Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam :oops: gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?:KK36:
bende ayın 25 de addet oldum hastaneye gittim ve bana kolomen verdi kulandim ve bugun igne yazdi ovitrelle yarin vurdurcam inşallah bakalim 3 ay icin de hamiş olmam lazim inşallah olurum 😇 rabbim tum isteynlere nasip ettsin bu söylediklerimi kulanip da hamile kalan oldu mu

bende ayın 25 de addet oldum hastaneye gittim ve bana kolomen verdi kulandim ve bugun igne yazdi ovitrelle yarin vurdurcam inşallah bakalim 3 ay icin de hamiş olmam lazim inşallah olurum 😇 rabbim tum isteynlere nasip ettsin bu söylediklerimi kulanip da hamile kalan oldu mu
Canım tebrik ederim dilerim gönlündekini versin Rabbim. Herhangi bir problem var mı sende ve ya eşinde

Kızlar 1 haftadır devam eden akıntım iyice artmaya basladı ve dün aksam sanki sol kasıgıma 5 saniye arayla biri vuruyo gibi agrım vardı bugun de devam etti , eve geldim yine vardı beyaz akıntı , hadi adet olcam o yuzden oluyo desem adet olurken böyle olmam hamileyim desem hamileykende bu kadar cok akıntı gelmemişti işten cıkınca test aldım sabah yapıcam artık korkmaya basladım bi hastalık mı var diye doktora da gidemiyorum yeni başladım işe
Canım sadece regl zamanını bekle 👍🏻 Sakin ol oluyor bunlar normal

Kızlarrr iyi akşamlar biliyorsunuz ben 4. Gümden itibaren düzenli gebelik testi yapıyorum. Kafayı yiyeceğim sabah yapıp çıkıyorum evden en fazla 5 dk bekleyebiliyorum eve geldim 8. Ve 9. Günlerde negatifti tek çizgiydi ama bugün 10. Gün çok hafif silik çıkmış. Size atayım görüntüsünü sizce neden böyle oldu? Gebelik olsa bile bu kadar erken çıkar mı? Ne diyorsunuz
Canım hala iğne etkisi devam ediyor hiçbirşeye yorma bunları 14. Gün gerçek sonucunu öğreneceğiz

Kızlar Benim bugün 8. Gün ama çok fazla beyaz akıntım oldu rengi şeffaf değil bembeyaz ve sol kasıkta çok ağrı var gebelik testlerim tek çizgiye döndü sanırım iğnenin etkisi geçti ama bu belirti gebelik belirtisi mi? Hamile olanlar ne diyorsunuz?
Canim bende bu ay asilama yaptirdim asilamanin 3 gününden itibaren dedigin gibi beyaz akintim bel agrim gogus hassasiyetim oldu kesin hamileyim dedim hatta burda LaRisaCca LaRisaCca nin basinin etini yedim su varmiydi bu varmiydi diye ama adetime 3 gun kala asilamanjn 12. Gunu adet oldum. Ilk gebeligimdeki butun belirtileri yasadim bu asilamada. O belirtilere cok takilma ben artik vucuduma guvenmiyorum. Sadece dua et adet zamanini bekle 😘

Biz bu ay hiç değerlendiremedik sadece 36 saat sonra 2 defa tek ilişki oldu o yüzden çok üzülmemeye çalışıyorum 😩
Canim zaten yumurtayla sperm bulusup ask yasadikarsa isterse tek sefer iliskiye girsinler bebis olusur ona kafani yorma. Kismet meselesi 😘

Yaaa şuan çok duygulandım :KK61:Bu hormonlar beni mahfetti. Ne güzel insansın. Ben inanıyorum, sen de umudunu yitirme, vakit yakındır. Olmuyorsa güzelleşiyordur. Bak ben istedim bir göz Rabbim verdi iki göz :KK48:
Uzme bebislerimizi annesi su an sen bu topikteki en buyuk umudumuzsun 😘😍

X