- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.101
Biliyordum böyle olduğunuHadi Rabbim güzel sonuçlar göstersin inşallah
Nedense benim umudum kırılmadı sanki birşeyler olacak gibi hissediyorumBiliyordum böyle olduğunu
Bende güvenmiyorum hislerime vala bklm en kötü ihtimal haftaya belli olacakNedense benim umudum kırılmadı sanki birşeyler olacak gibi hissediyorumhislerime de pek güvenmem ama niye bilmiyorum bunu yoğun bir şekilde hissediyorum
vallahi dengemiz bozulduBende güvenmiyorum hislerime vala bklm en kötü ihtimal haftaya belli olacak
Aynen vala hayır olsun sonu insAllahvallahi dengemiz bozuldu
Adiyamanda misin sen canim ?Ben de yakın şehirdeyim. Malatya'yı önerenler oldu ama şimdilik kendi şehrimde deneyeceğim.
Memnun oldum canim. Ben tedavimi burda Universite hastanesindeki tup bebek ve infertilite docentiyle yurutuyorum. Haftaya konusucaz bakalim ikna edebilirsek tup bebege baslicazBen de malatyalıyım ama İstanbul'da doğdum
Yok Elazığ canım. Ben de üniversitede tedavi görüyorumAdiyamanda misin sen canim ?
Evet cok yakiniz. Istersen burdaki hastane prosedurleri hakkinda bilgi paylasirim seninleYok Elazığ canım. Ben de üniversitede tedavi görüyorum
Tabiki memnun olurum. Ama sayfayı çok sabote etmeme adına istersen özelden yaz canımEvet cok yakiniz. Istersen burdaki hastane prosedurleri hakkinda bilgi paylasirim seninle
Inşallah bebeğin sana tutunur canimKizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin nolurtek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
Inşallah bebeğin sana tutunur canim
Hayırlısı olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınKizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin nolurtek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
Gönlüm, dualarım seninle beybisiAh ins kuzum hepimiz icin guzel haberler dolu bir ay olsun
Gönlüm, dualarım seninle beybisi ❤❤
Evet ben 10 11. Gün gördüm testte ama ben dün düşük yaptım tek gebelikti sağlıksızmış. Arkasından hemen kalırsın diyolar ama acaba yine çatlatma iğnesi falan kullanmama gerek kalcakmı nolcak bilmiyorum
Kan testine gitmedim canım çünkü adet başladı bugün. Belliydi böyle bir şey olacağı. Nasipse diğer aya bakalımcanım hadi bugün senden kan testi sonucunu bekliyoruz inşallah vardır birşeyler
Kıyamam ya. Rabbim sana eşine sağlık versin canım benim. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğine kavuşursunEvet ben 10 11. Gün gördüm testte ama ben dün düşük yaptım tek gebelikti sağlıksızmış. Arkasından hemen kalırsın diyolar ama acaba yine çatlatma iğnesi falan kullanmama gerek kalcakmı nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?