- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.821
Helal olsun valla nasıl dayanıyorsunuz hiç bilmiyorumbenim de bugün iğneden sonra 14.günüm. Doktorum Salıya kadr beklememi söyledi regl olmazsam. O zamana kdr sabretcem. Nefisle savaş bu olsa gerek
Sorma canım pireyi deve yapıyorlarah şu doktorlarrr :)))
Valla yumurta mi çatlıyor ben mi bilemedim ayolpazartesi 18 mm e ulaşmış olur salı da çatlatırlar muhtemelen.. bence gelişimi şuan gayet iyi..
Canim valla ugraslarim var zaten is disinda evde zaman buldukca yaptigim bikac hobim var. Ama işte cevre beni cok etkiliyor. Cok sukur ne esim, ne kayinvalidemler, ne de kendi ailem baski yapmiyor ama uzerine vazife olmayan insanlar hem beni hem onlari uzuyor. Elimde olmadan soylenenlerden etkileniyorumCanım stres hormonları gebe kalmayı engelleyen çok önemli faktörlerden. O yüzden imkanın varsa kendine bir uğraş bulmalısın. Spor,dans,resim vs.. ne bileyim sana uygun bir aktiviteyi seçip bununla uğraşman belki de senin için iyi olabilir.
Bana doktorum 2 ay ara verdi aralikta yapicak tekrar canimSelam kizlar ben gecen ay asilama olmustum tutmadi ne kadar ara vermeliyim ben ordaki hemsireye sordugumda genelde 1 ay ara veriyolar demisti ama kararsizim
Erken yumurtluyor olabilirsin canim degerlendirdin mi o gunleriay hadi hayirli haberlerle balim bende iyi bol bol dogum cekimleri dugun cekimleri devam ediyorum kosturuyorum öyle tatlı bebekler goruyorumki icim gidiyor bende bu ay adet bitimi 2 gün sonrasindan başlayan kasik ve bol akinti oldu baya sol.kasik ağrım bazen 2 tarafli keskin ağrılar oldu inşallah bakalim
Uzun ve eglenceli geceler icin hem morale hemde enerjiye ihtiyac var bebegim. Birde duamizi edersek gerisi tevekkulCanimsin ya ne guzel yazmişsin o guzel enerjin taa buraya geldi cok tesekkur ederim
Anladim canim. Sen almanyada mi yaptiriyorsun ?Dşüncen için çoookkk teşekkürler canım
Ben ilaç kullanmıyorum canım hiç kullanmadım aşılama süresince. Burda merkezler 7 ye kadar kullanıyor ama kişinin tedavi sürecine göre ya tüpe geçiyor yada 7 yi tamamlıyor.
Öyle zararlı bir şey olsa bizden önce doktorlar yapmaz zaten.
Doktorlar burada grip olduğunda bile zor ilaç yazıyor. Olabildiğince minumum ilaç ve doğal hâline bırakılıyor.
Zaten 5 aşılama arka arkaya yapılmıyor herbirinin arasında bekleme süresi var
değerlendirmeye calistim bakalim suandada arada dedi vuran kasik agrisi var akintim ozamanki gibi değil ama kasik batmasi agrisi var o gunden beri geçmeyenErken yumurtluyor olabilirsin canim degerlendirdin mi o gunleri
Evet canım. Sen nasılsın iyimisin? 2. Aşılamaya ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla?Anladim canim. Sen almanyada mi yaptiriyorsun ?
Aynen oyle canim birbirimize dua edelim. Nasip diycez elimizden geleni yaparak ne yapalim rabbim ol derse olur elimizden geleni yapmaya caliscaz artik sonrasinda seninde dediğin gibi taktir allahtan bitanemUzun ve eglenceli geceler icin hem morale hemde enerjiye ihtiyac var bebegim. Birde duamizi edersek gerisi tevekkul
Olmaz mıKızlar duphaston kullanan var mı
Canım bu soruya en iyi doktorun cevap verecektir. Benim aşılamam ilk ay tuttu çok şükür o yüzden bir fikrim yok ama M MiyavKedi birşeyler söyleyebilirSelam kizlar ben gecen ay asilama olmustum tutmadi ne kadar ara vermeliyim ben ordaki hemsireye sordugumda genelde 1 ay ara veriyolar demisti ama kararsizim
Canım herkeste farklı.. hiç ağrı olmaya da bilir. Benim adetten önce göğsüm ağrırdı ama bu defa uçları çok acıdı. Belirti olarak..Merhaba kızlar acaba hamilelik belirtisi göğüs ağrısı sadece uctami yoksa tüm gogustemi hissediliyor
Gebeliğe yardımcı oldu muOlmaz mıneredeyse hepimiz. Ben 4 ay kullandım. 3 ay klomenin ardından 1 ay aşılamanın ardından
Bu ilaçla gebe kalan var mıKızlar duphaston kullanan var mı
Benim de geçen ay tutmadı. 1 adet dönemi dinlenme verdiler. Hafta içi adet olunca 2.ye başlayacağız sanırım.Selam kizlar ben gecen ay asilama olmustum tutmadi ne kadar ara vermeliyim ben ordaki hemsireye sordugumda genelde 1 ay ara veriyolar demisti ama kararsizim
Bebem benimde adetime 4 gün kaldı bugün göğüs ucum sızlıyor ya ve kaşığı mi karnım mi çözemiyorum arada ağrıyor cnm inşallahCanım herkeste farklı.. hiç ağrı olmaya da bilir. Benim adetten önce göğsüm ağrırdı ama bu defa uçları çok acıdı. Belirti olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?