk belirdi bence uzun sure devamli adet sancisi cekip ee bu niye gelmiyo demek adet degilmis oluyo. Birde bir kac gece gazdan kivrandim.
Ya bu belirtileri bende yasadim hatta göğüslerim felaket agridi ustune yatamadim. Bel agrisi kasik batmasi asiri gaz ama asilamanin 12. Gunu adet oldum. O yuzden ben vucuduma guvenmiyorum artik. sana col sevindim ama. Saglicakla kucagina al insaallah. Ya bu jel ne ise yariyor ben hic kullanmadim boyle bisey?

aman kuzum. iyi olun dikkat et kendine benjmde 6 gün kaldi bat a ama baya belime vuran kasik ağrım var arada boslugumada vuruyor batiyor gazim var bide bir iştahım acilmiski sorma ya offf

Canım hiç öyle düşünme herkeste her belirti olacak diye birşey yok çoğu arkadaşımızda belirti olmadı sen de biliyorsun. O yüzden dilerim Rabbimden bu aşılaman tutar sana güzel sürprizler gelir
Bnde klomen+gonalf+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bu ay bekliyorum
Hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre versin. Bir problem var mıydı neden ilaç tedavi başladın? Ayrıca hem gonalf hem klomen aynı anda kullananı ilk defa gördüm şaşırdım
Canım özledik vallahi. Rabbim rahata kavuştursun seni de. Çok tşk ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum

Amannn bi bakıyomuşsun bu ay hamişsin
ayyy nerdeeee kuzum bu ay hiç ihtimal vermiyom hem iliaki sıklığı hiç olmadi baya seyrek oldu hemde bilmiyom olursa baya baya surpriz olcak insalalh ya sanki bu belirter sendede vardi bele vuran agri

ayyy nerdeeee kuzum bu ay hiç ihtimal vermiyom hem iliaki sıklığı hiç olmadi baya seyrek oldu hemde bilmiyom olursa baya baya surpriz olcak insalalh ya sanki bu belirter sendede vardi bele vuran agri
Hayır canım sırt ağrısı vardı bende bel ağrısı değil. Ve kasık ağrım oluyordu. Ama öyle böyle bir sırt ağrısı değil söylediğim. 2 büklüm ediyordu beni

Hayır canım sırt ağrısı vardı bende bel ağrısı değil. Ve kasık ağrım oluyordu. Ama öyle böyle bir sırt ağrısı değil söylediğim. 2 büklüm ediyordu beni
benimde boslugima vuruyor boyle degisik bir agri ne bileyim ya bakalim hayirlisi inşallah vardır bend veririm güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…