- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.741
Amin canım benim inşallah. Bol bol süt içiyorum. Benim yumurta büyüsün diye. İyi gelirmiş.Aynen canım görünmende fayda var. Rabbim bu ay güzel haberler aldırsın inşallah
daha önce prowomen kullanıyordum,doktor bu ay neofortil WM önermişti,onu almıştım sadece değişiklik bu oldu.. yani hesabıma göre çarşamba aşılama olması gerekirken,pazartesi oldu..Desene Cuma günü yol göründü. Mecbur gidicem. Umarım büyümüştürsenin yum.nasıl büyümüş öyle herhangi bir takviye aldın mı canım?
Ben de günde yarım kilo içiyorum. sabah uyanıyorum göbek düz akşam eve geliyorum davul gibiAmin canım benim inşallah. Bol bol süt içiyorum. Benim yumurta büyüsün diye. İyi gelirmiş.
Hiç takviye kullanmadım sadece folik asit ve bol bol süt içiyorum. bende süt büyümeyi sağlıyor. İnşallah aşılaman tutar canımdaha önce prowomen kullanıyordum,doktor bu ay neofortil WM önermişti,onu almıştım sadece değişiklik bu oldu.. yani hesabıma göre çarşamba aşılama olması gerekirken,pazartesi oldu..
Ay o göbek olayına hiç girmeyelim. Her sabah uyandığım gibi kalsam keşke. Akşama iki kat oluyorBen de günde yarım kilo içiyorum. sabah uyanıyorum göbek düz akşam eve geliyorum davul gibi
bu her iki vitaminn de içinde 400mg folik asit artı takviyeler var,geçen ay çok heyecanlıydım bu ay saldım kendimi,inş tutar yoksa ara veicem şubata kadar,çok yoruldum artık..Hiç takviye kullanmadım sadece folik asit ve bol bol süt içiyorum. bende süt büyümeyi sağlıyor. İnşallah aşılaman tutar canım
Haklısın canım yorucu bir süreç maalesef. Kaçıncı aşılaman oldu bu?bu her iki vitaminn de içinde 400mg folik asit artı takviyeler var,geçen ay çok heyecanlıydım bu ay saldım kendimi,inş tutar yoksa ara veicem şubata kadar,çok yoruldum artık..
aslında ilk aşılamam ama öncesinde 2ayda çatlatma iğnesi takip,süreç aynı zaten.. eşimde bunaldı ara vericez bi süre bebek olayını rafa kaldırıcam.. normal hayatıma dönmek istyorum artık,isteyince değil düşünmeyince belki olur.. o yuzden bu ay günleri bile takip etmiyorum..Haklısın canım yorucu bir süreç maalesef. Kaçıncı aşılaman oldu bu?
Canım süreç çok yorucu. Sabır gerektiriyor. biz de 13 ay negatif gördük. HSG ler mi çekilmedi. aylarca klomenler mi kullanılmadı, aşılamamı yapılmadı, doğal kürler mi denenmedi. .. Olmadı da olmadı.bu arada eşimle de gerildiğimiz zamanlar oldu. çünkü sürekli hormon kullanıyordum. E onun da psikolojisi kaldırmıyordu artık. bazen ara vermek en doğrusu bu süreçte. dinlenmek gerekiyor.aslında ilk aşılamam ama öncesinde 2ayda çatlatma iğnesi takip,süreç aynı zaten.. eşimde bunaldı ara vericez bi süre bebek olayını rafa kaldırıcam.. normal hayatıma dönmek istyorum artık,isteyince değil düşünmeyince belki olur.. o yuzden bu ay günleri bile takip etmiyorum..
Kız yine sıyıramıyorsun kiAy o göbek olayına hiç girmeyelim. Her sabah uyandığım gibi kalsam keşke. Akşama iki kat oluyorhamile kalsam ordan sıyıracağım işi
Çok sabir gerektiriyor. Benim 4. Aşılamamda negatif oldu 5.ye başlıyoruz.aslında ilk aşılamam ama öncesinde 2ayda çatlatma iğnesi takip,süreç aynı zaten.. eşimde bunaldı ara vericez bi süre bebek olayını rafa kaldırıcam.. normal hayatıma dönmek istyorum artık,isteyince değil düşünmeyince belki olur.. o yuzden bu ay günleri bile takip etmiyorum..
kesinlkle katılıyorum,bende bi baktım birbirmizi inciltmeye başladık.. ara vermek en iyisi..Canım süreç çok yorucu. Sabır gerektiriyor. biz de 13 ay negatif gördük. HSG ler mi çekilmedi. aylarca klomenler mi kullanılmadı, aşılamamı yapılmadı, doğal kürler mi denenmedi. .. Olmadı da olmadı.bu arada eşimle de gerildiğimiz zamanlar oldu. çünkü sürekli hormon kullanıyordum. E onun da psikolojisi kaldırmıyordu artık. bazen ara vermek en doğrusu bu süreçte. dinlenmek gerekiyor.
