Canım senin bat ne zamndiBugünde Çatlatma iğnesınden sonrakı 16.Günnüm bugunde NegatifBir Sonraki aya tekrar deniyeceğim büyük ihtimal. İğneden 12 gün snra sonuc alanlar olmuş canım ben ümidimi kaybettim bu aydan
Benim bat 28 i canımCanım senin bat ne zamndi
Eki Görüntüle 2037106 Kızlar,benım 2,40 tan sonra bugun ikinci günüm test Yaptım demin foto olarak gonderıyorum ikinci cızgı cok az bellı oluyor silik sizce olabılır mi?bir umut işte
Inşallah canım benimmm,15 dakıka sonra daha da koyulastıEvet bende gördüm olabilir canm
Eki Görüntüle 2037120 Eki Görüntüle 2037120 Eki Görüntüle 2037121
Inşallah canım benimmm,15 dakıka sonra daha da koyulastı
2 Eylül canımSenin bat ne zmndı
Valla canım böyle çıkıyorsa bende mi yapsam ki ne benimde 1 Eylül ama daha erken diye yapmak istemiyorum bence sen bi kan vermelisinn 2 gün daha bekleyip . Sen iğne vurunmusmuydun2 Eylül canım
İnşallah canım benim :) Olsun çok istiyorummmTamam canm daha 5 gün var her gün test yaparak kendini yıpratma bekle adet gününü belki bi mucize olurmu olur
Hayırlsi olsun canım benim bende 2 3 günüm kaldı bu ay vurunmadim adet olursam tekrardan vurunmadim dusunuyorm .sKızlar herkese merhaba bende ikinci iğne mi bu ayın 15inde vuruldum inşallah herkes hayırlı haberler alır dua etmekten başka yapacak hiç birşey yok arkadaşlar
Saol canım teşekkür ederim inşallah senin içinde hayırlısı olur ben beklemedeyim şuan bakalım 2 ekim de betaHayırlsi olsun canım benim bende 2 3 günüm kaldı bu ay vurunmadim adet olursam tekrardan vurunmadim dusunuyorm .s
Bende ayin 15.inde ignemi vurdurdum ikinci ignem oldu gecen ay denedim olmadi beklemedeyim senin gibi ins. Rabbim sanada banada hayirli haberler duyururSaol canım teşekkür ederim inşallah senin içinde hayırlısı olur ben beklemedeyim şuan bakalım 2 ekim de beta
Amin canım inşallah aa ne güzel ikimizin de aynı zaman birbirimize haber edelim olurmuBende ayin 15.inde ignemi vurdurdum ikinci ignem oldu gecen ay denedim olmadi beklemedeyim senin gibi ins. Rabbim sanada banada hayirli haberler duyurur
Sende hic hir belirti varmi mesala akintinda degisiklik vucut isisinin yukselmesi gibi cok erken ama 1 haftalik hamileydi arkadasim o dediki akintimda degisiklik oldu ve ates basiyordu demisti sanki sag kasigim seyriyor demisti belkide piskolojiktir 1 hatfalik veya 3 haftalik hamilelikte belirti olacagini zannetmiyorum ama bilmemedim yaniAmin canım inşallah aa ne güzel ikimizin de aynı zaman birbirimize haber edelim olurmu
Ay simdi bende kahverengi akinti geldi adet olacagim yani bu ayda olmadiUmutdolu35 sonucunu yaz ins umutlarin
Sende hic hir belirti varmi mesala akintinda degisiklik vucut isisinin yukselmesi gibi cok erken ama 1 haftalik hamileydi arkadasim o dediki akintimda degisiklik oldu ve ates basiyordu demisti sanki sag kasigim seyriyor demisti belkide piskolojiktir 1 hatfalik veya 3 haftalik hamilelikte belirti olacagini zannetmiyorum ama bilmemedim yani
Hadi ya canım inşallah adet olmazsın ya üstüne görme olur canım benim vücudum evet sıcak bide Afedersin kabız oldum haplar yapıyor sanırım çünkü ben 4 5 tane hap kullanıyorum biri estrofem ino folic kombi bide progestan benim de troid bezlerim az çalışıyor onun için de hap içiyorum düşün halimi hap kolik oldum resmenAy simdi bende kahverengi akinti geldi adet olacagim yani bu ayda olmadi
Akıntım evet fazla bi Üşüyorum bi sıcak basıyor vücudum yanıyor adetime 1 hafta var henüz belli olacağını sanmıyorum inan artık takmiyorum akışına bıraktım her şey Allahtan haber ederim durumları igneden sonra doktor ilişki günleri verdi uyduk ama biz elimizden geleni yapıyoruz dua etmekten başka bişey yok tatlım inşallah herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine AMİNUmutdolu35 sonucunu yaz ins umutlarin
Sende hic hir belirti varmi mesala akintinda degisiklik vucut isisinin yukselmesi gibi cok erken ama 1 haftalik hamileydi arkadasim o dediki akintimda degisiklik oldu ve ates basiyordu demisti sanki sag kasigim seyriyor demisti belkide piskolojiktir 1 hatfalik veya 3 haftalik hamilelikte belirti olacagini zannetmiyorum ama bilmemedim yani
Benim dunden beri kahverengi akintim var ama ben adet olmadan once 2 gun falan bu sekilde adet goruyorum benim olmadi ins senin bebegin olur guzel haber verirsin gecen ay igne vurulduktan 17 gun gun sonra adet olmustum.ama simdi cok erken oldum yolunda gitmeyen birsry var ama anlamadmAkıntım evet fazla bi Üşüyorum bi sıcak basıyor vücudum yanıyor adetime 1 hafta var henüz belli olacağını sanmıyorum inan artık takmiyorum akışına bıraktım her şey Allahtan haber ederim durumları igneden sonra doktor ilişki günleri verdi uyduk ama biz elimizden geleni yapıyoruz dua etmekten başka bişey yok tatlım inşallah herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine AMİN