- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.641
bu durumda en iyisi hayatında en yakın en rahat en dost kim varsa onunla paylaş bence. bizlerle de böyle arada geyik yapabilirsin :) burda bazen üzülüyorz bazen eğleniyoruz gibi :)Ayyy canım ya nede güzel anlatmışsın vallahi güldüm ya :)) benim kayınvalidem de ne yapacağını şaşırmış durumda gibi karmaşık cümleler istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum moral vermeye kalkmaya çalışıyor daha çok içine ediyor diyebilirim bide benim ailem ankarada değil sivasta her zaman gelme şansı yok annemin o yüzden de daha çok yalnız hissediyorum kendimi telefonda da anneme herşeyimi anlatamıyorum kadın orda kafasına takıyor bu seferde çok kötüyüm psikolojik olarak birtek sizler varsınız iyiki bi sizle konuşup size yazıyorum işte(
yok kii işte kimsem burda sadece çalıştığım arkadaşlarım var onlara da işte ne kadar anlatacaksın amannn bilmiyorum kuzumbu durumda en iyisi hayatında en yakın en rahat en dost kim varsa onunla paylaş bence. bizlerle de böyle arada geyik yapabilirsin :) burda bazen üzülüyorz bazen eğleniyoruz gibi :)
olsun, olduğu kadar diyelm napalm. ben de öyle. herkes etrafmda belki ama kime ne kadar anlatıcaksın? kendi kız kardesime bile anlatmıyorm. düşün. herkesn kendi sorumluluğu başını aşmış. kendi derdimle kimsenin canını sıkmak istemem. düşük yaptm geçen sene. onda bile kendi acımı unuttum üzüntümü unuttum. belli etmedm içime attım.yok kii işte kimsem burda sadece çalıştığım arkadaşlarım var onlara da işte ne kadar anlatacaksın amannn bilmiyorum kuzum
herşey bi ihtimal. bence kan versen daha sağlıklı olur, 1-2 saate çıkıyor hemen, hatta beklemezsin eve gidip hastaneyi aradığında da yardımcı olurlar sonucu söylerler. testler yanıltıcı olabiliyor.Merhana kizlar benim igneden sonra 23. Gün bitti 24. Gündeyim. Hala adet yok en son igneden sonra 18. Gün test yapmistim negatif. Kist de yok neden adet olmadim bilmiyorum doktora gitmedim daha. Yazdim gebelik testini tekrarlamami söyledi. Simdi yanimda yok ama pazartesi yapacagim tekrar.
Acaba neden adet olmadim ? Gebelik olabilirmi hic belirti olmadan ?
Özel bir işletmede satış müdürüyüm canımMandal kullan kaslarin cekilmesin bantlane is yapiyordun canim sen ?
Canım sen hamile kaldığında nasıl rutin hayatına devam ediyorsan tüp bebekte de durum aynı. Kuzenim 35 yaşında ve yaptırdı. pıhtılaşma vardı onda olmuyordu. 3 düşük yaptı. 2 yıl ara verdi filan neyse sonra tüp bebeğe karar verdi. Kendisi hemşire ve büyük bir hastanenin supervisor hemşiresi gün boyu ayakta. sadece 2 gün yattı şuan çalışıyor. 3. ayını bitirdi oğlu olacak. kimseye hala söylemiyor. kimsenin de haberi yok. bu tip tedaviler gündüz yapılıyor. Gündüz gidiyorsun hastaneye akşam değil. Dolayısıyla sen yine akşam yemeğe oraya gidebilirsin. normal saatlerde evinde olacaksın. 2 gün evde dinlenirsin, rahatsızım rapor aldım dersin. olur biter. Sen istemediğin sürece kimse ne olduğunu bilemez ve anlayamaz.Doğru söylüyosun kuzum ama tüp bebek yaptırınca mecbur bilecekler evde dinlenicem işe gitmiycem bide akşamları çalıştığım için kayınvalidemlerde yemek yiyoruz mecbur söylemek zorunda kalıyoruz aslında evimiz biraz uzak olsa hiçbişe söylemezdim ama adamlar penceremi açık görse aceba evde mi bize nie söylemedi diye şüpheleniyolar hal böyle olunca saklamakta mümkün olmuyor malesef
Canım umarım geç döllenmedir ve hamilesindir. Hadi güzel haberler verirsin inşallah. Eğer şansın varsa lütfen kan testi yaptır.Merhana kizlar benim igneden sonra 23. Gün bitti 24. Gündeyim. Hala adet yok en son igneden sonra 18. Gün test yapmistim negatif. Kist de yok neden adet olmadim bilmiyorum doktora gitmedim daha. Yazdim gebelik testini tekrarlamami söyledi. Simdi yanimda yok ama pazartesi yapacagim tekrar.
