Ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar

Kızlar,benım 2,40 tan sonra bugun ikinci günüm test Yaptım demin foto olarak gonderıyorum ikinci cızgı cok az bellı oluyor silik sizce olabılır mi?bir umut işte

Kızlar herkese merhaba bende ikinci iğne mi bu ayın 15inde vuruldum inşallah herkes hayırlı haberler alır dua etmekten başka yapacak hiç birşey yok arkadaşlar

Kızlar herkese merhaba bende ikinci iğne mi bu ayın 15inde vuruldum inşallah herkes hayırlı haberler alır dua etmekten başka yapacak hiç birşey yok arkadaşlar
Hayırlsi olsun canım benim bende 2 3 günüm kaldı bu ay vurunmadim adet olursam tekrardan vurunmadim dusunuyorm .s

Saol canım teşekkür ederim inşallah senin içinde hayırlısı olur ben beklemedeyim şuan bakalım 2 ekim de beta
Bende ayin 15.inde ignemi vurdurdum ikinci ignem oldu gecen ay denedim olmadi beklemedeyim senin gibi ins. Rabbim sanada banada hayirli haberler duyurur

Umutdolu35 sonucunu yaz ins umutlarin
Amin canım inşallah aa ne güzel ikimizin de aynı zaman birbirimize haber edelim olurmu
Sende hic hir belirti varmi mesala akintinda degisiklik vucut isisinin yukselmesi gibi cok erken ama 1 haftalik hamileydi arkadasim o dediki akintimda degisiklik oldu ve ates basiyordu demisti sanki sag kasigim seyriyor demisti belkide piskolojiktir 1 hatfalik veya 3 haftalik hamilelikte belirti olacagini zannetmiyorum ama bilmemedim yani

Ay simdi bende kahverengi akinti geldi adet olacagim yani bu ayda olmadi

Ay simdi bende kahverengi akinti geldi adet olacagim yani bu ayda olmadi
Hadi ya canım inşallah adet olmazsın ya üstüne görme olur canım benim vücudum evet sıcak bide Afedersin kabız oldum haplar yapıyor sanırım çünkü ben 4 5 tane hap kullanıyorum biri estrofem ino folic kombi bide progestan benim de troid bezlerim az çalışıyor onun için de hap içiyorum düşün halimi hap kolik oldum resmen

Akıntım evet fazla bi Üşüyorum bi sıcak basıyor vücudum yanıyor adetime 1 hafta var henüz belli olacağını sanmıyorum inan artık takmiyorum akışına bıraktım her şey Allahtan haber ederim durumları igneden sonra doktor ilişki günleri verdi uyduk ama biz elimizden geleni yapıyoruz dua etmekten başka bişey yok tatlım inşallah herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine AMİN

Benim dunden beri kahverengi akintim var ama ben adet olmadan once 2 gun falan bu sekilde adet goruyorum benim olmadi ins senin bebegin olur guzel haber verirsin gecen ay igne vurulduktan 17 gun gun sonra adet olmustum.ama simdi cok erken oldum yolunda gitmeyen birsry var ama anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…