- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.381
yok canım yaa bize tavsiye etmedi bizde bişey olur diye yapmadık. adetim bitsin ben yapacağımı biliyorumAyni benim dusuncemvallaha ya asilamadan sonra bize 3 gun verdi
o zaman koyver gitsin kuzum. canın istedikçe kocişinle gününü gün et gerisini Allaha bırakyok kuzum malesef
Ben Elazığ'da Fırat Üniv. hastanesine gidiyorum canım. Geçen ay ilk aşılamam tutmadı. Bu ay ara verdi. İlk adetimde tekrar aşılama yapılacak.HANGİ İLDE HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUN AŞILAMA YAPTIRMIŞ MIYDIN
Hımm anladım canım bende ankarada gazi üniversitesi hastanesine gittim ilk aşılamamı yaptırdım baakalım sonuç bekliyorum olmazsa napcam nasıl yol izliycem bilemiyorum işteBen Elazığ'da Fırat Üniv. hastanesine gidiyorum canım. Geçen ay ilk aşılamam tutmadı. Bu ay ara verdi. İlk adetimde tekrar aşılama yapılacak.
bende malatya üniversite hastanesinde bu ay ilk aşılamamı yaptım tutmadı ama doktor 3-4 ay kadar ilacın vücudundan çıkmasını beklesen iyi olur dedi. 3-4 ay çok değil mi yaa. senin doktorun 1 ay ara onermiş ne güzelBen Elazığ'da Fırat Üniv. hastanesine gidiyorum canım. Geçen ay ilk aşılamam tutmadı. Bu ay ara verdi. İlk adetimde tekrar aşılama yapılacak.
inşaallah tutar canım. daha fazla bekletmesin rabbimHımm anladım canım bende ankarada gazi üniversitesi hastanesine gittim ilk aşılamamı yaptırdım baakalım sonuç bekliyorum olmazsa napcam nasıl yol izliycem bilemiyorum işte
Kendi öyle önerdi canım. 2.Aşılama tutmazsa da sanırım yine 1 ay verir. Ondan sonra tüp bebek dedi.bende malatya üniversite hastanesinde bu ay ilk aşılamamı yaptım tutmadı ama doktor 3-4 ay kadar ilacın vücudundan çıkmasını beklesen iyi olur dedi. 3-4 ay çok değil mi yaa. senin doktorun 1 ay ara onermiş ne güzel
Amin. Ben bütün planlarımı tutmama üzerine yapıyorum canım. Bu arada ben özel muayene olarak gidiyorum. O da ayda bir ödeniyor zaten. İlaçlar da devlet destekli oluyor bu şekilde.inşaallah tutar canım. daha fazla bekletmesin rabbim
aminn rabbim biran önce hepimize nasip eder bu güzel duyguyu inşallah bakalım benimde sonuç öğrenmeme 6 gün kaldı hayırlısı bakalım ama olmamış tutmamış gibi geliyor hayırlısı olsun ne diiminşaallah tutar canım. daha fazla bekletmesin rabbim
Ahahahahyok canım yaa bize tavsiye etmedi bizde bişey olur diye yapmadık. adetim bitsin ben yapacağımı biliyorum
Insaallah tutar da tupe gerek kalmaz canim. Bende persembe gunu gelişmeleri anlatirim sizeKendi öyle önerdi canım. 2.Aşılama tutmazsa da sanırım yine 1 ay verir. Ondan sonra tüp bebek dedi.
Son gun sayilir aksam abdest alicam. Eger yarin leke gelmezse mutlu sonAhahahahkacinci gunudesin adetinin
Oyle dusunme. Rabbimden istemeye devam et. Bol bol fetih suresi okumaya calisaminn rabbim biran önce hepimize nasip eder bu güzel duyguyu inşallah bakalım benimde sonuç öğrenmeme 6 gün kaldı hayırlısı bakalım ama olmamış tutmamış gibi geliyor hayırlısı olsun ne diim
Muradına eriyorsunSon gun sayilir aksam abdest alicam. Eger yarin leke gelmezse mutlu son
sagol canım desteğin için sende dua et benim için olur mu.Oyle dusunme. Rabbimden istemeye devam et. Bol bol fetih suresi okumaya calis
seninde mi ilk aşılamandı eğer ilkse ne zamn belli olacak sonuç canmOyle dusunme. Rabbimden istemeye devam et. Bol bol fetih suresi okumaya calis
Bakalim canim. Site sakinleri icin biraz rahatsiz edici olacak ama yapacak bisey yokMuradına eriyorsunseni buralarda goremeyiz
Ederim canim. Bi abdest alayim hepinize dua edicemsagol canım desteğin için sende dua et benim için olur mu.
haykirdim resmeno zaman koyver gitsin kuzum. canın istedikçe kocişinle gününü gün et gerisini Allaha bırak
Evet 4.5 yildir ilk tedavim ve ilk asilamamdi. Tutmadi. asilamanin 12. Gunu adet oldum. 15. Gunu goremedim bile.seninde mi ilk aşılamandı eğer ilkse ne zamn belli olacak sonuç canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?