- 20 Şubat 2022
- 4.651
- 2.864
Bence 24 saate artış normal geldi . Yarin verceniz kanla daha iyi belli olur benceEvet yarın vericem bakalım sizce kimyasal mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence 24 saate artış normal geldi . Yarin verceniz kanla daha iyi belli olur benceEvet yarın vericem bakalım sizce kimyasal mıdır
Dua edin eğer 25 üzeri olursa porzitiftir dedi ama kesinlikle kimyasal bu dediBence 24 saate artış normal geldi . Yarin verceniz kanla daha iyi belli olur bence
Yüzde 60 artması gerekiyor en az iki günde sen bundan sonra iki günde bir kan ver öyle takibi daha kolay olurArtış bana normal geldi 24 saat içinde nasıl bir artış bekliyodu acaba bilmiyorum
Öyle yapıcam yarın 25 olması lazım bakalım ne çıkacakYüzde 60 artması gerekiyor en az iki günde sen bundan sonra iki günde bir kan ver öyle takibi daha kolay olur
Nasil kesin bi dille konusabiliyor daha sonuclaru gormeden yaDua edin eğer 25 üzeri olursa porzitiftir dedi ama kesinlikle kimyasal bu dedi
Sonuçlar ortada aslında bir günde bu artış normal geldi bana ama nasıl moralimi bozdu kendini hamile gibi düşünme öyle hazırlama dediNasil kesin bi dille konusabiliyor daha sonuclaru gormeden ya
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınÖyle yapıcam yarın 25 olması lazım bakalım ne çıkacak
İnsaAllah güzel sonuc alirsin. Üzülme hakkinda hayirlisi olsun. Yarin kan ver o doktorada o kan sonucuyla git firlat suratina. Ne olursa olsun ben burda okuyorum bazi doktorlar uzun sure takip ediyolar kan sonuclarini hemen nasıl sonuc gormeden diyebilir kamil.Sonuçlar ortada aslında bir günde bu artış normal geldi bana ama nasıl moralimi bozdu kendini hamile gibi düşünme öyle hazırlama dedi
Bütün moralimin içine etti sağlıksız gebelik deyip durduİnsaAllah güzel sonuc alirsin. Üzülme hakkinda hayirlisi olsun. Yarin kan ver o doktorada o kan sonucuyla git firlat suratina. Ne olursa olsun ben burda okuyorum bazi doktorlar uzun sure takip ediyolar kan sonuclarini hemen nasıl sonuc gormeden diyebilir kamil.
Kiyamam sabır insaAllah hayirli sonuclar alirsinBütün moralimin içine etti sağlıksız gebelik deyip durdu
Amin inşallahKiyamam sabır insaAllah hayirli sonuclar alirsin
Yaptirdinmi kan testiAmin inşallah
Benim de 11. Gün 1.20 çıktı bu iğnenin etkisi geçti demek gebelik varsa 12 den sonra yükseliyor 14. Gün 10 olmuştu ama benimki şuan kimyasal ya da dış gebelikmiş iğneyle düşüreceklermiş öyle söylüyorlarMerhabalar gece gece ağlamaktan bitap halde bu konuyu buldum 9 gün önce otrivelle yapıldı 36.saatte de aşılama . Ben yine dayanamayıp bugün özelin acilinde kan verdim 9 gün oldu nede olsa diye sonuç <1.20 çıktı bu da olmadı galiba 2.asilama ilki gebelik oldu 6.hafta da düşük yaptım hem psikolojik hem de fizyolojik yoruldum artık
Yaa çok geçmiş olsun insAllah sizin de bebiş olurBenim de 11. Gün 1.20 çıktı bu iğnenin etkisi geçti demek gebelik varsa 12 den sonra yükseliyor 14. Gün 10 olmuştu ama benimki şuan kimyasal ya da dış gebelikmiş iğneyle düşüreceklermiş öyle söylüyorlar
Teşekkürler amin inşallahYaa çok geçmiş olsun insAllah sizin de bebiş olur
Birde benim sonucunun başında küçüktür işareti vardı (<) bu su demekmiş laboratuvar 1.20 nin altını ölçmüyor yani değer "0" bile olabilirmişTeşekkürler amin inşallah
Öyle mi bende o işaret yoktu benim eski testlerimde vardı bunda yoktu bende ona dikkat etmiştimBirde benim sonucunun başında küçüktür işareti vardı (<) bu su demekmiş laboratuvar 1.20 nin altını ölçmüyor yani değer "0" bile olabilirmiş
Hakkımızda hayırlısı olsun benim bu 2. Deneme aşılama üstelik. 1 ay boşluk verip 3. Aşılama eğer o da olmazsa tüp bebek artık o da olmazsa zorlamanın bir anlamı yok diye karar aldık eşimleÖyle mi bende o işaret yoktu benim eski testlerimde vardı bunda yoktu bende ona dikkat etmiştim
Hiç pozitifi görmediniz miHakkımızda hayırlısı olsun benim bu 2. Deneme aşılama üstelik. 1 ay boşluk verip 3. Aşılama eğer o da olmazsa tüp bebek artık o da olmazsa zorlamanın bir anlamı yok diye karar aldık eşimle