• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyyyyy günaydııınnnnnn uyuyo musunuz hala ???? hadi bakalım kalkın da durum kritiği yapalım. Kim kaçıncı gününde neler oluyor anlatsın lütfen. Fit mutlu anne Fit mutlu anne yine kayboldun sen :))
Günaydın canım vala beklemedeyim henuz bi değişiklik yok belim sırtım cok agriyor ama ya :( kasık ağrım arada devam göğüs agrim var bklm yuma gore bata son 2 gün var

Kızlar merhaba, benim ikinci aşılama olacak inşallah. 7 gün merional 75 lik kullandim. Bugün de kontrolüm vardı 13-14 mm olmuş yumurtalar. Fostimon iğne yazdı bugün 4 tane ve letu hap yazdı. Cumartesi günü kontrole gidecem bakalım artık. Mikroçip yöntemi ile aşılama olacak nasipse..

Kızlar merhaba, benim ikinci aşılama olacak inşallah. 7 gün merional 75 lik kullandim. Bugün de kontrolüm vardı 13-14 mm olmuş yumurtalar. Fostimon iğne yazdı bugün 4 tane ve letu hap yazdı. Cumartesi günü kontrole gidecem bakalım artık. Mikroçip yöntemi ile aşılama olacak nasipse..
Selam canım ben aşılaman yapılmıştır diye düşünüyordum. mikroçipten bahsetmiştin. Dilerim bu ay çok güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Haydi Rabbim gönlüne göre versin :KK19:

Selam canım ben aşılaman yapılmıştır diye düşünüyordum. mikroçipten bahsetmiştin. Dilerim bu ay çok güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Haydi Rabbim gönlüne göre versin :KK19:
Yok canım bugun kontrolüm vardı. Adetin 10. Günü bugün. Cuma gününe kadar 4 iğne daha yapacam ardından kontrol. Sonrası da inşallah aşılama

Yok canım bugun kontrolüm vardı. Adetin 10. Günü bugün. Cuma gününe kadar 4 iğne daha yapacam ardından kontrol. Sonrası da inşallah aşılama
Hadi inşallah .. sürecini paylaş muhakkak merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim ama yaptıramadığım bir uygulamaydı.

Hadi inşallah .. sürecini paylaş muhakkak merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim ama yaptıramadığım bir uygulamaydı.
kızlar selam bugün yaptım testi kocaman bir hüsran beta hcg'm tam 2 çıktı. 11. gün erken falan olabilir bilemiyorum. normalde daha önce verdiğim kanlarda 0,77 çıkardı hep hiç şaşmazdı hala bir umut diyorum yarın da kan vereceğim. ama artık pekte ümidim kalmadı

Back