- 18 Ekim 2017
- 6.108
- 38.276
- 33
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Ne diye şikayet ettin Ğ harfini bilmediğim için benimle dalga geçiyor mu yazdın ahgagahahhajajO kadar hayran oldum ki şikayet ettim mal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diye şikayet ettin Ğ harfini bilmediğim için benimle dalga geçiyor mu yazdın ahgagahahhajajO kadar hayran oldum ki şikayet ettim mal
Yok burası için fazla gerizekalı yazdımNe diye şikayet ettin Ğ harfini bilmediğim için benimle dalga geçiyor mu yazdın ahgagahahhajaj
aĞlayarak günlüĞüne yazmaya devam edebilirsin. Oraya da ine ine ine yazmaya devam etme olur muYok burası için fazla gerizekalı yazdım
Mal ama senin gibileri gördüğüm için halime şükrediyorm Allahım beni böyle angut yaratmadığın için minnettarım . Bir harften dolayı kendini alim sanan bir gerizekalı olmadığım için mutluyum. Şimdi işine bak teyze hadiaĞlayarak günlüĞüne yazmaya devam edebilirsin. Oraya da ine ine ine yazmaya devam etme olur mu
Afferim bak ne güzel öğrendin Ğ harfini sana yıldızlı 5 veriyorum.Mal ama senin gibileri gördüğüm için halime şükrediyorm Allahım beni böyle angut yaratmadığın için minnettarım . Bir harften dolayı kendini alim sanan bir gerizekalı olmadığım için mutluyum. Şimdi işine bak teyze hadi
Merhaba test yaptınız miEvet gereksiz umitlenmeye yada uzulmeye su an ihtiyacim yok zaten oldukca gerginim bakalim son 4 gun
Sizin test sonucunuz ne oldu acabaMerhaba test yaptınız mi
Sizin test sonucunuz ne oldu acaba
Bugun 12.gunum kan testi verdim hcg 0 yaziyordu bu ay gecti artik malesefMerhaba test yaptınız mi
Benimde kimyasal büyük ihtimal diğer ay deneriz artıkBugun 12.gunum kan testi verdim hcg 0 yaziyordu bu ay gecti artik malesef
Ya belki artar dur ya sabirBenimde kimyasal büyük ihtimal diğer ay deneriz artık