- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.701
çekerdi tabi o mucizeleri cekmesmiyidm kuzum nasıl tatlı olacklar kimbilir bende adetten sonra akintim çok demiştim ya 2 gündür azaldi ve kasik ağrısı var iki taraflı ozellikle soldaÇok şükür biz iyiyiz teyzesi. burda olsaydın çekerdin fotolarımızı :) bugün sağlık ocağından çağırmışlardı gidip kan tahlili verdim umarım güzel sonuçlar çıkar :)
Ben de zor ikna etmiştim. çok yakın bir arkadaşımın önerisi şu (kendisi kadın doğum bölümünde çalışmış hastanede); mutlaka bu sperm testini, tüp bebek tedavisi de yapılan bir devlet ya da özel hastanede yaptırmak.. biz eşiminkini öyle yaptırdık.Umutsuzca reglmi bekliyorum kuzum birde esime sperm testi yaptirsin die alttan alttan alistirmaya calisiyorum nasil basarcam bilmiyorm
Ama stresten her yanim
Sivilce bastisen nasilsn?
ya kuzum çok basit. 2-3 kere yap alışıyosun zaten. bak sana link atıyorum bu linkten nasıl kullanıldığını görebilirsin. Crinone Vajinal Jel Nasıl Kullanılır? | Dünya IVF.Bazı forumlarda kullanırken çok zorlandıklarını yazmışlar keşke hiç okumasaydım gerildim iyice. Sen kolay kullanabiliyor musun?
Gece mi kullanıyorsun? Doktorun ne zaman dediğini hatırlayamıyorumya kuzum çok basit. 2-3 kere yap alışıyosun zaten. bak sana link atıyorum bu linkten nasıl kullanıldığını görebilirsin. Crinone Vajinal Jel Nasıl Kullanılır? | Dünya IVF.
benim doktorum sabah dedi. sabah daha yataktan kalkmadan uyguluyosun. 10 dk dinlenip öyle kalkıyosun gunluk işlerine devam ediyosn. Şahsen ben önce lavaboda işlerimi halledip öyle tekrar geçip yatağa yapıyorum. 10 dk sonra kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.Gece mi kullanıyorsun? Doktorun ne zaman dediğini hatırlayamıyorum
Hıımm evet okudum bugün kullanmaya başlayacağım bakalım inşallah döllenme olmuştur da boşuna kullanmış olmam. 25 yaşındayım ama Yumurta rezervim düşük hızlıca hamile kalmam gerekiyorya kuzum çok basit. 2-3 kere yap alışıyosun zaten. bak sana link atıyorum bu linkten nasıl kullanıldığını görebilirsin. Crinone Vajinal Jel Nasıl Kullanılır? | Dünya IVF.
çatlatma tedavisi mi oldun? ne zamn iğne vuruldn?Hıımm evet okudum bugün kullanmaya başlayacağım bakalım inşallah döllenme olmuştur da boşuna kullanmış olmam. 25 yaşındayım ama Yumurta rezervim düşük hızlıca hamile kalmam gerekiyor
Anladım canım çok teşekkür ederimbenim doktorum sabah dedi. sabah daha yataktan kalkmadan uyguluyosun. 10 dk dinlenip öyle kalkıyosun gunluk işlerine devam ediyosn. Şahsen ben önce lavaboda işlerimi halledip öyle tekrar geçip yatağa yapıyorum. 10 dk sonra kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.
Evet. 10unda iğne oldum dün muayeneye gittim ikisi de çatlamış yok olmuş gitmiş çok şükür. Yumurta rezervim düşük olduğu için doktor biraz agresif hareket edicez dedi. Bu ay olmazsa muhtemelen aşılamaya geçelim diyecek ama ben tüp bebek tercih ederim sanırım fiyat performans açısından bakıldığındaçatlatma tedavisi mi oldun? ne zamn iğne vuruldn?
iğne olmadan evvel yumurtaların vardı ve iğneden sonra gittiğinde yumurtalarının çatlamış olduğunu gördün anladığım kadarıyla. süpermiş.. tutmuştur inşallah bu ay sağlklı bir şekilde. aşılamaya gerek kalmaz diye umuyorum.Evet. 10unda iğne oldum dün muayeneye gittim ikisi de çatlamış yok olmuş gitmiş çok şükür. Yumurta rezervim düşük olduğu için doktor biraz agresif hareket edicez dedi. Bu ay olmazsa muhtemelen aşılamaya geçelim diyecek ama ben tüp bebek tercih ederim sanırım fiyat performans açısından bakıldığında
Ben de zor ikna etmiştim. çok yakın bir arkadaşımın önerisi şu (kendisi kadın doğum bölümünde çalışmış hastanede); mutlaka bu sperm testini, tüp bebek tedavisi de yapılan bir devlet ya da özel hastanede yaptırmak.. biz eşiminkini öyle yaptırdık.
Merhaba canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın sende ne var ne yokARKADAŞLAR MERHABALAR NASILSINIZ
Hiç yumurta rezervlerim az diye canını sıkma. Artık neredeyse menopoza giren bir teyzemiz hamile kalmıştı geçenlerde ay ne gülmüştük ona da ya :)) daha gençsin. umutsuzluğa kapılma. en kötü durumda bile türlü tedavi yöntemleri var artık. O yüzden canını sıkma. kısa sürede bebişinize kavuşursunuz inşallah.Bazı forumlarda kullanırken çok zorlandıklarını yazmışlar keşke hiç okumasaydım gerildim iyice. Sen kolay kullanabiliyor musun?
