Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle catlatma iğnemde 12.gundeyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bebekten sonra kist oluşmuştu veya bebek yaptı tam bilemedim aspirasyonla temizletmistim diğer gebeligime engel olur diye
Benim gebeligim suan devam ediyor doktor kucuk dedi sikinti yok ama bi arkadasmda bu sekilde olmustu 3.ayda gebelikte kendiliginden eridiginj soyledi bilemiyorum umarim bi zarari yoktur

Bilemiyorum 14.gun olmus ben igne etkisi oldugunu dusunmuyrm 11 12 13 gunler bende dusundum ama 14 gun de yani hic sanmiyorum doktorumda 14 gun test yapmami demisti igne etkisi kaliuosa demezdi sanirim bence gebelik vardir tahminimce

Bilemiyorum 14.gun olmus ben igne etkisi oldugunu dusunmuyrm 11 12 13 gunler bende dusundum ama 14 gun de yani hic sanmiyorum doktorumda 14 gun test yapmami demisti igne etkisi kaliuosa demezdi sanirim bence gebelik vardir tahminimce
Anladim canim insalllah dedigin gbi vardir insalllaaan

Benim gebeligim suan devam ediyor doktor kucuk dedi sikinti yok ama bi arkadasmda bu sekilde olmustu 3.ayda gebelikte kendiliginden eridiginj soyledi bilemiyorum umarim bi zarari yoktur
Canim şuan yaptım da sanki böyle beyaz çizgi gibi var hayale5 çizgi gibi veya ben görmek istiyorum da sence erkenmi yaptım 5 dakkada çıkmadı biraz daha bekleyim belki belirir

Canim şuan yaptım da sanki böyle beyaz çizgi gibi var hayale5 çizgi gibi veya ben görmek istiyorum da sence erkenmi yaptım 5 dakkada çıkmadı biraz daha bekleyim belki belirir
Erken oldugunu dusunmuyrm zatn silik cikar bu donemde çunku beta ne kadar yukselebilir ki gun gectikce de bu koyulasir gebelik varsa

Canim fotoğrafta hayatta çıkmaz çok dikkatli bakınca belli oluyo
Canim benimde oyleydi kardesime gonderirken goremiyorum diyodu ama gun gectikce koyulasti tabi bugun boyleise yarin diger tekrar dene gittikce mutlaka koyulasir benimde oyle olmustu tam olarak koyulasncada kan ver

Kuzum ben görüyorum çok çok silikkkama aradan baya bi geçti ya
Resimle oynama yap siyah beyaza cevir canim biraz belli olur dun benimde oyleydi fotigraf çekmeye çalıştım hep fotoğraflar da belli değil ama bende görüyordum gece yaptigim daha koyu gbiysi sabahkine gore bgun yapmadım eger dahsda olmazsam2 gun sonra yapicam

Eklentiler

• 20200401_222809.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum ben görüyorum çok çok silikkkama aradan baya bi geçti ya
Ya canim sonradan cikan cizgiler yanlis derler ama acikcasi ben inanmam cunku gebe degilken sabaha dek beklese testim birak silik olmayi o kadar cok beyazdi ki anlamatam bence sende gebelik olusuyor benimde çok çok silikti flasa golge yapinca anca goruyodum bu da testlerimden biri bunun oncekini bulamadm onceki senin dedigin gibi ben dikkatli bakinca goruyodum fotoğrafta cikmiyodu bile

Eklentiler

• Screenshot_20200401-222749_Gallery.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 46

Eklentiler

• 20200401_222809.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu testin çok dikkatli bakiyrm cok ince bir cizgi var gibi ama en netini senin gordugunu biliyorum cunku bende yasadm canim sen hergun devam et bu teste koyulasicaktir karsilastr

Canim gercektenmi ben kafayı yedm zannediyodum bi an
Canim bu şekilde oynadim siliklik var iyi bak ben goruyorum ama resmi yukleyince gorunmuyor kontrast ayarlarken goruyodum ben yinede dikkatli bak gorebilrsn

Eklentiler

• Screenshot_20200401-224351_Photo Editor.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…