Femera ve ovitrelle ile hamileyimmmm

Merhaba bende 28 ekimde ovitrelle vuruldum öncesinde klomen kullandım şimdi iğnenin 5. Günü Sağ yumurta büyümüştü şuan sağ taraf ağrım var birde gaz sancısı ve afedersiniz ishal vardı böle yaşayan var mı aranızda

Merhaba bende 28 ekimde ovitrelle vuruldum öncesinde klomen kullandım şimdi iğnenin 5. Günü Sağ yumurta büyümüştü şuan sağ taraf ağrım var birde gaz sancısı ve afedersiniz ishal vardı böle yaşayan var mı aranızda
İğnenin etkisinden dolayı tüm hamilelik belirtilerini yaşayabilirsiniz normal bir şey. Bende de göğüs şişmesi, kramplar, gaz hepsi olmuştu iğne sonrasında. 2 haftaya iğne etkisini kaybediyor. İnşallah siz de güzel haberleri alırsınız 🙏

Bende genelde regl öncesi oluyor ishale dönük canım ilaçlar böyle yapmamıştı bende. Ben bu ay klomene geçtim. Doktorum tecrübeme dayanarak femaradan daha iyi sonuçlar aldım klomende dedi. Bugün son klomenimi kullanıcam sonra 3 gün gonal f 150 iğneye başlıycam

fufucum fufucum Daydi Daydi Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bugün kontrole gittim doktor çatlamış yumurta dedi ama sıvı gördüm dedi bende ne anlama geliyor soramadım pazartesi arayıp sorucam internetten araştırdım biraz moralim bozuldu normalde adet olurken başım ağrırdı hep bugünde baya ağrıyor tutmadı sanırım :KK43:

fufucum fufucum Daydi Daydi Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bugün kontrole gittim doktor çatlamış yumurta dedi ama sıvı gördüm dedi bende ne anlama geliyor soramadım pazartesi arayıp sorucam internetten araştırdım biraz moralim bozuldu normalde adet olurken başım ağrırdı hep bugünde baya ağrıyor tutmadı sanırım :KK43:
Bende anlamadım sıvı gördüm derken. Regl başlangıcı gibi mi demek istedi

Bende anlamadım sıvı gördüm derken. Regl başlangıcı gibi mi demek istedi
Valla bende anlamadım çok yoğundu doktor hemen muayene etti hemen çıktım soramadım keşke bekleyip sorsaydım die kızıyorum kendime ama hayırlısı olsun pazartesi ararım artık

Ben de anlamadım ne demek sıvı görmek, benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmamıştı hiç valla. Gelişmelerine baktı boyutları iyi olunca çatlatma iğnesi olup geçmiştik. keşke bekleyip sorsaymışsınız. Böyle durumlarda çekinmeyin gerekiyosa darlayın doktorunuzu.

Ben de anlamadım ne demek sıvı görmek, benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmamıştı hiç valla. Gelişmelerine baktı boyutları iyi olunca çatlatma iğnesi olup geçmiştik. keşke bekleyip sorsaymışsınız. Böyle durumlarda çekinmeyin gerekiyosa darlayın doktorunuzu.
Evet çok haklısınız bende pişman oldum pazartesi sorucam bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim 🫶

Eklentiler

• 1000065797.jpg
    1000065797.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 5
Canımın gözün aydın çok sevindim 🥰 aynı ilaçları kullanmışız.İğne vuralı 16 gün oldu halen adet olmadım.Ama belim ağrıyor karın altım ağrıyor olacak gibiyim sanki.Adet belirtilerim var ama 4 gün geçti henüz olmadım.Acaba diyorum ümitlenmek de istemiyorum.2 gün daha bekleyeyim kesin olurum🥺
Merhaba kusura bakmayın biraz geç oldu ama aynı şeyleri yaşadım. Öğrenebildiniz mi umarım müjdeli haberi verirsiniz bize. Ben 11 haftalık oldum Allah ın izniyle 🙏🏻 iğnenin üzerinden 17. Gün öğrendim

Malesef canım 17 gün adet oldum☺️ tekrar 5 gün femara içtim doktorum 13 de geliyo çarşamba günü yine gidecem bakalım bu ay ne olacak🤷‍♀️

Merhaba
19 aylık bebek deneme sürecimin sonunda hamileyimmm. Adetimin 3. Günü femera kullanmaya başladım 5. Gün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu fakat o kadar çok adet belirtim vardı ki olmadı diye çok üzülüyorum. 18. Gün artık olmayınca akşam üzeri test yaptım ve anında ikinci silik çizgi çıktı. Hemen acile gittik kan verdim beta hgc 300 çıktı. Herkese umut olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah mükemmel bir duygu, dualarını eksik etmeyin 🙏🏻
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kavusun inşallah. Ben de femara başlayacagım yan etkisi vs oldu mu baş dönmesi filan gibi .. korkudan başlayamadım

X