Elbette ,mutlaka ... İnşallah ben sevinirim de, brnim ardımca bu sorunla karşılaşan her kesin yüzü gülerMerhaba umarım bana umut olursunuz bende pcosluyum ekimde çatlatma iğnesi alacagımgayet normal. 9.gün iğnenin etkisi evet. bugun ise sıfırlanmış. bundan sonra sabahki testler önemli. eğer döllenme olduysa hayalet çizgi çıkıp gittikçe koyulaşır yarın sabahtan test yapıp burdan fotosunu atın lütfen :
Tabiki de var iğnenin etkisiyle yükseliyo sonra sıfırlanıp yavaş yavaş çıkmaya başlıyor adet gününüzde veya bir gün gecikmede kan verirseniz daha net sonuç alırsınız benimde test için 2 günüm kaldı ama idrar testinde birşey çıkmadı malesef yine de umudumu kaybetmek istemiyorum 14. Gün daha net gözükürmüş kanda inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba her kese, aranıza yeni katıldım.Çok merak etdiğim bir şeyi sormak üzere buradayım. Pco hastasıyım, 15 eylül tarihinde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğne olduğum tarihden itibaren 3 gün ilişkim oldu kocamla. 9. günümde test yaptım iğneyle alâkalı pozitif çıktı. Bu gün 13. günümdeyim ve testim negatif. Regl tarihime 2 gün var. Bir kaç gün sonra tekrar yapsam pozitif çıkma ihtimâli var mıdır sizce ?
İnşallahTabiki de var iğnenin etkisiyle yükseliyo sonra sıfırlanıp yavaş yavaş çıkmaya başlıyor adet gününüzde veya bir gün gecikmede kan verirseniz daha net sonuç alırsınız benimde test için 2 günüm kaldı ama idrar testinde birşey çıkmadı malesef yine de umudumu kaybetmek istemiyorum 14. Gün daha net gözükürmüş kanda inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bnce tekrar kan verin yine ihtimal yuksek bnmde 13 gun oldu ivitrelle olali hic test yapmadim gecikme olursa yaparim dedim ve bnde bu konuda fikir almak istiyorum normal adet tarihindemi yoksa igneden 15 gun sonra mi adet olcazArkadaşlar ovitrelle sonrası kendi adet tarihimizde mi adet oluyoruz yoksa iğneden 15 gün sonra mı siizn nasıl oldu ? Benim bugün iğnenin 18. Günü adet tarihim bugündü ama hala adet olmadım fakat 3 gün önce beta HCG kan vermiştim 2.79tu sizce gebelik olma ihtimali var mıdır yoksa
İğneden 15gün sonra hamilelik yoksa adet olunuyor bir kaç gün gecikme yaparBnce tekrar kan verin yine ihtimal yuksek bnmde 13 gun oldu ivitrelle olali hic test yapmadim gecikme olursa yaparim dedim ve bnde bu konuda fikir almak istiyorum normal adet tarihindemi yoksa igneden 15 gun sonra mi adet olcaz
ayın 3 ünde kan testi verdim 660 çıktı henüz kese göremesekde pozitif çıktıİğneden 15gün sonra hamilelik yoksa adet olunuyor bir kaç gün gecikme yapar
Çok sevindim inş kesede görürsünüz Rabbim gönlünüze göre versin bana da dua edermsnayın 3 ünde kan testi verdim 660 çıktı henüz kese göremesekde pozitif çıktı
Bugun 18 .gunum dun sabah test yaptim negatif ve hala adet olmadim hic belirtide yok olacagima dair ne yapsam bilemedimİğneden 15gün sonra hamilelik yoksa adet olunuyor bir kaç gün gecikme yapar
Bugun 18 .gunum dun sabah test yaptim negatif ve hala adet olmadim hic belirtide yok olacagima dairİğneden 15gün sonra hamilelik yoksa adet olunuyor bir kaç gün gecikme yapar
ayın 3 ünde kan testi verdim 660 çıktı henüz kese göremesekde pozitif çıkt
Cok sevindim hayirli olsun sen evde test yaptin mi nasil ogrendin direk kan mi verdinayın 3 ünde kan testi verdim 660 çıktı henüz kese göremesekde pozitif çıktı
Sizde ne belirtiler oldu bndeki şuan belirti ara sıra adet sancısı gelir durur birde göğüs ağrısı var bndeayın 3 ünde kan testi verdim 660 çıktı henüz kese göremesekde pozitif çıktı
tabikide ederim inşallah nasip olurÇok sevindim inş kesede görürsünüz Rabbim gönlünüze göre versin bana da dua edermsn
kasıklarım da ağrı vardı sadece halen ağrılarım devam ediyor evde test yaptım ikinci cizgi çok net çıktı kan verdim aynı gün 680 çıktı kese görünmüyor ama bekliyorum inşallah görünürSizde ne belirtiler oldu bndeki şuan belirti ara sıra adet sancısı gelir durur birde göğüs ağrısı var bnde
Merhaba her kese, aranıza yeni katıldım.Çok merak etdiğim bir şeyi sormak üzere buradayım. Pco hastasıyım, 15 eylül tarihinde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğne olduğum tarihden itibaren 3 gün ilişkim oldu kocamla. 9. günümde test yaptım iğneyle alâkalı pozitif çıktı. Bu gün 13. günümdeyim ve testim negatif. Regl tarihime 2 gün var. Bir kaç gün sonra tekrar yapsam pozitif çıkma ihtimâli var mıdır sizce ?
Kan testi verin kesin sonucu kanda alırsnz eğer gebelik yoksa adet gecikmesi yapar benim ilk iğnemde negatifti tam gününde adet olmştmBugun 18 .gunum dun sabah test yaptim negatif ve hala adet olmadim hic belirtide yok olacagima dair ne yapsam bilemedim
Adınıza sevindim inşallah keseyide kalp atışını duyarsın bnde inşallah güzel haber alırımkasıklarım da ağrı vardı sadece halen ağrılarım devam ediyor evde test yaptım ikinci cizgi çok net çıktı kan verdim aynı gün 680 çıktı kese görünmüyor ama bekliyorum inşallah görünür