- 13 Ekim 2024
- 184
- 50
- 27
- Konu Sahibi Sahra Sahra
Arkadaşlar ovitrelle 12. Günüm . Kan verdim az önce aldım sonucu . 63.67 çıkmış. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oldukça yüksek ikiz olsa bu kadar yüksek çıkar mı benim ikiz olma ihtimali var çünkü eşim ikizİğne 14 gün sonra net sonuç verir ama fazla yuksek çıkmış bence belki sıfırlanmış yukselışe geçmiştir 2 gün sonra tekrar kan verın bence yükseliyorsa var demektir inşallah herşey istediğinçz gibi olur
İğne etkısı 10-11 gun zaten , bence hamılesınızArkadaşlar ovitrelle 12. Günüm . Kan verdim az önce aldım sonucu . 63.67 çıkmış. Ne demek bu var evet biliyorum ama ineden mi
Valla hiç bilmiyorum o konuları ama genetıkte varsa ikiz olma ihtimali olur tabi kuzenım 2 hafta once 4 gun adet gecıkmesınde 350 yle öğrendi ama herkesın yumurtlama zamanları farkli tabiEvet oldukça yüksek ikiz olsa bu kadar yüksek çıkar mı benim ikiz olma ihtimali var çünkü eşim ikiz
Fazla yüksek değil mi sizce deİğne etkısı 10-11 gun zaten , bence hamılesınız
Bence degıl normal de 14. Gun muydu test gununuz? Ben tüp bebekle anne oldum test gunum 12. Gundu sonucum 575ti tek bebek vardıFazla yüksek değil mi sizce de
12. Günüm bugün akşam verdim zaten testi saat 9 gibiBence degıl normal de 14. Gun muydu test gununuz? Ben tüp bebekle anne oldum test gunum 12. Gundu sonucum 575ti tek bebek vardı
Dedıgım gıbı bence yuksek degıl normal, gebelık pozitif cıktıgı ıcın doktorunuz 2 gunde bır kan tahlılı ısteyecrk yukselıp yukselmedıgını takip edecek12. Günüm bugün akşam verdim zaten testi saat 9 gibi
Dedıgım gıbı bence yuksek degıl normal, gebelık pozitif cıktıgı ıcın doktorunuz 2 gunde bır kan tahlılı ısteyecrk yukselıp yukselmedıgını takip edecek
Ortalama %60 cıvarı artması beklenır14. Gun gidecm bakalım
Ortalama %60 cıvarı artması beklenır
Benım tüp bebekti 12. Gun kan tahlılı ıstedıler 575 cıkmıstı öyle. Suan normal dogal yollarla ikinci ye hamıleyım 12bin çıkmıştı adet gecıkmemın 5. GünündeSiz 12. Gün mü verdiniz beta hcg
Benım tüp bebekti 12. Gun kan tahlılı ıstedıler 575 cıkmıstı öyle. Suan normal dogal yollarla ikinci ye hamıleyım 12bin çıkmıştı adet gecıkmemın 5. Gününde
Amin insallah Allah herkese nasıp etsın.Maşallah darısı isteyen herkese inşallah. Ama benim çok sancım var adet olacak gibi hissediyorum sürekli adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama akıntı geliyor korkuyorum ineden dolayı mı pozitif çıkıyor diye
Amin insallah Allah herkese nasıp etsın.
İstersenız arastırın en fazla 11 gun surer ıgne etkısı. Bu arada dogal yollarla hamıle kaldıgımda ben de kesın adet olacağım dıye dusunuyordum sureklı agrım vardı falan ondan sonra anladım ki öyle degılmıs
Ben de aynı durumu yaşamıştım sureklı nagatıf gormekten pozitif cıktıgında yanlıs fakan sanmıstımYok haklısınız bende öyle okudum da ne bileyim o kadar çok negatif sonuç gördüm ki konduramiyrm
İnşallah çok teşekkür ederimBen de aynı durumu yaşamıştım sureklı nagatıf gormekten pozitif cıktıgında yanlıs fakan sanmıstım
Insallah sızın de saglıkla yukselır guzel bır hamılelık yasarsınız
Sonrakı kan sonucunuzu burdan yazar mısınız merakla beklıyorumİnşallah çok teşekkür ederim
Doktorumla görüştüm . Değer yüksek çıkmış ine etkisi o kadar yüksek çıkarmaz 12. günde dedi. Gebelik var gibi dedi. Kan aldı bekliyorumSonrakı kan sonucunuzu burdan yazar mısınız merakla beklıyorum