• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma iğnesi acil yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 bişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya 🙏

15 günü geçtiyse bence test yapın. Sarı akıntı varsa özellikle gebelik olma ihtimali çok yüksek . Umarım vardır 🌹

Yapar o iğne öyle şeyler. 15 gün geçmesini eklemeden hiç bir belşrtiyi umursamayın. O belirtiler beni çok strese sokmuştu.

Herkese hayırlı geceler öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏 bişey soracam 3 Haziran'da catlatma iğnesi ovitrelle yaptım yeni yeni biraz belirtiler yaşıyorum sanki sol tarafıma agri girip çıkıyor yorgunluk halsizlik esneme göğüs şişkinliği var bide bugün akıntım biraz fazlalaştı sanki sizce umut etmeli miyim ya 🙏
bendede aynı şekilde umarım hamileyizdir :anneadayı:

Back