- 17 Ekim 2024
- 28
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi merveceseyler
Arkadaşlar ovitrelle iğne ile hamile kalanlar varmı yada şuan bu tedaviyi görenler yorumları bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk seferde mi hamile kaldınız Allah bagislasin bu aradaİlk gebeliğim olmuştu ikinci için çabalıyoruz malesef iğneyi bulamadık bugün![]()
Evet ilkte kalmıştım şimdi ikinci için bu ay ikinci ayımız ama iğneyi bulamadım yok kaç eczane aradım ilcelerı aradım eczane eczane dolaştım yok malesef siz bu günleri de değerlendırın bat 5 Mart mı sizindeİlk seferde mi hamile kaldınız Allah bagislasin bu aradabende dün iğneyi oldum artık beklemeye geçtik.bu arada evet zor bulunuyormus eczanede söylemişlerdi.buyuk kapsamlı eczanelerde sorgulatin inşallah bulursunuz
Bende bulamadımİlk gebeliğim olmuştu ikinci için çabalıyoruz malesef iğneyi bulamadık bugün![]()
Dün du ilişki günü bundan sonra iki günde bir sonrası bekleyiş bakalım ne olacak.siz nerede yaşıyorsunuz İstanbulsa eğer bir eczane tavsiye edebilirimEvet ilkte kalmıştım şimdi ikinci için bu ay ikinci ayımız ama iğneyi bulamadım yok kaç eczane aradım ilcelerı aradım eczane eczane dolaştım yok malesef siz bu günleri de değerlendırın bat 5 Mart mı sizinde
Ya çok üzüldüm İstanbul mu arkadaşlar istanbuldaysaniz eczane tavsiyesinde bulunabilirimBende bulamadım
Buda ayrı bı çaresizlikBende bulamadım
Malesef bursa canımDün du ilişki günü bundan sonra iki günde bir sonrası bekleyiş bakalım ne olacak.siz nerede yaşıyorsunuz İstanbulsa eğer bir eczane tavsiye edebilirim
Bende DiyarbakırdayimYa çok üzüldüm İstanbul mu arkadaşlar istanbuldaysaniz eczane tavsiyesinde bulunabilirim
Ne güzel canım inşalllah şansınız sizinle olurBenimde sagbtarafta yumurtam olmuyor pkos var sağda solda üç yumurta oluşmuş 21 mm olmuş öğünde vurulmam gerekiyormuş şansıma ilk girdigim eczaneden buldum tamamen şans oldu kizlar bu ilacı birsekilde bulup köşeye atmak lazım günü gectimi anlamı yokinslh bulursunuz ben şimdi beklemedeyim insalh isteyen herkese rabbim nasip eder
Ne güzel canım inşalllah şansınız sizinle o
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin AllahNe güzel canım inşalllah şansınız sizinle olur![]()
Ay canım benim burdan haberleselim inşallah iki çizgiyi görürsün.10. gün erken yapmışsın zaten ilacın etkisi 12 gün sürüyor yapılan testler sağlıklı olmuyor adet günün geciktikten sonra yapmak daha sağlıklı olur haber ver mutlaka burdan merak ederim dua edelim birbirimizeBenimde iğnenin 12. Günü 10. Günde test yaptim negatifdi regli olana kadar beklicem
Bugun regli günümdü ve oldumAy canım benim burdan haberleselim inşallah iki çizgiyi görürsün.10. gün erken yapmışsın zaten ilacın etkisi 12 gün sürüyor yapılan testler sağlıklı olmuyor adet günün geciktikten sonra yapmak daha sağlıklı olur haber ver mutlaka burdan merak ederim dua edelim birbirimize
Hayırlısı olsun kuzum herşeyin bir zamanı var hayırlısı ne zaman sa ozaman olsun dualarımız hep böyleBugun regli günümdü ve oldumbu ayda olmadı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmAz
Şuan bende aynı tedaviyi görüyorum iğneyi vurdurduktan sonra 15.vurdurduğum gün dahil 16.günüm sol baştaki bir kaç günlük ortadaki 13 günlük sağdakide 15 günlük lütfen yorum gelsin sizce varmıdır yarın kan testi vericem sizce iğnenin etkisi devammı ediyor bilmiyorum ? Aynı durumu yaşayanlar dönebilir mi ?Arkadaşlar ovitrelle iğne ile hamile kalanlar varmı yada şuan bu tedaviyi görenler yorumları bekliyorum.