14. Gun biter ki etkisi catlatma ignesinin etkisi 14 gun diyodu doktorum bana.. siz 2 gun sonra bidaha kan verinMerhaba ben çatlatma iğnesinin 11. Günü kan verdi. 1.20 çıktı negatif diye düşündüm ama bir umut 14. Gün de kan verdim 10.75 e yükselmiş sizce gebelik var mıdır ilacın etkisi olabilir dedi doktor ama etkisi geçmemiş olsaydı 1.20 ye düşüp geri yükselmezdi diye düşünüyorum çokta umutlanmak istemiyorum sizce nedir aynı durumu yaşayan var mı
Bugün tekrar kan aldı doktor bakalım kaç çıkacak14. Gun biter ki etkisi catlatma ignesinin etkisi 14 gun diyodu doktorum bana.. siz 2 gun sonra bidaha kan verin
Sonucunuz çıktımıBugün tekrar kan aldı doktor bakalım kaç çıkacak
Makine arızalıymış yarına kaldıSonucunuz çıktımı
Hayirlisi olsunMakine arızalıymış yarına kaldı
13.71 çıktı normal mi acaba daha yüksek mi olması gerekirdiHayirlisi olsun
Bugün mü alındı kanı çoksa düşük değil gibi geldi bana lütfen stres yapmayın doktorunuz da bi tuhaf nerde görülmüş iğne de etkisiyle değer yükseldiği değer düşer gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını iki günde bir kendiniz doktorunuza gitmeden kanla takip etmelisiniz hatta bana sorarsanız hafta sonuna kadar vermeyin derim geç döllenmiş biraz geç yükselmeye başlamış bi sorum olucak idrar testi yapmışmıydınız çizgi var mıydı?13.71 çıktı normal mi acaba daha yüksek mi olması gerekirdi
Iki kan arasında kac saat var ?13.71 çıktı normal mi acaba daha yüksek mi olması gerekirdi
Bugün mü alındı kanı çoksa düşük değil gibi geldi bana lütfen stres yapmayın doktorunuz da bi tuhaf nerde görülmüş iğne de etkisiyle değer yükseldiği değer düşer gebelik var ama sağlıklı olup olmadığını iki günde bir kendiniz doktorunuza gitmeden kanla takip etmelisiniz hatta bana sorarsanız hafta sonuna kadar vermeyin derim geç döllenmiş biraz geç yükselmeye başlamış bi sorum olucak idrar testi yapmışmıydınız çizgi var mı
24 saatIki kan arasında kac saat var ?
Kafa karistiriyo testleriniz yukselme var ama siz surekli test yaptiginiz icin yukselme nasil var anlayamadim. Normalde 48 saatte 2 kat artiyo ya. Siz bence gun asiri kan verin hergun vermeyin24 saat
Bu doktoru değiştir hemen bence benden söylemesiİdrar testi 8. Günle 10. Gün yaptım çift çıkmıştı bugün doktor dedi ki sağlıklı değil yüksek ihtimal kimyasal gebelik olacak biz ilk başlarında daha fazla artış bekliyoruz kendini gebeyim diye umutlandırma ama üzülme demek ki gebe kalabiliyosun dedi yani gebelik var ama büyük ihtimal kimyasal gebelikmiş yarın tekrar kan ver 25 üzerine çıkarsa belki pozitif diyebiliriz diyo çok mutsuzum bugün
Evet yarın vericem bakalım sizce kimyasal mıdırKafa karistiriyo testleriniz yukselme var ama siz surekli test yaptiginiz icin yukselme nasil var anlayamadim. Normalde 48 saatte 2 kat artiyo ya. Siz bence gun asiri kan verin hergun vermeyin
Neden umut var mı sizceBu doktoru değiştir hemen bence benden söylemesi
Fazla olumsuz mood düşürücü önemli olan değerin kaç çıktığı değil sağlıklı artışı baştan moodunuzu düşürmüş uyuzNeden umut var mı sizce
Artış bana normal geldi 24 saat içinde nasıl bir artış bekliyodu acaba bilmiyorumFazla olumsuz mood düşürücü önemli olan değerin kaç çıktığı değil sağlıklı artışı baştan moodunuzu düşürmüş uyuz
8. Gün ve 10. Gün testler nasıl şıkmıştı fotoğrafı var. Mı acaba birde belirtilerin neydi canımArtış bana normal geldi 24 saat içinde nasıl bir artış bekliyodu acaba bilmiyorum
Göğüslerim çok az şişti uçlarıyla yan taraflarında ağrı oldu bide kasıklarımda ara ara batmalar oluyordu çok fazla değil bu aralar da bel ağrısı başladı bide baş dönmesi oluyo sürekli fotoğraf var8. Gün ve 10. Gün testler nasıl şıkmıştı fotoğrafı var. Mı acaba birde belirtilerin neydi canım