Acaba neden adet olmadim ? Gebelik olabilirmi hic belirti olmadan ?
selam canım. hayırlısı olsun. ben de beklemedeyim. 13.günüm. doktorum adetimi beklememi söyledi. erken yaptırmıcam kan testi :)Kızlar nasılsınız anneler anne adayları?bu aralar çok yoğunum bakıp okuyup çıkıyorum ama aklımdasınız.
Benim pazartesi günü yum. kontrolü var 5.ye başlıyoruz aşılamada.
Ayy hadi çok güzel. İnşallah tutar güzel haberler ile gelirsin. Pozitif düşün öyle olsunselam canım. hayırlısı olsun. ben de beklemedeyim. 13.günüm. doktorum adetimi beklememi söyledi. erken yaptırmıcam kan testi :)
inşalllaaahhh kuzummmmAyy hadi çok güzel. İnşallah tutar güzel haberler ile gelirsin. Pozitif düşün öyle olsun
Bakalım bizimki inşallah 5.de tutar minnak
hoşgeldin canım özletiyorsun kendini. Yeni serüvenin hayırlı olsun dilerim bu serüvenin sonunda mario , prensesi kurtarırKızlar nasılsınız anneler anne adayları?bu aralar çok yoğunum bakıp okuyup çıkıyorum ama aklımdasınız.
Benim pazartesi günü yum. kontrolü var 5.ye başlıyoruz aşılamada.
hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir kuzumselam canım. hayırlısı olsun. ben de beklemedeyim. 13.günüm. doktorum adetimi beklememi söyledi. erken yaptırmıcam kan testi :)
İnşallahhhhhhhhhhnhayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir kuzum
Valla bende özledim kuzum. Misafirler gel git koşturmaca bu ara neyse ki atlattımhoşgeldin canım özletiyorsun kendini. Yeni serüvenin hayırlı olsun dilerim bu serüvenin sonunda mario , prensesi kurtarır
Eger seni rahat hissettirecekse istedigin her konuda burda bizimle konusabilirsin canimAyyy canım ya nede güzel anlatmışsın vallahi güldüm ya :)) benim kayınvalidem de ne yapacağını şaşırmış durumda gibi karmaşık cümleler istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum moral vermeye kalkmaya çalışıyor daha çok içine ediyor diyebilirim bide benim ailem ankarada değil sivasta her zaman gelme şansı yok annemin o yüzden de daha çok yalnız hissediyorum kendimi telefonda da anneme herşeyimi anlatamıyorum kadın orda kafasına takıyor bu seferde çok kötüyüm psikolojik olarak birtek sizler varsınız iyiki bi sizle konuşup size yazıyorum işte(
Olacak tabiiii Allah esirgesin seni çok dua ediyorum size herbiriniz anne adayı olunca anne topic i açıcamValla bende özledim kuzum. Misafirler gel git koşturmaca bu ara neyse ki atlattım
Azcıkta dinleneyim ki marston başlıyor. Bu sefer olcak teyzeleriiiiiii
Eger seni rahat hissettirecekse istedigin her konuda burda bizimle konusabilirsin canim
Masaallah canim. Bende gida muhendisiyim. Su an kalite murduruyum bulundugum sirkette. Baya yoruluyorum ama ben. Oyle oturmayi seven bir kadin degilim. Duraganliktan hic hoşlanmam. Personelim benim enerjime yetisemiyor. Belkide bebislerim o yuzden bana tutunamiyorÖzel bir işletmede satış müdürüyüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?