- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.281
Sen biraz spora filan yönel deşarj ol sonra bomba gibi dön o zaman. İnşallah bu ay pozitifi görürsün de bunlara hiç gerek kalmazZor işte biliyorum ama bi şekilde uzak kalmam gerek sanırım kuzum
Hayırlısı insAllah canımSen biraz spora filan yönel deşarj ol sonra bomba gibi dön o zaman. İnşallah bu ay pozitifi görürsün de bunlara hiç gerek kalmaz
İyi geceler beybi Allah rahatlık versinIyi geceler kızlar ben uyuyum iyisi Allah a emanetsiniz görüşürüz
Ben 1 ay uzaklasmak istiyorum buralardanBi de su kk dan kopabilsem inan çok daha rahat olucam sanırım daha çok takıyorum
Çok sevindim ya. Sağlıkla kucağına alsın inşallahKızlaaarrrr@Cdmtprbll hamişşş darısı size inşallahhh C Capanin Gururu Teyom L Loriklorik Fit mutlu anne @damlayla89 @dekrsz @olite @Ahenfatma @Berivan95 asli1993 @huzun kovan kusu ve tüm arkadaşlarım ❤
Senin ne oldu canım. Ben de bu ay boşverdim inan. İşime odaklandımBen 1 ay uzaklasmak istiyorum buralardancunku herkes belirti soyluyor baska baska seyler soyluyorlar .ister istemez biz de takiliyoruz kendimizde ariyoruz zorla belirti ariyoruz .bu ay rahat bi kafayla gecirmek istiyorum
Benim bugun asilama maceram bitti . Regl oldumSenin ne oldu canım. Ben de bu ay boşverdim inan. İşime odaklandım
Aynen oyle cnmBen 1 ay uzaklasmak istiyorum buralardancunku herkes belirti soyluyor baska baska seyler soyluyorlar .ister istemez biz de takiliyoruz kendimizde ariyoruz zorla belirti ariyoruz .bu ay rahat bi kafayla gecirmek istiyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda. Er geç biz de tadacağız inşallah.Benim bugun asilama maceram bitti . Regl oldum
Insallah ya nasip diyip onume bakiyorum artikHayırlısı olsun hakkımızda. Er geç biz de tadacağız inşallah.
gunaydin beybimGünaydınnnnn canımıniçi kızlarrr
Günaydın canımGünaydınnnnn canımıniçi kızlarrr
Canım sende erken ögrenmişsin gebeligi doktor vajinal ultrasonda mı bakıyoduCanım hoşgeldin aminnn Rabbim sana da nasip etsin. Ben de aşılama ile ilk denemede hamile kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum. Aşılamanın 11. günü dayanamayıp erken gebelik testi yapıp pozitif görmüştüm. Sonra aynı gün kanda da çıkmıştı pozitif olduğu . Olumsuz düşünme. ben de çok korkuyorum ve olmayacağını düşünüyordum ama Rabbim olsun dedi ve oldu. Hatta ben istedim bir göz Rabbim verdi ikiz göz. Umudunu yitirme
Bebişler iyi kuzum büyüyoruz :) darısı size olsun. Sen neler yapıyorsunamin canım inşallah sen nasilsin bebisler nasilLaRisaCca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?