Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sağ-sol pco var onun dışında sorun gözükmüyor. Adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım ve günde 2 kez 1 kutu bitirdim. Sonra adetin 11. günü cuma günü doktora gittim. 17 mm dedi ve pazartesi 12.00'de iğneyi vurulmamı istedi. İlişkiyi de salı gece 36 saat sonra olarak söyledi. Sonrasında gün aşırı devam etmem gerektiğini belirtti. Sizce yumurta boyutu iyi mi, süreçte neler yapmalııyım, tavsiyeleriniz var mı

Yumurtanın boyutu iyi ama pazartesi kaç mm olmuştur acaba niye çağırıp bakmadı tekrar ya da cumartesi vur demediki

Evet canım ben de klomen kullanırken aynı yumurta büyüklüğünde olduğumda 2 gün sonrasına çat iğne vuruluyordum ve 36 saat sonra ilişki sonra 3 gün üst üste diyordu doktorum. Çok benzer yani.Bana çok kahve içiyorum diye kahve tüketimini yasaklamıştı doktorum. Karar verdiğimiz gün folik asit kullanmaya başlamıştım. o dönemi daha protein ağırlıklı beslenerek geçirmiştim. Kendimi üşütmedim, sıcak tuttum. böyle yani

Yumurtanın boyutu iyi ama pazartesi kaç mm olmuştur acaba niye çağırıp bakmadı tekrar ya da cumartesi vur demediki
Canım günde 2 klomen ile 11. günde 17 mm olabilmiş. büyüme hızına göre normal. Ben günde 1 klomenle adetin8. günü filan 17 mm oluyordum

Teşekkür ederim. ilk iğnede mi tuttu sizin?

Benimki 17 mm iken, ertesi gün için iğne yaptırdı doktor. İğneden tam 36 saat sonra çatlama oluyor. Doktorun söylediği günleri atlama ilişki için. Herşey güzel olur. Hiç merak etme

Bir de ben doktora tek mi yoksa birden fazla mı yumurta olduğunu sormaya unuttum. Bunu anlamanın başka yolu var mı
Doktor sadece 17 mm dediyse 1 yumurtan vardır canım. Yoksa başka yumurta da var ama gelişmemiş gibi birşey söylerdi

Doktor sadece 17 mm dediyse 1 yumurtan vardır canım. Yoksa başka yumurta da var ama gelişmemiş gibi birşey söylerdi
Ozaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.

Ozaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.
Neden şansın düşük olsun ki. Sağlıklı büyümüş bir yumurtan var. Sen elinden geleni yap gerisini Allah a bırak. Kendine , beslenme şekline dikkat et. İnanmaktan vazgeçme. Hepimiz burada çok ciddi tecrübeler edindik. Uzun süreler savaş verdik ama sonunda oldu. Hepimiz bir gün bir şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilemiyorum. Bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…