Ovitrelle beta HCG 63.67

İgneden sonra ki gunler hic yumurtaliginiza batma seklinde ufak sancilar yasadiniz mi ? Ya da cok az gogus agrilari filan yoksa hic hic etkilemedi mi sizi
12. günden sonra başladı o ağrılar. Ondan öncesinde hiç bir şey yoktu hatta işe yaramadı diye düşünmeye başlamıştım. 12. günden sonra batmalar ağrılar göğüs ağrıları şişme hepsi başladı. Batmalarim şu an da arada bir oluyor. Ama göğüslerim davul gibi hâlâ. Ağrısı devam ediyor. Uçları da kocaman

12. günden sonra başladı o ağrılar. Ondan öncesinde hiç bir şey yoktu hatta işe yaramadı diye düşünmeye başlamıştım. 12. günden sonra batmalar ağrılar göğüs ağrıları şişme hepsi başladı. Batmalarim şu an da arada bir oluyor. Ama göğüslerim davul gibi hâlâ. Ağrısı devam ediyor. Uçları da kocaman
İste herkeste farkli bir etki. Benim bugun 10 gun oldu igne olali. Zaman gecmiyor. Hep aklimda tek soru oldu mu acaba. Sizin adiniza cok sevindim rabbim kolaylikla saglikla sihhatle eline ayağına kavustursun insalah

Valla ben 7. gün yapmıştım başlamaya. Ama biliyordum ineden pozitif çıkacak umutlanma diye sadece o pozitiflik nasıl oluyor yaşamak istedim 🙂. Hiç de umutlanmadim. Var demedim. Ama elim durmadı
Acaba teste negatif gorup kan testi pozitif cikanlar var mi ? Bilmiyorum senden dolayi umitlenip belki 12.gunde test yaparim 🙂

. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi

korkuyorum ineden dolayı mı pozitif çıkıyor diye

ine etkisi o kadar yüksek çıkarmaz

ineden pozitif çıkacak umutlanma
20 gündür ine ine ine ine diye geziyorsun nasıl bir heyecan bu? Suri suri ar yu suri?

Sanane arkadaşım mal mısın
Kız hayranım mı oldun yoksa bak bak ne varmış

553AF401-8AB5-4551-BC5D-769ADF77C9CF.jpeg

X