- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.041
Bende sizleri seviyorum cnm. Bu ay yumurta olgunlaşmayınca ve beklenti olmayınca bende stres mtres kalmadı şimdi hasta olmayı bekliyorumKuzum seni çok seviyoruz. kaybolma ortalıktan
Peki soğan kürü yaptın mıBende sizleri seviyorum cnm. Bu ay yumurta olgunlaşmayınca ve beklenti olmayınca bende stres mtres kalmadı şimdi hasta olmayı bekliyorum ☺
Ya spermler cok hanzo yada bizim kizlar(yumurtalar) cok nazli. Gosterip elletmiyorlar
Soğan kürü regli olunca başlanıyor diye biliyorum yanlış mıyım. Onunda tadı bi tuhaf yaaa zamanında yaptım 2-3 kerePeki soğan kürü yaptın mı
Merhaba arkadaşlar ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sağ-sol pco var onun dışında sorun gözükmüyor. Adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım ve günde 2 kez 1 kutu bitirdim. Sonra adetin 11. günü cuma günü doktora gittim. 17 mm dedi ve pazartesi 12.00'de iğneyi vurulmamı istedi. İlişkiyi de salı gece 36 saat sonra olarak söyledi. Sonrasında gün aşırı devam etmem gerektiğini belirtti. Sizce yumurta boyutu iyi mi, süreçte neler yapmalııyım, tavsiyeleriniz var mı
Evet canım ben de klomen kullanırken aynı yumurta büyüklüğünde olduğumda 2 gün sonrasına çat iğne vuruluyordum ve 36 saat sonra ilişki sonra 3 gün üst üste diyordu doktorum. Çok benzer yani.Bana çok kahve içiyorum diye kahve tüketimini yasaklamıştı doktorum. Karar verdiğimiz gün folik asit kullanmaya başlamıştım. o dönemi daha protein ağırlıklı beslenerek geçirmiştim. Kendimi üşütmedim, sıcak tuttum. böyle yaniMerhaba arkadaşlar ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sağ-sol pco var onun dışında sorun gözükmüyor. Adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım ve günde 2 kez 1 kutu bitirdim. Sonra adetin 11. günü cuma günü doktora gittim. 17 mm dedi ve pazartesi 12.00'de iğneyi vurulmamı istedi. İlişkiyi de salı gece 36 saat sonra olarak söyledi. Sonrasında gün aşırı devam etmem gerektiğini belirtti. Sizce yumurta boyutu iyi mi, süreçte neler yapmalııyım, tavsiyeleriniz var mı
Canım günde 2 klomen ile 11. günde 17 mm olabilmiş. büyüme hızına göre normal. Ben günde 1 klomenle adetin8. günü filan 17 mm oluyordumYumurtanın boyutu iyi ama pazartesi kaç mm olmuştur acaba niye çağırıp bakmadı tekrar ya da cumartesi vur demediki
aslında pek sorun yok diye biliyorudm ama varmis evet canm çok engel degil ama zaman allirmishmm PKO lu musun sen de?
Teşekkür ederim. ilk iğnede mi tuttu sizin?Evet canım ben de klomen kullanırken aynı yumurta büyüklüğünde olduğumda 2 gün sonrasına çat iğne vuruluyordum ve 36 saat sonra ilişki sonra 3 gün üst üste diyordu doktorum. Çok benzer yani.Bana çok kahve içiyorum diye kahve tüketimini yasaklamıştı doktorum. Karar verdiğimiz gün folik asit kullanmaya başlamıştım. o dönemi daha protein ağırlıklı beslenerek geçirmiştim. Kendimi üşütmedim, sıcak tuttum. böyle yani
Teşekkür ederim. ilk iğnede mi tuttu sizin?
aynen öyle. olmamasına engel değil. sadece birazcık uğraş gerektiriyoraslında pek sorun yok diye biliyorudm ama varmis evet canm çok engel degil ama zaman allirmis
çok şükürrrrEvet gerçekten çok şükür. Tek handikapım bu. Hastanelerden çıkamayan gebe ark larım olmuştu. Şükürler olsun ki benimki öyle değil
Benimki 17 mm iken, ertesi gün için iğne yaptırdı doktor. İğneden tam 36 saat sonra çatlama oluyor. Doktorun söylediği günleri atlama ilişki için. Herşey güzel olur. Hiç merak etmeMerhaba arkadaşlar ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sağ-sol pco var onun dışında sorun gözükmüyor. Adetin 3. günü klomen kullanmaya başladım ve günde 2 kez 1 kutu bitirdim. Sonra adetin 11. günü cuma günü doktora gittim. 17 mm dedi ve pazartesi 12.00'de iğneyi vurulmamı istedi. İlişkiyi de salı gece 36 saat sonra olarak söyledi. Sonrasında gün aşırı devam etmem gerektiğini belirtti. Sizce yumurta boyutu iyi mi, süreçte neler yapmalııyım, tavsiyeleriniz var mı
Hayır canım biz 3 kere klomen denedik ama sonra eşimin menisinin fışkırmadığını farkettik bu sebeple aşılama yaptırdık. o ilk denemede tuttu.Teşekkür ederim. ilk iğnede mi tuttu sizin?
Doktor sadece 17 mm dediyse 1 yumurtan vardır canım. Yoksa başka yumurta da var ama gelişmemiş gibi birşey söylerdiBir de ben doktora tek mi yoksa birden fazla mı yumurta olduğunu sormaya unuttum. Bunu anlamanın başka yolu var mı
Ozaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.Doktor sadece 17 mm dediyse 1 yumurtan vardır canım. Yoksa başka yumurta da var ama gelişmemiş gibi birşey söylerdi
Neden şansın düşük olsun ki. Sağlıklı büyümüş bir yumurtan var. Sen elinden geleni yap gerisini Allah a bırak. Kendine , beslenme şekline dikkat et. İnanmaktan vazgeçme. Hepimiz burada çok ciddi tecrübeler edindik. Uzun süreler savaş verdik ama sonunda oldu. Hepimiz bir gün bir şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilemiyorum. Bunu unutmaOzaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.
Ayyy çok heyecanlı haber ver muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?