• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 13.gün

baharr21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
3
0
1
25
Kızlar merhaba kafam çok karışık yardım edin lütfen. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldir çocuk istiyoruz olmuyor rahim filmimde her iki tüpüm de tikaliydi ama açıldı bu ay 10 gün letu ve Ovitrelle yaptım Ayni zamanda progeston kullanıyorum gece . Şuan iğneyi vurduğum gün hariç 13.gun test yapmalı miyim

Kızlar merhaba kafam çok karışık yardım edin lütfen. 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldir çocuk istiyoruz olmuyor rahim filmimde her iki tüpüm de tikaliydi ama açıldı bu ay 10 gün letu ve Ovitrelle yaptım Ayni zamanda progeston kullanıyorum gece . Şuan iğneyi vurduğum gün hariç 13.gun test yapmalı miyim
Biraz daha beklesen,iğnenin etkisi ile hatalı sonuç alabilirsin çünkü

Evet canım yapabilirsin iğne etkisi geçmiştir

Evet canım yapabilirsin iğne etkisi geçmiştir
Ya bide şöyle birşey var normalde ben eğer hicbisey yapmasaydim bu ay , dün adet olmam gerekiyordu fakat iğnenin daha 12.gunune denk geliyor geçen sefer iğne yaptığımda 14.gunde bile adetime daha 5 gün kalıyordu o yüzden biraz kafam karışık canım ya

Biraz daha beklesen,iğnenin etkisi ile hatalı sonuç alabilirsin çünkü
Değil mi bende bekliyim istiyorum ama bir yandan da kafam karışık normalde dün adet olmam lazımdı ama iğnenin dün daha 12.gunune denk geliyordu normalde iğnenin 14.gununde bile benim adetime 5 gün kalıyordu o yüzden bu ay niye böyle olduğunu anlayamadım

Ya bide şöyle birşey var normalde ben eğer hicbisey yapmasaydim bu ay , dün adet olmam gerekiyordu fakat iğnenin daha 12.gunune denk geliyor geçen sefer iğne yaptığımda 14.gunde bile adetime daha 5 gün kalıyordu o yüzden biraz kafam karışık canım ya
İğneden dolayı gelmez canım gününde bile olsan iğneden sonra en erken 13.24.hün genelde adet olunur kişiden kişiye değişir ben 17.günde olmuştum birinde birinde 15.hünde gibi

Back
X