Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım. Sen nasılsın iyimisin? 2. Aşılamaya ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla?
2. Asilamayi aralik ayinda yapalim dedi doktor. Iyi degilim sanki bu aralar yaa. Kafamda deli sorular. Bebekleri ölumune seven ben bebek gormek istemiyorum. Asiri agresifim sanki puff

Tatlim sen ve esin bol bol ayetel kursi okuyup eline sicak bir sekilde hohlayip karninda gezdir bisey olmaz insaallah
Kuzum yine sen mi soylemistin baska biri mi soylemisti ilk ogrendigimde ayetel.kursiyi 7 kez oku diye allah razi olsun kim hatirlayamiyorum her gun okuyorum sabah aksam yeniden allah razi olsun ❤

Ikizlere hamileyim canim en azindan smdilik oyle gorunuyor cok sukur smdide doktor telasi basladi ankara icin gercekten icinde allah korkusu olan isine askla bagli doktor onerilerinizi bekliyorum
Rabbim saglicakla kucagina Almayi nasip etsin insaallah canim. Inan çok sevindim.

Sen ağrılarının oldugu donemleri degerlendirmeye calis canim.
suandada var ve böyle baya silin peceteye akintim geliyor baya sivi süt renginde yine kasik agrilari mevcut bakalim hayirlisi adama yaklasiyom ama onda tik yok 3 gündür nazarmi degdi ne oldu :))))

Kuzum yine sen mi soylemistin baska biri mi soylemisti ilk ogrendigimde ayetel.kursiyi 7 kez oku diye allah razi olsun kim hatirlayamiyorum her gun okuyorum sabah aksam yeniden allah razi olsun ❤
Baskasi soylemis galiba canim. Agzina saglik sifa olsun sana ve bebislerine insaallah. Dikkat et kendine sende bize umut oldun cunku

suandada var ve böyle baya silin peceteye akintim geliyor baya sivi süt renginde yine kasik agrilari mevcut bakalim hayirlisi adama yaklasiyom ama onda tik yok 3 gündür nazarmi degdi ne oldu :))))
Onlarda kendilerini baski altinda hissediyorlar canim o yuzden hergun degil 1 gun degil 1 gun yap. Ayrica findik badem bol yedir

Sanada LaRisaCca ya da masallah subhanallah. Rabbim nazarlardan saklasin. 7 yil az bir zaman degil. Sabrin sonu selamet olsun. Oyle sabri bize de nasip etsin insaallah. 4 yildir kayiplar dusukler cok yiprandigimi hissediyorum ben. Umarim bende ikiz annesi olurum. Cok istiyorum

Rabbim gonlune gore versin insallah canim allah im dualarini kabul etsin

asilamami olsun kuzum sen surecini anlatirmisin ay yeminle çok sveindim ya darisi bana isteyen herkese insalalh

2. Asilamayi aralik ayinda yapalim dedi doktor. Iyi degilim sanki bu aralar yaa. Kafamda deli sorular. Bebekleri ölumune seven ben bebek gormek istemiyorum. Asiri agresifim sanki puff
Ay bi ara bana da oldu öyle o kadar üzülmüştüm ki nefret ediyordum âdeta. Bebek görünce sinirim bozuluyordu.Sadece moral yüzünden oluyor ama geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…