Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle catlatma iğnemde 12.gundeyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlari flassiz çek çok daha net cikar canim ama oncekini gordum bayagı bi gorunuyodu hcg yukseldikce koyulasir oda
Ama sabah yapmadım canim bu dünkü 10dkdan sonra geçersiz diyorlar ama ben inanmıyorum önceki hamileligimi de öyle öğrenmiştim ertesi gün çıkmıştı aradan 3 4 gün geçince yaptım hemen cikmisti

Ama sabah yapmadım canim bu dünkü 10dkdan sonra geçersiz diyorlar ama ben inanmıyorum önceki hamileligimi de öyle öğrenmiştim ertesi gün çıkmıştı aradan 3 4 gün geçince yaptım hemen cikmisti
Bana da oyle soyleniyodu ama canim hamile degilken sabah a kadar beklese cikmazdi bence gebelik varki sonradan koyulasiyor son yaptigim gebelik testim gozle gorulur cikmisti kan vermeye gittim geldm baktm pembe olan yarisi gorunen cizgi tamamen koyulasmsti demek koyulasnca oluyomus

Aynen canım benimde ilk gebeligim akşam yapmıştım çıkmadı ertesi gün bariz belliydi adetten 1 hafta önce kadar yapmıştım 3 4 gün geçti yaptım silik pembe çıkmıştı akşamına kan verdim değerim 16ydi ama 2 gün sonra düşük yaşadım iste

Biraz daha aydınlıkta çektim canim

Eklentiler

• 20200402_093034.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…