- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.481
Bol bol duanızı eksik etmeyin hayırlısınlan inşallah canımAyyyy hadi Allah ağzından duysun canımıniçiTez zamanda kavuş inş bebişkona
etmez olur muyum hep dualarımdasınız. Gebe kaldım diye asla terketmeyi düşünmedim burayı. hepinizi gebe görene kadar burdayım destekçinizimBol bol duanızı eksik etmeyin hayırlısınlan inşallah canım
Sağol canım benim. Allah razı olsun. Gebe kalınca da burdan büyüme süreçleri ile ilgili de deneyimlerimizi aktaralım destek olalım.etmez olur muyum hep dualarımdasınız. Gebe kaldım diye asla terketmeyi düşünmedim burayı. hepinizi gebe görene kadar burdayım destekçinizim
Aynen canım çok isterim ben de hadi hemen hamile kalsın bu grup inşallah da yapalım bunuSağol canım benim. Allah razı olsun. Gebe kalınca da burdan büyüme süreçleri ile ilgili de deneyimlerimizi aktaralım destek olalım.
Umutsuzluğa kapılma tatlım. Sen üzerine düşeni yap gerisini Allah' a bırak, sabret. Emin ol en yakın zamanda güzel halreber alacaksın
Yumurtaların gelişimi nasılmış bugün? Kaç mm oldular? Adetin kaçıncı gunundeydin canim
İşte kalın olması da problem ince olması da. Sen bir soğan kürü yapsan keşke 2 ay. hiçbirşeyin kalmazİnşallah cnm
Biri çatlamış biri 15-16 diğeri büyümemiş 13 de kalmış. Çatlayanda çok büyük değildi 16,5 mm flndı. Ama benim rahim duvarı kalınlığım az çıktı 6,5-7 mm flnmış şuan.
Yok yapmadım Pazar günü adet günüm bekleyeceğim doktorumda pazartesine kadar olmazsan kan testi ver dediTest yaptınız mı?
Ben aşılama yaptırmadım yumurta çatlatma tedavisi gördüm benimde yumurtam 15. Günde büyüdü korkma o yüzdenKızlar bugün adetin 13. Günü. Dün kontrole gittiğimde yumurtalarimin yeteri kadar gelismedigini söyledi doktorum zayıf kalmış dedi. Böyle devam ederse aşılama iptal olur dedi. Moralim çok bozuldu. Bugün fostimon 75 lik son iğnemi yaptiracam. Yarın kontrol var...
Aşılamayı isteyerek mi yaptirmadin?Ben aşılama yaptırmadım yumurta çatlatma tedavisi gördüm benimde yumurtam 15. Günde büyüdü korkma o yüzden
Yok hayır istekle ilgilisi yok ilk olarak klomenle başladık tedaviye zaten ilk tedavim benimAşılamayı isteyerek mi yaptirmadin?
Cansin sen Allah razi olsunetmez olur muyum hep dualarımdasınız. Gebe kaldım diye asla terketmeyi düşünmedim burayı. hepinizi gebe görene kadar burdayım destekçinizim
İşte kalın olması da problem ince olması da. Sen bir soğan kürü yapsan keşke 2 ay. hiçbirşeyin kalmaz
Cok sagol canimCanim bebde o belirtileri yasadim 12. Gun adet oldum. Sen olmazsin insaallah. Dua et sadece umutsuzda olma cokta kapilma. Dualarimiz seninle
Canim gozun aydin insallh hayirlisiyla kucagina almayi da nasib eder rabbim. Darisi hepimizin basina olsunAğlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aslinda doktor eger 3-4 ay bekle ilacin etkileri vucudundan ciksin demeseydi 2. Asilamayi dusunurdum. Persembe gunu gidip tup bebek icin konusmayi dusuniyoruz. benim nisan ayindan once bu bebek mevzunda biseyler yapmam gerek nisan ayindan sonra laboratuarimi kimseye birakamam. Kisin rahat izin alabilirim. Yazin imkansiz evde kalip dinlenememCok sagol caniminsallah ben guzel haberi alabilirim bende adet olcam diye cok korkuyorum ya peki sen simdi napcaksin 2. Asilama yaptircak misin
Esine ari sutu alip kullan. Ayrica saracoglunun keci boynuzu kuru varmis oda vok iyi geliyormus. Onuda deneyebilirsin.Arkadaşlar hamile kalmak için uğraşıyordum eşimde hareketliliği yavaş cktı doktor sigarayı bırakmazsa eşiniz cocugunuz olmaz dedi birde ilaç yazdı bu arada böyle olup hamil kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?