Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ınan tatlım geçen aylarda olduğu kadr üstüne dusmuyorum takmiyorum naisp varsa vardir yoksada elbet olur hayirlisi ile

kuzum nasıl oldun rabbim bidaha yasatmasin sağlıkla bebeislerin buyusun canım LaRisaCca
Takmiyorum diyoruz ama bak bu belirtileri kendinde dinlemen bile hala kafandan silemedigini gosterir. Silemezsinde zaten . Ben de yapamiyorum cunku.

Takmiyorum diyoruz ama bak bu belirtileri kendinde dinlemen bile hala kafandan silemedigini gosterir. Silemezsinde zaten . Ben de yapamiyorum cunku.
Haklısın canım. Ay boyunca takmadım. Ama adet olmadım diye acaba mı diye düşünüyorum Dün test yaptım negatifti

Arkadaşlar bugün ultrasonda bebişlerimi sağlıklı gördüm çok şükür. Pıhtı 5 cm den 8 e yükselmiş ama aktif kanamam yok o yüzden tedaviyle pıhtının düşmesini bekleyeceğiz. 1 ay sürebilir. Biz iyi olalım da gerisi önemli değil. Dualarınız için Allah razı olsun canımız teyzelerimiz, eksik etmeyin. Hala hastanedeyiz biz.

Tedavin bitmeden cikma hastaneden canim. Guzel haberlerinin devamini bekliyoruz insaallah. Kac gundur Allah biliyor hep aklimdasin dua ediyorum. Sana ozel yasin okuyup dua ettim hep. Bir muslumanin musluman kardesine ettigi dua daha makbuldur ya. Insaallah dualari kabul olunan kullardan oluruzda sana da ettigimiz dualarimiz yerini bulur. Seviyorum sizi

Az önce ultrasona girdik bebekler iyi çok şükür hareket ettiler çok duygulandım kese etrafındaki 8 cm lik pıhtı 4 e düşmüş diğer 4 cm de düşmek üzere yola çıkmış. Hastane yatışına devam. O kadar kan kaybı olunca hemoglobin 9 lara düşmüş kan serumu verecekler bir de enfeksiyon kaptık 3 keredir ateşim yükseliyor anında müdahele ediyorlar. Hala burdayız. İnanın önce Allah sonra bebeklerin dirençli olması ve tabiki dualarınızla iyiyi. Eksik etmeyin

Oyyy canim benim yaa. Bebislerine aferin. Iyi tutunmuslar annelerine masallah. Dualarimiz sizinle

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun. Dualarımız seninle. Pozitif düşün her daim

kuzum rabbim büyük inslalah buda gececek duani ve tesavini eksik etme inşallah herşey güzel.olcak

Hamilesin çok mutlu oldum çokkk Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin uğurlu topicimizin yeni annesi
canım teşekkr ederm.. Allah herkese nasip etsn İnş. tabi daha çok yeni. dha önce kotu bi tecrübe yaşamş biri olarak. Allah'ıma bıraktım. O neyi takdir ederse başımız üstüne

Çok sukur,aklima geldikce dua ediyorum,sag salim cikacaksiniz insallah

canım teşekkr ederm.. Allah herkese nasip etsn İnş. tabi daha çok yeni. dha önce kotu bi tecrübe yaşamş biri olarak. Allah'ıma bıraktım. O neyi takdir ederse başımız üstüne
Canım çok sevindimsevindimhabwrine Allahım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin. Ayy çok güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…