Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim valla ugraslarim var zaten is disinda evde zaman buldukca yaptigim bikac hobim var. Ama işte cevre beni cok etkiliyor. Cok sukur ne esim, ne kayinvalidemler, ne de kendi ailem baski yapmiyor ama uzerine vazife olmayan insanlar hem beni hem onlari uzuyor. Elimde olmadan soylenenlerden etkileniyorum

Erken yumurtluyor olabilirsin canim degerlendirdin mi o gunleri

Anladim canim. Sen almanyada mi yaptiriyorsun ?

Erken yumurtluyor olabilirsin canim degerlendirdin mi o gunleri
değerlendirmeye calistim bakalim suandada arada dedi vuran kasik agrisi var akintim ozamanki gibi değil ama kasik batmasi agrisi var o gunden beri geçmeyen

Uzun ve eglenceli geceler icin hem morale hemde enerjiye ihtiyac var bebegim. Birde duamizi edersek gerisi tevekkul
Aynen oyle canim birbirimize dua edelim. Nasip diycez elimizden geleni yaparak ne yapalim rabbim ol derse olur elimizden geleni yapmaya caliscaz artik sonrasinda seninde dediğin gibi taktir allahtan bitanem

Selam kizlar ben gecen ay asilama olmustum tutmadi ne kadar ara vermeliyim ben ordaki hemsireye sordugumda genelde 1 ay ara veriyolar demisti ama kararsizim
Canım bu soruya en iyi doktorun cevap verecektir. Benim aşılamam ilk ay tuttu çok şükür o yüzden bir fikrim yok ama M MiyavKedi birşeyler söyleyebilir

Merhaba kızlar acaba hamilelik belirtisi göğüs ağrısı sadece uctami yoksa tüm gogustemi hissediliyor
Canım herkeste farklı.. hiç ağrı olmaya da bilir. Benim adetten önce göğsüm ağrırdı ama bu defa uçları çok acıdı. Belirti olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…