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM DÜN BAYA KÖTÜYDÜM BUGÜN TOPLADIM BİRZ KENDİMİ BİDE YENİ KARARLAR ALDIK EŞİMLE DÜN AKŞAM BELKİ DE BU YÜZDEN DAHA RAHATLADIMiyiyizz canım. sen bugün nasılsın
Ya benim de adetten önce akıntım artar adet olunca kesilirdi. Adet öncesi akıntı yoğunluğu olurmuş zaten. benim şimdi daha su gibi birşeyler oluyor. sanki altıma kaçırdım gibi bir his oluyorçekerdi tabi o mucizeleri cekmesmiyidm kuzum nasıl tatlı olacklar kimbilir bende adetten sonra akintim çok demiştim ya 2 gündür azaldi ve kasik ağrısı var iki taraflı ozellikle solda
Ne karar aldınız canımÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM DÜN BAYA KÖTÜYDÜM BUGÜN TOPLADIM BİRZ KENDİMİ BİDE YENİ KARARLAR ALDIK EŞİMLE DÜN AKŞAM BELKİ DE BU YÜZDEN DAHA RAHATLADIM
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM TOPARLADIM KENDİMİ ŞİMDİ BAŞKA PLANLAR YAPTIM HAYIRLISI ARTIK NAPİM ELİMDEN GELENİ YAPTIM OLMAYINCA BİRAZ MOLA VERELİM DEDİK BU SÜREÇTE DE SPORA BAŞLIYCAZ EŞİMLE BELKİ KAFAMI DAĞITIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM YAZA DOĞRU HALA KALMAMIŞ OLURSAM O ZAMN TEDAVİYE BAŞTAN BAŞLAYALIM DİYORUZMerhaba canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın sende ne var ne yok
Hayırlısı canım bir bakarsın bu süreçte kendiliğinden oluverirŞÜKÜR İYİYİM CANIM TOPARLADIM KENDİMİ ŞİMDİ BAŞKA PLANLAR YAPTIM HAYIRLISI ARTIK NAPİM ELİMDEN GELENİ YAPTIM OLMAYINCA BİRAZ MOLA VERELİM DEDİK BU SÜREÇTE DE SPORA BAŞLIYCAZ EŞİMLE BELKİ KAFAMI DAĞITIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM YAZA DOĞRU HALA KALMAMIŞ OLURSAM O ZAMN TEDAVİYE BAŞTAN BAŞLAYALIM DİYORUZ
Ne karar aldınız canım
AYNEN CANIM İNŞALLAH. EŞİMDE BENDE BU SÜREÇTE BİRAZ YORULDUK BİDE DAHA BUÇUK YILLIK EVLİYİZ EŞİM DE TÜP BEBEK DAHA ERKEN BİRAZ Bİ 6 AY KADAR DENEYELİM OLMAZSA TEKRAR TEDAVİYE BAŞLARIZ GEREKİRSE TÜP YAPTIRIRIZ AMA ŞİMDİ ÇOK ERKEN BİRAZ BEKLEYELİM BELKİ OLUR DEDİ BENDE KAFAM DAĞILSIN DİYE SPORA BAŞLAYALIM DEDİM SİGARAYI BIRAKTIM FALAN BAYA KİLO ALDIM BİDE İĞNELER DE EKLENİNCE ÜSTÜNE BARİ SPORDA VERELİM TABİ BİDE FSHA BU AYDA BAKTIRCAM YİNE YÜKSEKSE BİRDEE BU BEKLEME SÜRECİNDE ONU İNDİRMEK İÇİN BİTKİSEL ŞEYLERE DE BAŞLAYIM DİYORUM KAFAMDA BİR SÜRÜ PLAN İNŞALLAH YAPABİLİRİMHayırlısı canım bir bakarsın bu süreçte kendiliğinden oluverir
Yapılmayacak bir şey yok canım. bu düşünceleriniz çok güzel. spora başlayacak olmanız harika bir fikir. bitkisel olarak da birşeyler denemen harika. dilerim bi yazarsın ki gebesinAYNEN CANIM İNŞALLAH. EŞİMDE BENDE BU SÜREÇTE BİRAZ YORULDUK BİDE DAHA BUÇUK YILLIK EVLİYİZ EŞİM DE TÜP BEBEK DAHA ERKEN BİRAZ Bİ 6 AY KADAR DENEYELİM OLMAZSA TEKRAR TEDAVİYE BAŞLARIZ GEREKİRSE TÜP YAPTIRIRIZ AMA ŞİMDİ ÇOK ERKEN BİRAZ BEKLEYELİM BELKİ OLUR DEDİ BENDE KAFAM DAĞILSIN DİYE SPORA BAŞLAYALIM DEDİM SİGARAYI BIRAKTIM FALAN BAYA KİLO ALDIM BİDE İĞNELER DE EKLENİNCE ÜSTÜNE BARİ SPORDA VERELİM TABİ BİDE FSHA BU AYDA BAKTIRCAM YİNE YÜKSEKSE BİRDEE BU BEKLEME SÜRECİNDE ONU İNDİRMEK İÇİN BİTKİSEL ŞEYLERE DE BAŞLAYIM DİYORUM KAFAMDA BİR SÜRÜ PLAN İNŞALLAH YAPABİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?