Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi dahil bugün 13.gün pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım da dün adetin 3.günü doktora gittim muayene etti ve letu verdi 7 gün boyunca günde 2 tane sabah akşam kullan ve 11 gün sonra gel dedi yani benim ilk olduğu için çok bilmiyorum ama burdan okuduklarım hep erken çağırılıyor benim doktor neden 11 gün sonra bilmiyorum bunu sordum kendisine e yumurtlama zamanı o güne denk gelir ondan dedi ama bilemedim sana sormak istedim
Merhaba. Letu bende kullandm ama 5 gün ve günde 1 taneydi. Zaten hesaplama yaparsan kafadan sana verdiği tarihte ortalama 14.güne yani yumurtlamaya tekabül ediyor 🥰

Merhaba. Letu bende kullandm ama 5 gün ve günde 1 taneydi. Zaten hesaplama yaparsan kafadan sana verdiği tarihte ortalama 14.güne yani yumurtlamaya tekabül ediyor 🥰
Oyüzden ozaman peki son sorum 😀 çatlatma iğnesi verdi diyelim yaptım ve gebelik oluşmazsa adet hemen mi olunuyor yoksa adet günüm nezamansa mı çünkü ben gecikmeli olan biriyimde iğne erken olamamı sağlar mı

Benim de iğne hariç 16 şuan beklemek çok yoruyor 😔
He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide artan akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuzu paylaşirmisiniz?

İğne hariç 14.günde negatifti kanda 16.günde pozitif görebildim🥲🌸
Merhaba Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bu süreçte ne gibi belirtiler gördünüz. Benimde 16. Günüm idrar testlerinde hala negatif adet günüm 4 gün geçti. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi.

Merhaba Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bu süreçte ne gibi belirtiler gördünüz. Benimde 16. Günüm idrar testlerinde hala negatif adet günüm 4 gün geçti. Ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi.
Maalesef kimyasal oldu. Dün tekrar iğne yaptırdım. Regl ağrısından farklı olarak değişik bi ağrı vardı kasıklarımda ve inanılmaz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaşamıştım.

Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide artan akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuzu paylaşirmisini

Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide artan akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuzu paylaşirmisiniz?
Merhaba iğne dahil 17. Gün adet olmuştum sanırım en fazla 12.güne kadar etki gösteriyor iğne bu ay tekrar yaptıracağım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim sizde inşallah güzel haberi alırsınız 🙏🏻💕

Bende bir ay klomen tedavisi gördüm sonra olumsuz sonuç aldım rahim kalınlaşmam vardı kürtaj yaptı doktorum o yüzden hamile kalamazsın dedi 2ay ara verdik tedaviye rahimin toparlanması için

X