Ovitrelle catlama iğnesini

9593NaZeM9395

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
46
13
30
Arkadaslar mehaba yeni katıldım ben hayırlı ramazanlar oncelikle.
Benim sat 17 nisan -28 nisan pazar günü ovitrelle vuruldum 29 nisanda ilişki dendi oldu zaten 30 nisanda kontrole gıttım yumurtamın catlamıs oldugunu gorduk 3 gün ust uste ılıskı dedı doktor tekrar oda oldu 2 gun once tekrar kontrole gıttım progestron tahlili yaptı ve ultrasondan rahıme baktı 9 mm dedi rahim duvarının kalınlıgı sanırım progestronumda gecen ay 10 du bu ay 17.57 ye yukselmiş dedi güzel dedi adetimi bekliyoruz suan daha 1 hafta var yardımcı olurmusunuz lutfen 1 hafta daha beklemek cok zor ıgnenin etkisi ne kadar suruyo ıdrar testı yapsam sonuc verırmı yardım edın yada benım gıbı olanlar yazabilirmi ???

Kızlar lutfen yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba hayırlı ramazanlar canım. En garanti 16. gün yapın diyolar testi. İğnenin etkisi tamamen gitmiş oluyomuş. Daha erken yaparsan yalancı pozitif görme olasılığın çok yüksek. Daha sonrasında hayal kırıklığı olmasın. Benim de iğneden sonraki 7. günüm.

Kızlar ben 10. Gunde test yaptım tek çizgi çıktı bu gün 15. Günüm test yaptm 2. Çizgi silik kan verdim bhcg 156 çıktı yarın doktora gidicem rabbi sizlerede tattırsın bu duyguyu
Hayırlı uğurlu olsunnn 🧿 Allah tamamına erdirsin kuzum bizlere dua et 😌 ay böyle haber alınca umut doluyo icime sende kurtuldun hadi gözün aydın 😂

Kızlar ben 10. Gunde test yaptım tek çizgi çıktı bu gün 15. Günüm test yaptm 2. Çizgi silik kan verdim bhcg 156 çıktı yarın doktora gidicem rabbi sizlerede tattırsın bu duyguyu
canim hayirli olsun gözün aydin allah tamamina erdirsin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah.
amin insallah bizde görürüz o günleri.
sen sadece 10. ve 15. gün mü test yaptin canim ?
bende 1 mayisda ovitrelle oldu. 3,5 saat sonra esimle birliktelik oldu bekliyorum hala daha birsey yok korkuyorum ve üzülüyorum yine olmadi diye :KK43:(

canim hayirli olsun gözün aydin allah tamamina erdirsin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah.
amin insallah bizde görürüz o günleri.
sen sadece 10. ve 15. gün mü test yaptin canim ?
bende 1 mayisda ovitrelle oldu. 3,5 saat sonra esimle birliktelik oldu bekliyorum hala daha birsey yok korkuyorum ve üzülüyorum yine olmadi diye :KK43:(
Sadece 1 kezmi oldu birleşme ben 4 gün üst üste tekrarladım ama şuan çok stresliyim bu gun hafiften pembe bi kanamam geldi doktorumu aradım kucuk oldugu için ultradondan goremeyız progeston ve folik asite devam et bol su iç yarın bakalım bi dedi ama çok az geldi sadece peceteye pede bulaşmadı bile oda 1 saat falan içinde oldu tekrarlamadı ama sancım var cok korkuyorum
Bilen varsa beklerim yp
Orum

Bi belirti olmuyo fazla anlaman guc sadece kasıklarda ara ara anlık batma yada kesik gibi ani sancı oluyo bide hafif halsizlik adetini bekle ama ben beklemedim şuan adet olursam kimyasal gebelik olcak ama adet sonrası daha kesinmiş

Hayırlı olsun bebeğin canım .. tedavi asaman neydi kaç denemeden sonra iğne verdi doktor
Ben ilk denememdi kasık agrısı ile gittim insülin direncim yüksek oldugu için pkos olabilir dedi ama degerlerim çok yüksek deildi yani yumurta tembelliği gibiydi biraz ilk ignemi oldum progestronuma bakıldı 1 ay once 10 du son baklıdıgında 17.57 çıktı yumurtam kaliteliymiş dediler 5 gün günde 1 kere bi ilaç kullandım sonra iğne oldum suan beklemedeyim kanamam oldu çok az yerleşme kanaması olabilir ama düşüklede sonuçlanabilir dedi beklemedeyim kanamam yok aöa sancım var

Selam kızlar ben de 4 mayısta ovitrille oldum. Bugün 12. Günüm beklemedeyim.. 10. Gün iyice silikleşen test çizgisi dün ve bugün sanki biraz daha belirgin. Sizce ne zaman test yaptırmalıyım? Doktor 14. Gün dedi ama beklemek çok zor..

