- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 33
- 34
14-15. Güne kadar bekle bakalım tekrar yaptır adet olmazsan inşallahAz önce kan verdim 10.gün bugün 1,68 çıktı yine yok …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14-15. Güne kadar bekle bakalım tekrar yaptır adet olmazsan inşallahAz önce kan verdim 10.gün bugün 1,68 çıktı yine yok …
Benim 14. Gün 18.75 beta ben değil miyim o zaman bugün bat ama gelmediiğne etkisi 12.günden sonra bitiyor siz 13.gün tekrar test verin beta varsa ve 21 den yüksekse gebesiniz demektir hayırlısı olsun hakkınızda
15. Gün doktor kontrolüm var orda yaptırcam da yok ya bütün moralim mahvoldu neden olmaz sorun yokken bilmiyorum…14-15. Güne kadar bekle bakalım tekrar yaptır adet olmazsan inşallah
biz de 11 aydır deniyoruz eşimin de benim de bütün tahlillerimiz değerlerimiz çok iyi. bende pko falan yok çok şükür yumurta oluşumu da iyi ama bizim de henüz bir şey yok nasip heralde bu işler birazda. artık vakti saati değil henüz demekki diye düşünüyorum15. Gün doktor kontrolüm var orda yaptırcam da yok ya bütün moralim mahvoldu neden olmaz sorun yokken bilmiyorum…
Sonuç ne canımMerhabalar cuma günü bende yumurta çatlatma iğnesi oldum pazartesi kontrolüm var sadece kasıklarım da ağrı oldu bugün de hafif bı sızıntı oldu korktum ara kanama mi diye ama neyse ki devamı gelmedi sizinde oldu mu bu şekilde pazar günü için progesteron kullanmamı söyledi doktorum inşallah hayırlı haberler alırız en tez vakitte bu kandil günü rabbim dualarımızı kabul etsin
İğnenin 12.gunu test negatif çıktı sonrasında yapmadım bugün 15.gunu ağrım var regly ağrısı gibi beyaz akıntım devam ediyor bilmiyorum biraz daha regly gelmezse testi tekrarlarimSonuç ne canım
Cnm 12.gün-de testini kanda mi yaptırdın yoksa evde idrar testi mi yaptın? Bugün benim de 13.günün akşam üzeri test yaptım negatif cıktı ( kasımlarımda aynı adet olacakmışım gibi ağrı oldu bende bir yapayım dedim ) Acaba sonradan pozitif olur mu ki ?İğnenin 12.gunu test negatif çıktı sonrasında yapmadım bugün 15.gunu ağrım var regly ağrısı gibi beyaz akıntım devam ediyor bilmiyorum biraz daha regly gelmezse testi tekrarlarim
Evde kendim yaptım bugün sabahta yaptım yine negatif 16gunu bugün daha daha da dönmez pozitife şuan zaten regly ağrısı varCnm 12.gün-de testini kanda mi yaptırdın yoksa evde idrar testi mi yaptın? Bugün benim de 13.günün akşam üzeri test yaptım negatif cıktı ( kasımlarımda aynı adet olacakmışım gibi ağrı oldu bende bir yapayım dedim ) Acaba sonradan pozitif olur mu ki ?
Akşam üzeri bende de oldu ama şuan hafifledi benim bel agrım ve gazım var ama eminde olamıyorum çünkü bel agrisi bende adet belirtisi akşam üzeri kaset test yaptım negatif cikti ( iğneyi yaptırdığımız günü sayarsak 14.gün saymazsak 13.gün bugun) bir daha ne zmn yapsam bilmiyorum hay kırıklığına uğramam istemiyorumEvde kendim yaptım bugün sabahta yaptım yine negatif 16gunu bugün daha daha da dönmez pozitife şuan zaten regly ağrısı var
Siz daha iyi bilirsiniz ama bence regly gecikmesini bekleyin zaten bu iğne hamilelik belirtilerin hepsini yaşatıyor insan negatif görünce gerçekten kötü oluyorAkşam üzeri bende de oldu ama şuan hafifledi benim bel agrım ve gazım var ama eminde olamıyorum çünkü bel agrisi bende adet belirtisi akşam üzeri kaset test yaptım negatif cikti ( iğneyi yaptırdığımız günü sayarsak 14.gün saymazsak 13.gün bugun) bir daha ne zmn yapsam bilmiyorum hay kırıklığına uğramam istemiyorum
Ayn öyle ya bakalım nasip kısmetSiz daha iyi bilirsiniz ama bence regly gecikmesini bekleyin zaten bu iğne hamilelik belirtilerin hepsini yaşatıyor insan negatif görünce gerçekten kötü oluyor
Kanda Test yaptırdın mı sonucu ne çıktı merak ettim bugün benim de 7. Günüm hafif silik çizgi var aynı şekildeMerhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım belim ve karnım ağrıyor çok iğnenin etkisi mi acaba bu silik çizgi
1,20 hamile değilim canımKanda Test yaptırdın mı sonucu ne çıktı merak ettim bugün benim de 7. Günüm hafif silik çizgi var aynı şekilde
Canım senin ilk denemen miydi ovitrelle ile bide kaç yumurtan vardıBenim 14. Gün 18.75 beta ben değil miyim o zaman bugün bat ama gelmedi
Evet ilk denememdi 2 tane ydi yumurtaCanım senin ilk denemen miydi ovitrelle ile bide kaç yumurtan vardı
Maşallah tebrik ederim canım benimde ilk denemem 5 yumurtam var inşallah güzel sonuçlar alırım yumurtanın boyu kaçtı canımEvet ilk denememdi 2 tane ydi yumurta
15 mm ikisi deMaşallah tebrik ederim canım benimde ilk denemem 5 yumurtam var inşallah güzel sonuçlar alırım yumurtanın boyu kaçtı canım
Maşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizede dua et lütfen Peki iğneden sonra ilişki nasıl oldu gün aşırı mı15 mm ikisi de