- 13 Ekim 2024
- 184
- 50
- 27
- Konu Sahibi Sahra Sahra
164 çıktıSonrakı kan sonucunuzu burdan yazar mısınız merakla beklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
164 çıktıSonrakı kan sonucunuzu burdan yazar mısınız merakla beklıyorum
Ama size demıstım gebelık var dıye164 çıktı
Sonuç ne çıktıArkadaşlar ovitrelle 12. Günüm . Kan verdim az önce aldım sonucu . 63.67 çıkmış. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
İki gün sonra gittim 164 çıktı. 4 gün sonra 1292Sonuç ne çıktı
Maşallah subanallahArkadaşlar ovitrelle 12. Günüm . Kan verdim az önce aldım sonucu . 63.67 çıkmış. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
Maşallah subanallah.Sizin gördüğünüz tedavi neydi.Ben yumurta takibi yaptirdim.Bakalim bekliyorum 28 inde iğneyi vurdum 31 inde birliktelik istedi ve sonrası gün aşırı.Suan iğnenin 10 üncü günü.Nasip kısmet.Ben çok belirtiler yaşadım igneden bugun biraz daha iyiyim.10 gündür evi süpuremedim düşünün yani.Igneyi vurdum ve 10 günüm acayip değişti.Simdi diyorum ne zaman tahlil yaptırsamİki gün sonra gittim 164 çıktı. 4 gün sonra 1292
Bende polikistik over var. Bu ilk tedavim. Femara kullandım 5 gün. Sonra gittim iki yumurtam büyümüştü tam hatırlamıyorum ama 18 mm idi sanırım. İneyi yaptım 36 saat sonra ilk ilişki denildi. Sonra gün aşırı denildi. Hepsine uydum. Hiç ağrı hissetmedim ben. 10 günden sonra çok kötü ağrılar yaşadımm . Ateş basıyordu beni. Kasık bel göğüs felaket sancılar yaşadım. Adet olacm dedim. Ama çok şükür olmadım. 12. gün evde test yaptım pozitif hastaneye gittim öğrendim.Maşallah subanallah.Sizin gördüğünüz tedavi neydi.Ben yumurta takibi yaptirdim.Bakalim bekliyorum 28 inde iğneyi vurdum 31 inde birliktelik istedi ve sonrası gün aşırı.Suan iğnenin 10 üncü günü.Nasip kısmet.Ben çok belirtiler yaşadım igneden bugun biraz daha iyiyim.10 gündür evi süpuremedim düşünün yani.Igneyi vurdum ve 10 günüm acayip değişti.Simdi diyorum ne zaman tahlil yaptırsam
Maşallah subanallah çok sevindim.Bende femara 5 gün kullandım sonra 5 günde iğne kullandım sonra 2 yumurta oluştu ovitrelle yı Dr dediği gün vurdum.Sonuç inşallah iyi olur.Ben ovitrelle sonrası her günüm ayrı bir devrilme ile geçti.Takvimime hep not aldım inşallah pozitif olursa gün gün paylaşırım.Ama tabi herkes te etkiler başka.Sonuc iyi olsundaBende polikistik over var. Bu ilk tedavim. Femara kullandım 5 gün. Sonra gittim iki yumurtam büyümüştü tam hatırlamıyorum ama 18 mm idi sanırım. İneyi yaptım 36 saat sonra ilk ilişki denildi. Sonra gün aşırı denildi. Hepsine uydum. Hiç ağrı hissetmedim ben. 10 günden sonra çok kötü ağrılar yaşadımm . Ateş basıyordu beni. Kasık bel göğüs felaket sancılar yaşadım. Adet olacm dedim. Ama çok şükür olmadım. 12. gün evde test yaptım pozitif hastaneye gittim öğrendim.
Yumurtan kaç mm iken yapmıştınız iğneyi acebaArkadaşlar ovitrelle 12. Günüm . Kan verdim az önce aldım sonucu . 63.67 çıkmış. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
İki yumurtam gelişmişti. Biri 18.küsur bseydi biri de 17. küsur bseydi.Yumurtan kaç mm iken yapmıştınız iğneyi aceba
Bende bugün yapacağım dün gittim biri 17 diğeri 20 mm dedi doktor. Hamile misiniz çıktı mı sonuçlarınızİki yumurtam gelişmişti. Biri 18.küsur bseydi biri de 17. küsur bseydi.