Sen de artık dersin ikizler var ondan böyle oldu. Hah bak işte buldumKız yine sıyıramıyorsun kibu defa da zaten göbeğin çıkıyor ya. 2 aylığa göre daha büyük karnın oluyor. Aaaa göbeğin çabuk çıktı senin diyorlar :)))
AYNEN CANIM BAKALIM HAYIRLISI ŞU AN DÜŞÜNDÜĞÜM ARA VERDİKTEN SONRA HERŞEYE SIFIRDAN BAŞLAMAK BİRAZ KORKUTUYORben 34. sizin daha yaşınız küçük. Ara vermek istiyorsanız bence öyle yapın. Ben de ilk düşüğümden sonra 10 ay bekledim. maddi & manevi hazır olmayı bekledim. olabilir.
hayır lutfen. korkulcak bişey yok. rabbim hayırlısı neyse onu vericek zaten. için rahat olsun. hazırlıklı olmak ruhen ve bedenen, önemli. kendinizi ne zaman rahat ve hazır hissediyorsanız o zaman deneyin.AYNEN CANIM BAKALIM HAYIRLISI ŞU AN DÜŞÜNDÜĞÜM ARA VERDİKTEN SONRA HERŞEYE SIFIRDAN BAŞLAMAK BİRAZ KORKUTUYOR
E CANIM O ZAMAN TEKRAR KAN TESTLERİ HSG MUAYENELER FALAN HEP BAŞTAN YAPILCAK DEMİhayır lutfen. korkulcak bişey yok. rabbim hayırlısı neyse onu vericek zaten. için rahat olsun. hazırlıklı olmak ruhen ve bedenen, önemli. kendinizi ne zaman rahat ve hazır hissediyorsanız o zaman deneyin.
hsg yi bilmiyorm ona gerek yok bence. ama diğer hormonlarına bakılması gerekir. o bsit ztn 2-3 tüp kanla hallolcak bişe. sonucta zaman içerisinde hormonlarda değişiklk olabilirE CANIM O ZAMAN TEKRAR KAN TESTLERİ HSG MUAYENELER FALAN HEP BAŞTAN YAPILCAK DEMİ
Canım HSG yi bir kere çekerler eğer rahimde perde, tıkalıklık tüplerde bir sorun yoksa bir daha , tekrar tedaviye başlayana kadar önemli bir durum gelişmediği takdirde çekmezler. Örn : kürtaj.. Ama tabiki bu ayki kan ve hormon değerlerin her ay aynı olmaz. bunu yaptırmakta da bir problem olmaz. alacakları topu topu 3-4 tüp kan. Reglin 2. ve ya 3. günü gidersin vajinal muayene yapar. Hepsi bu.E CANIM O ZAMAN TEKRAR KAN TESTLERİ HSG MUAYENELER FALAN HEP BAŞTAN YAPILCAK DEMİ
ANLADIM CANIM PEKİ HSG DE RAHİMDE PERDE OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARLAR ÇÜNKÜ BENİMKİNE ÜST KISMI KALP GİBİ DURUYOR YA PERDE VAR YADA DOĞUŞTAN RAHMİN BÖYLE OLABİLİR DEDİLER SONRA TÜP BEBEK MERKEZİNE YÖNLENDİRDİLER ONLARDA FSH YÜKSEK DİYİP AŞILAMAYI YAPTILAR İŞTE ŞİMDİ AŞILAMA DA TUTMAYINCA ACEBA PERDE Mİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BUNU NERDEN NETLEŞTİREBİLİRİM ACEBA KİM KESİN BİŞE SÖYLER KİCanım HSG yi bir kere çekerler eğer rahimde perde, tıkalıklık tüplerde bir sorun yoksa bir daha , tekrar tedaviye başlayana kadar önemli bir durum gelişmediği takdirde çekmezler. Örn : kürtaj.. Ama tabiki bu ayki kan ve hormon değerlerin her ay aynı olmaz. bunu yaptırmakta da bir problem olmaz. alacakları topu topu 3-4 tüp kan. Reglin 2. ve ya 3. günü gidersin vajinal muayene yapar. Hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?