- 31 Mart 2022
- 360
- 102
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Hayırlısı artık sonucumu yazarım yarın
Hadi inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla
İgneden sonra ki gunler hic yumurtaliginiza batma seklinde ufak sancilar yasadiniz mi ? Ya da cok az gogus agrilari filan yoksa hic hic etkilemedi mi siziHadi inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla
12. günden sonra başladı o ağrılar. Ondan öncesinde hiç bir şey yoktu hatta işe yaramadı diye düşünmeye başlamıştım. 12. günden sonra batmalar ağrılar göğüs ağrıları şişme hepsi başladı. Batmalarim şu an da arada bir oluyor. Ama göğüslerim davul gibi hâlâ. Ağrısı devam ediyor. Uçları da kocamanİgneden sonra ki gunler hic yumurtaliginiza batma seklinde ufak sancilar yasadiniz mi ? Ya da cok az gogus agrilari filan yoksa hic hic etkilemedi mi sizi
İste herkeste farkli bir etki. Benim bugun 10 gun oldu igne olali. Zaman gecmiyor. Hep aklimda tek soru oldu mu acaba. Sizin adiniza cok sevindim rabbim kolaylikla saglikla sihhatle eline ayağına kavustursun insalah12. günden sonra başladı o ağrılar. Ondan öncesinde hiç bir şey yoktu hatta işe yaramadı diye düşünmeye başlamıştım. 12. günden sonra batmalar ağrılar göğüs ağrıları şişme hepsi başladı. Batmalarim şu an da arada bir oluyor. Ama göğüslerim davul gibi hâlâ. Ağrısı devam ediyor. Uçları da kocaman
Hiç test yaptınız miİste herkeste farkli bir etki. Benim bugun 10 gun oldu igne olali. Zaman gecmiyor. Hep aklimda tek soru oldu mu acaba. Sizin adiniza cok sevindim rabbim kolaylikla saglikla sihhatle eline ayağına kavustursun insalah
Amin inşallah. Allah isteyen herkese de nasip etsinİste herkeste farkli bir etki. Benim bugun 10 gun oldu igne olali. Zaman gecmiyor. Hep aklimda tek soru oldu mu acaba. Sizin adiniza cok sevindim rabbim kolaylikla saglikla sihhatle eline ayağına kavustursun insalah
Hic test yapmadim. Korkuyooorumm. Birde 10.gun erken mi acaba diye düşünüyorumHiç test yaptınız mi
Valla ben 7. gün yapmıştım başlamaya. Ama biliyordum ineden pozitif çıkacak umutlanma diye sadece o pozitiflik nasıl oluyor yaşamak istedim . Hiç de umutlanmadim. Var demedim. Ama elim durmadıHic test yapmadim. Korkuyooorumm. Birde 10.gun erken mi acaba diye düşünüyorum
Acaba teste negatif gorup kan testi pozitif cikanlar var mi ? Bilmiyorum senden dolayi umitlenip belki 12.gunde test yaparimValla ben 7. gün yapmıştım başlamaya. Ama biliyordum ineden pozitif çıkacak umutlanma diye sadece o pozitiflik nasıl oluyor yaşamak istedim . Hiç de umutlanmadim. Var demedim. Ama elim durmadı
En iyi sonuç kan bekle bence yine de ne olacağı belli olmuyorAcaba teste negatif gorup kan testi pozitif cikanlar var mi ? Bilmiyorum senden dolayi umitlenip belki 12.gunde test yaparim
En iyi sonuç kan bekle bence yine de ne olacağı belli olmuyor
İnşallah iyi bir sonuç alırsınız. Allah gönlünüze göre versinEvet gereksiz umitlenmeye yada uzulmeye su an ihtiyacim yok zaten oldukca gerginim bakalim son 4 gun
AnlamadımİĞNE İĞNE İĞNE İĞNE İĞNE İĞNE İĞNE
Özür dileriz hanımefendi. O an o heyecan ve hevesle TDK sözlüğünü gözümün önüne getiremedimBUNUN ADI İĞNE. İNE DEĞİL İĞNE.
. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
korkuyorum ineden dolayı mı pozitif çıkıyor diye
İneyi yaptım
ine etkisi o kadar yüksek çıkarmaz
20 gündür ine ine ine ine diye geziyorsun nasıl bir heyecan bu? Suri suri ar yu suri?ineden pozitif çıkacak umutlanma
Sanane arkadaşım mal mısın20 gündür ine ine ine ine diye geziyorsun nasıl bir heyecan bu? Suri suri ar yu suri?
Kız hayranım mı oldun yoksa bak bak ne varmışSanane arkadaşım mal mısın
Kız hayranım mı oldun yoksa bak bak ne varmış