Ovitrelle çatlama iğnesi 7. Günüm bakar mısınız?

Merhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugun 7. Günüm farklı başlıklarda nerdeyse 2. Günden kasık agrısı göğüs hassasiyeti bel agrısı yaşayan var bende en ufak bir agrı sancı belirti yok acaba diyorum tutmadı mı cok da erken 7 gün sonra test yapacağım ama okudukça iğne belirtilerini yine umutsuzluğa kapılıyorum 😢
valla canım hiç belli olmaz ,benim bütün gebelik belirtileirm vardı ama değilmişm

Zamanlayıcı actım 11 dakika 7 saniyede baktığımda yine silik çizgi cıktı bu test benım beynimle oynuyor 😂 ama biliyorum ki 10 dakikadan sonra cıkan sonuc geçersiz 🤷🏻‍♀️

Merhaba ben ayın 3ünde ilk çatlama iğnemi vuruldum 2 tane 20mm büyüklüğünde yumurtam vardı bugün 10.günüm 2-3 gündür sadece sol kasığım çok ağrıyo bugün belimde ağrımaya başladı siz kaçıncı gününğzde test yaptınız ben adet gecikmeden kan vermek istemiyorum kan vermekten kollarım mosmor😞
11 gün erken gebelik testinde silik bı şekilde gördüm 13 gün net sonuç aldım canım

Zamanlayıcı actım 11 dakika 7 saniyede baktığımda yine silik çizgi cıktı bu test benım beynimle oynuyor 😂 ama biliyorum ki 10 dakikadan sonra cıkan sonuc geçersiz 🤷🏻‍♀️
Hiç belli olmaz canım eskiden arkadaşimin ki kaset teste iki saat sonra pozitifi döndü bi gitti hamileymiş silik çizgiyi gördüysen bı ihtimal var at bakalım testi 😂

Ben 1kasımda iğne yaptım son adet tarihim 22 ekim 25 kasımda kan testinde negatifi gördüm hala adet olmadım dün doktorumla konuştum bir hafta sonra tekrar test yaptırın dedi ben çok yoruldum bu testlerden negatifi görmekten korkuyorum test yapamıyorum böyle olup 10 15 gün sonra hamile kalan varmı yazarsanız çok sevinirim

Merhaba ben ayın 3ünde ilk çatlama iğnemi vuruldum 2 tane 20mm büyüklüğünde yumurtam vardı bugün 10.günüm 2-3 gündür sadece sol kasığım çok ağrıyo bugün belimde ağrımaya başladı siz kaçıncı gününğzde test yaptınız ben adet gecikmeden kan vermek istemiyorum kan vermekten kollarım mosmor😞
Merhabalar bende çatlatma iğnesinin 5. 7.ve 11. Gününde gebelik testi yaptım pozitif 🙂 bu gün 12. Günüm ve 14. Günü ise adet günüm hayırlısı olsun herkese versin rabbimmnn

X