Bu arada ben menogon iğne oldum 10 gün ardından ovitrille ile çatlatıldı. Progesteron testim de çatlatma iğnesinden 6 gün sonra 24.45 çıktı. İki yumurta vardı olgunlaşan.

Canım iğnede bhcg oldugu için normalde hamile olmasak bile çift çizgi çıkabiliyomuş doktorum oyle soylemişti ama bende senin gibi çok merak edip 10. Gün test yaptm ☺️ negatif çıkmıştı içim rahattı o zaman çünkü iğnenin etkisi gecti artk sonuçlar dogru çıkar diye düşündüm 15. Gün yaptğmdı 2. Çizgi silikti benim şuan kanda gebeyim henüz kese gormedik inşallah haftaya gorcez bi terslik olmazsa ama senin 2 yumurtanda dollendiyse ondanda erken belli olabilir 2. Çizgi çok dikkat et sürekli uzan ayaklarını uzat düşük riski çok yüjsekmii ben şuan o kotkuyla savasıyorum resmen ililkiye girmeyin kesinlikle hiçbişeye uzanma ağır kaldırma hatta keseyi gorene kadar hiç bişey yapma bana oyle soyledi doktorum ben doktora gitmeden once evi temizlemiştim doktor kesinlikle yapma yorma kendini dedi dikkat et olurmu rabbim hakkında hayırlısını versin belirti arama kendinde sitres yapma inşa hayırlı haber alırsın bizede haber ver ☺️

Bu arada ben menogon iğne oldum 10 gün ardından ovitrille ile çatlatıldı. Progesteron testim de çatlatma iğnesinden 6 gün sonra 24.45 çıktı. İki yumurta vardı olgunlaşan.
Canım iğnede bhcg oldugu için normalde hamile olmasak bile çift çizgi çıkabiliyomuş doktorum oyle soylemişti ama bende senin gibi çok merak edip 10. Gün test yaptm ☺ negatif çıkmıştı içim rahattı o zaman çünkü iğnenin etkisi gecti artk sonuçlar dogru çıkar diye düşündüm 15. Gün yaptğmdı 2. Çizgi silikti benim şuan kanda gebeyim henüz kese gormedik inşallah haftaya gorcez bi terslik olmazsa ama senin 2 yumurtanda dollendiyse ondanda erken belli olabilir 2. Çizgi çok dikkat et sürekli uzan ayaklarını uzat düşük riski çok yüjsekmii ben şuan o kotkuyla savasıyorum resmen ililkiye girmeyin kesinlikle hiçbişeye uzanma ağır kaldırma hatta keseyi gorene kadar hiç bişey yapma bana oyle soyledi doktorum ben doktora gitmeden once evi temizlemiştim doktor kesinlikle yapma yorma kendini dedi dikkat et olurmu rabbim hakkında hayırlısını versin belirti arama kendinde sitres yapma inşa hayırlı haber alırsın bizede haber ver ☺

Sadece 1 kezmi oldu birleşme ben 4 gün üst üste tekrarladım ama şuan çok stresliyim bu gun hafiften pembe bi kanamam geldi doktorumu aradım kucuk oldugu için ultradondan goremeyız progeston ve folik asite devam et bol su iç yarın bakalım bi dedi ama çok az geldi sadece peceteye pede bulaşmadı bile oda 1 saat falan içinde oldu tekrarlamadı ama sancım var cok korkuyorum
Bilen varsa beklerim yp
Orum
evet canim sadece 1 defa olabildi. esim herzaman yanimda olamiyor isi dolayisiyla.
benim bugün igneden sonraki 15. günüm. yaptigim testler hep tek cizgi ovulasyon testi biraz daha koyu. hala umut varmi bilmiyorum kan testini vermeye gitmeye canim istemiyor hic testlerde sonradan silik cizgi bile cikmiyor :KK43:(
ben dr dan progesteron filan istedim cünkü ocaktada yine tek iliskiyle oldu kimyasal gebelik birsey olacak diye korkuyorum dr gerek yok dedi hicbirsey vermedi. ilgilenmiyorlar.

Bilen varsa beklerim yp
Orum
benim igneyi yaptiktan sonra 9. gün aksam tek bir damla pembe kan akintiyla karisik geldi birdahada gelmedi. testlerde silik bile cikmadigi icin umudum tükendi :KK43:

X