- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.801
Sonucu aşılama merkezine faxladılar haber bekliyorum bakalım nasıl diye. Aramadılar dahacanımm onu doktorun sölemesi lazım. benim doktorum bana günde ortalama 1mm büyüdüğünü söylemişti. ama şuan senin sürecini bilemiyorm. en iyi doktorun bilir. doktoruna sormalısın.
Canım nasılsın iyi misin? Nasıl gidiyor ?Yok İstanbul'da değilim. Elazığdayım canım. Ben 34 yaşındayım. Öncesinde 1 yıl normal denedik. Sonra rahim kalınlığından dolayı 3 ay ilaç kullandım. Sonra sağ tüpüm alındı laporoskopi ile. Ondan sonra da aşılama oldum.
Canım 28 günde 1 adet gören bir kadının 14. gün yumurtlaması bekleniyor. Ve günde 1 mm bazen daha fazla büyüdüğü düşünülürse mantıken 14. günde 17-18 mm olmuş olacak. Bu da çatlatma iğnesi kullanmak için yeterli bir büyüklük. Tabiki heray kontrolünü ve takibini yapan doktorun kararını verecektir. Bence bir problem yok gibi görünüyor.Kızlar dr.dan geldim şimdi yumurtam adetin 10. Günü 13mm olmuş.
Sizce nasıl?
iyiyim canım. 2. aşılama için adet olmayı bekliyorum. Gelecek hafta içi başlarım herhalde canım. Sen nasılsın?Canım nasılsın iyi misin? Nasıl gidiyor ?
C Capanin Gururu Teyom hoşgeldin canımıniçi nasılsın daha iyi misin ?iyiyim canım. 2. aşılama için adet olmayı bekliyorum. Gelecek hafta içi başlarım herhalde canım. Sen nasılsın?
İyiyim canım. Dün misafirim vardı. Üzerimden tır geçmiş sankiC Capanin Gururu Teyom hoşgeldin canımıniçi nasılsın daha iyi misin ?
sen ara sor eğer gecikirse, mutlaka peşine düş..Sonucu aşılama merkezine faxladılar haber bekliyorum bakalım nasıl diye. Aramadılar daha
Aslında çalışsan ne güzel olur. Hem kafan dağılır. Öyle değil miİyiyim canım. Dün misafirim vardı. Üzerimden tır geçmiş sankiAdet gününü bekliyorum canım yeni tedaviye başlamak için. Zaman hızla geçiyor. Ders çalışmıyorum diye kendime kızıyorum
Aynen canım. Kendime en iyi gelecek şey bu ara çalışmak. ama evde olduğum zamanlarda kanepe ve kumandayı çok seviyorumAslında çalışsan ne güzel olur. Hem kafan dağılır. Öyle değil mi
Ayyy süpersin canım içimi rahatlattın bende az oldu diye endişelenmiştim. Sanırım yine pazar akşamı iğneyi vur diyecek. Salıya aşılama der.Canım 28 günde 1 adet gören bir kadının 14. gün yumurtlaması bekleniyor. Ve günde 1 mm bazen daha fazla büyüdüğü düşünülürse mantıken 14. günde 17-18 mm olmuş olacak. Bu da çatlatma iğnesi kullanmak için yeterli bir büyüklük. Tabiki heray kontrolünü ve takibini yapan doktorun kararını verecektir. Bence bir problem yok gibi görünüyor.
Bende başladım 5. aşılama için. Sanırım hafta içi yaparlar. 13 mm olmuş yum. haber bekliyorum iğne için.iyiyim canım. 2. aşılama için adet olmayı bekliyorum. Gelecek hafta içi başlarım herhalde canım. Sen nasılsın?
Birazdan ararım yine doktoru bekliyorum bakalım .sen ara sor eğer gecikirse, mutlaka peşine düş..
Bende örgüye başladım canım rahatlatıyor baya bir.Aynen canım. Kendime en iyi gelecek şey bu ara çalışmak. ama evde olduğum zamanlarda kanepe ve kumandayı çok seviyorum
harikasın yaBende örgüye başladım canım rahatlatıyor baya bir.
Canım benim dilerim bu ay herşey çok yolunda gider senin için ve bebişin sana tutunurAyyy süpersin canım içimi rahatlattın bende az oldu diye endişelenmiştim. Sanırım yine pazar akşamı iğneyi vur diyecek. Salıya aşılama der.
Al benden de o kadarAynen canım. Kendime en iyi gelecek şey bu ara çalışmak. ama evde olduğum zamanlarda kanepe ve kumandayı çok seviyorum
ah şu doktorlarrr :)))Pazartesi bir daha kontrole çağırdı doktor yum.kontrolü için. Şimdilik beklemedeyim. Ben dedim zaten pazartesi gideyim diye yine dediğime geldi
pazartesi 18 mm e ulaşmış olur salı da çatlatırlar muhtemelen.. bence gelişimi şuan gayet iyi..Pazartesi bir daha kontrole çağırdı doktor yum.kontrolü için. Şimdilik beklemedeyim. Ben dedim zaten pazartesi gideyim diye yine dediğime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?