Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyy neler yasamissin canim benimmm kiyamam seni cok iyi anliyorum ustelik sansina doktorunda cok zor bir donemden geciyor sanirim. Sen bol
Bol dinlen evde guzel beslen belki devamli ultrasona girmen iyi degildir tatlimm. Dua edelim hergun daha daha iyi olUn insallah

İnş canım

Ozel hastaneler tamamen rezillik gulum yaa. Parani alip gerisini bosveriyor inan ki. Ben o yuzden üniversite hastanesini tercih ediyorum tedavimde. Doktorum cok prensipli bir adam. Bence sende universite hastanesini denemelisin

Ozel hastaneler tamamen rezillik gulum yaa. Parani alip gerisini bosveriyor inan ki. Ben o yuzden üniversite hastanesini tercih ediyorum tedavimde. Doktorum cok prensipli bir adam. Bence sende universite hastanesini denemelisin
Canım üniversite hastanesi bizim burda şehrin öteki ucunda bana çok uzak. Benim doktorum da çok bilgili ve prensipli. Cerrahpaşadan mezun. Sanırım babası vefat ettiği için bunalıma girdi. Herzaman ilgili tavrı vardı.Bir sonraki gittiğimde yine gıcık verir gibi davranırsa doktorumu değiştiririm olur biter. Kendisi yokken bizi kontrol eden dr bizi ultrasonlarda nekadar eğlendiriyordu. “Hadi seninkileri uyandıralım, öksür annesi” diyodu öksürüyodum bebekler hareket ediyodu. Ben o gazla haftayı bile bitiririm. Bizim dr ultrasona bakar açıklamasını yapar geçmiş olsun hadi yallah

Canım bende merakımdan 5.günü yap ıştım çift çizgi çıkmıştı. Ama ilaç herkesin vücudunda aynı etkiyi göstereceğini sanmıyorum

Aşkım tebrikler uğurlu topikin yeni minnoş annesi sensin hemen bi idrar testi de yap zaten zamanın aşırı geçti

Su ugurlu topigin yeni annisi olmak nasip olsun insallah bebeim iyi ki varsin her an destegini hic esirgemedin biliyorum ki sonuc olumsuzda olsa sen yine hep yanimda olucaksin

Su ugurlu topigin yeni annisi olmak nasip olsun insallah bebeim iyi ki varsin her an destegini hic esirgemedin biliyorum ki sonuc olumsuzda olsa sen yine hep yanimda olucaksin
Tabiki öyle olacağım iyiki sen de varsın canım benim seni seviyorum hadi diğer test sonucunu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…