Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin nolur tek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
Hayırlısı olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın

Kızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki

Canım olabilir inanki bilmiyorum. Ama @mlknaz da erken yaptı onun da tekil gebelik. Onda da sonuç aldık. D dkugu de öyle. Örneklerimiz çok...
Evet ben 10 11. Gün gördüm testte ama ben dün düşük yaptım tek gebelikti sağlıksızmış. Arkasından hemen kalırsın diyolar ama acaba yine çatlatma iğnesi falan kullanmama gerek kalcakmı nolcak bilmiyorum

Kıyamam ya. Rabbim sana eşine sağlık versin canım benim. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…