Evet şu an hamileyim. İlk değerim 63.67 ikincisi 164 . Pazartesi kan verdim 1292 olmuş. Önümüzdeki pazartesi keseyi görmek için çağırdı doktorBende bugün yapacağım dün gittim biri 17 diğeri 20 mm dedi doktor. Hamile misiniz çıktı mı sonuçlarınız
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Çatlatma sonrası hiç ağrınız olmuşmuydu aceba benim 12. Günüm biraz ağrım vardı da geçti şimdi ilk zamanlar hiç yoktu belirti. Bugün bi karın ağrısı çektim de regli olcam sanırım ondan dolayıEvet şu an hamileyim. İlk değerim 63.67 ikincisi 164 . Pazartesi kan verdim 1292 olmuş. Önümüzdeki pazartesi keseyi görmek için çağırdı doktor
İlk zamanlar hiç ağrım yoktu. Hatta burda herkes çok sancı oluyor falan yazmıştı bende hiç bir şey olmadı. Ta ki 12.gune gelinceye kadar. Felaket acılar yaşadım. Bel bacak göğüs çok kötüydüm. Adet ağrısından daha kötüydü. Sıcaklar basıyordu beni. Zaten 12. günü kan vermiştim öğrenmiştim. Bende sizin gibi adet olacm sandım ama olmadım çok şükür. Keseyi gördm. Pazartesi tekrar gidecm kalp atışı için . Allah isteyen uğraşan herkese nasip etsin .Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Çatlatma sonrası hiç ağrınız olmuşmuydu aceba benim 12. Günüm biraz ağrım vardı da geçti şimdi ilk zamanlar hiç yoktu belirti. Bugün bi karın ağrısı çektim de regli olcam sanırım ondan dolayı
Yaa benimde şuan 12. Gün ara ara karnımda batmalar oluyor ama bilemedim. Siz şimdi söyleyince tekrar bi Umut oldu. Bende yarın bi kan vereyim adet olmazsam. Amin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun aminİlk zamanlar hiç ağrım yoktu. Hatta burda herkes çok sancı oluyor falan yazmıştı bende hiç bir şey olmadı. Ta ki 12.gune gelinceye kadar. Felaket acılar yaşadım. Bel bacak göğüs çok kötüydüm. Adet ağrısından daha kötüydü. Sıcaklar basıyordu beni. Zaten 12. günü kan vermiştim öğrenmiştim. Bende sizin gibi adet olacm sandım ama olmadım çok şükür. Keseyi gördm. Pazartesi tekrar gidecm kalp atışı için . Allah isteyen uğraşan herkese nasip etsin .
Test yaptınız mıYaa benimde şuan 12. Gün ara ara karnımda batmalar oluyor ama bilemedim. Siz şimdi söyleyince tekrar bi Umut oldu. Bende yarın bi kan vereyim adet olmazsam. Amin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun amin
Hayır yapmadım hamile olmadığıma o kadar inanmışım ki her an regli olucam gibi hissediyorumTest yaptınız mı
Keşke bir tane yapsaydnz . Bugün 12. gün çünkü artık yoksa da varsa da illa ki belli olurdu diye düşünüyorum yani ben öyle yapmıştımHayır yapmadım hamile olmadığıma o kadar inanmışım ki her an regli olucam gibi hissediyorum
İğneden dolayı yüksek çıkabilir diye yapmadım açıkçası regli olmazsam yarın sabah kan veririm direkKeşke bir tane yapsaydnz . Bugün 12. gün çünkü artık yoksa da varsa da illa ki belli olurdu diye düşünüyorum yani ben öyle yapmıştım
Hadi inşallah vardır Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıylaİğneden dolayı yüksek çıkabilir diye yapmadım açıkçası regli olmazsam yarın sabah kan veririm direk