Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğneden tam 36 saat sonra girdik. cumartesi aksamıydı. cumartesi ve pazarı değerlendirdik. zaten doktor söylüyor günlerini..
Benim doktorum sadece 36 saat sonrasını söylüyor.
Sizin doktorunuz sonraki günü de vermiş mesela.
Başka arkadaşların doktorları bir sonraki günü de vermiş.
Nasam ben de şansı artırmak için 3 gün peşpeşe mi denesem acaba.

Banada doktorum test yap diyor ama cesaretim yok kizlar

Adetle gebelik belirtisi aynı hemen hemen. Hadi inşallah güzel haberi ver bize. Bir hamiş daha ekleyelim listeye. Ben dayanamaz yaptım valla. Varmı evde testin?

Yok kuzum ctesiye kdr olmazsam ctesi kan vercem bu ay soz verdim idrar testi yapmamaya suan bol bol dua ediyorum gunlerdir o yuzden dualariniza iyi dilerklerinize cok ihtiyacm var inan gordugun uzere test yapabilecek psikolojide bile degilim mucize olur

Ay hadi inşallah canım yüzün gülsün bu ay çok heyecanlandım bak şimdi. Umarım hayırlı haberler ile gelirsin.
Zorlu bir süreç gerçekten. Ben de 5. aşılamamı yaptırdım dün. Nasıl olacak bilmiyorum.

Ay insallah hayirli haberler alirsin canim benim var miydi herhangi bir sorununuz?

Canım aşılama benimki. Çatlatma iğnesi itibariyle 3 gün perhiz aşılama günü dahil 3 gün ilişki önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…