- Konu Sahibi AnneveBebek0
Benzese yarın kan testi ver istersenSanki çok çok silik bi çizgi var gibi ya da bana mı öyle geliyor bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzese yarın kan testi ver istersenSanki çok çok silik bi çizgi var gibi ya da bana mı öyle geliyor bilemedim
Yarın da test yapayım sonra kan vereyim diye düşündüm aslındaBenzese yarın kan testi ver istersen
Bizden haber edin mutlaka İnşallah güzel sonuçlar alırsınızYarın da test yapayım sonra kan vereyim diye düşündüm aslında
Sonucu burdan haber eder misiniz benim 9. GünüYarın da test yapayım sonra kan vereyim diye düşündüm aslında
Merhaba bugun yine test yaptım negatif malesef benım tutmadı sanırım dualarım sizinleSonucu burdan haber eder misiniz benim 9. Günü
Bizden haber edin mutlaka İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
valla canım hiç belli olmaz ,benim bütün gebelik belirtileirm vardı ama değilmişmMerhaba hanımlar ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugun 7. Günüm farklı başlıklarda nerdeyse 2. Günden kasık agrısı göğüs hassasiyeti bel agrısı yaşayan var bende en ufak bir agrı sancı belirti yok acaba diyorum tutmadı mı cok da erken 7 gün sonra test yapacağım ama okudukça iğne belirtilerini yine umutsuzluğa kapılıyorum
Olsun yine de moralinizi bozmayın biliyorum çok zor ama geleceği zaman vardır belki Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahBugun test yaptım malesef ki negatif
Amin insallah üzülmemeye çalışıyorum olur Allahım nasip ederse napayım isyan etmek olmazOlsun yine de moralinizi bozmayın biliyorum çok zor ama geleceği zaman vardır belki Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
ÜZüldüm ya herşey gönlünce olsun halaMerhaba bugun yine test yaptım negatif malesef benım tutmadı sanırım dualarım sizinle
Erken gebelik testinde yarım saat önemli aslında ama boş yere umut vermek istemiyorum. Sonucunuz ne oldu acaabaZamanlayıcı actım 11 dakika 7 saniyede baktığımda yine silik çizgi cıktı bu test benım beynimle oynuyor ama biliyorum ki 10 dakikadan sonra cıkan sonuc geçersiz
11 gün erken gebelik testinde silik bı şekilde gördüm 13 gün net sonuç aldım canımMerhaba ben ayın 3ünde ilk çatlama iğnemi vuruldum 2 tane 20mm büyüklüğünde yumurtam vardı bugün 10.günüm 2-3 gündür sadece sol kasığım çok ağrıyo bugün belimde ağrımaya başladı siz kaçıncı gününğzde test yaptınız ben adet gecikmeden kan vermek istemiyorum kan vermekten kollarım mosmor
Hiç belli olmaz canım eskiden arkadaşimin ki kaset teste iki saat sonra pozitifi döndü bi gitti hamileymiş silik çizgiyi gördüysen bı ihtimal var at bakalım testiZamanlayıcı actım 11 dakika 7 saniyede baktığımda yine silik çizgi cıktı bu test benım beynimle oynuyor ama biliyorum ki 10 dakikadan sonra cıkan sonuc geçersiz
Kan verem dün 1.21 ama bugun 17. Gün iğnenin hala adet olmadımHiç belli olmaz canım eskiden arkadaşimin ki kaset teste iki saat sonra pozitifi döndü bi gitti hamileymiş silik çizgiyi gördüysen bı ihtimal var at bakalım testi
Olsun canım üzülme Allah'tan ümit kesilmezKan verem dün 1.21 ama bugun 17. Gün iğnenin hala adet olmadım
Adet oldum bu ayda olmadıOlsun canım üzülme Allah'tan ümit kesilmez
Merhabalar bende çatlatma iğnesinin 5. 7.ve 11. Gününde gebelik testi yaptım pozitif bu gün 12. Günüm ve 14. Günü ise adet günüm hayırlısı olsun herkese versin rabbimmnnMerhaba ben ayın 3ünde ilk çatlama iğnemi vuruldum 2 tane 20mm büyüklüğünde yumurtam vardı bugün 10.günüm 2-3 gündür sadece sol kasığım çok ağrıyo bugün belimde ağrımaya başladı siz kaçıncı gününğzde test yaptınız ben adet gecikmeden kan vermek istemiyorum kan vermekten kollarım mosmor
Merhabalar 12. Günde bile negatif var ama mutlaka kan testinin verin idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir diye okumuştum Bir doktorun duvar yazisindaBugun test yaptım malesef ki negatif