Ovitrelle 12. Gün

Sahra Sahra

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
106
9
27
Arkadaşlar bugün ovitrellenin 12.gunu . Bugüne kadar ne kadar test yaptıysam pozitif çıkıyor. Bazıları kaset bazıları erken gebelik testi . Ama bir yandan da sancım var bacaklarım bile ağrıyor göğüslerim kasıklarım belim kopack gibi. Adet mi olacm bilmiyorum. İne gününü sayarsak 13. günüm bugün. Sizce var mıdır gebelik ? Bu testi de akşam üzeri yapmıştım ilk 2 dakika da ikinci çizgi belirmeye başladı kafam çok karışık

Eklentiler

• 1000007773.jpg
    1000007773.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 22
Biliyorsunuz iğnede de beta hcg hormonu var iğneden sonra belli bir süre pozitif çıkar ama sizin baya olmuş iki gün sonra tekrarlayın yine pozitif çıkarsa kan verin bence

Merhaba ovitrelleden sonra her gün test yapıyordum çizgi yavaş yavaş kayboluyor 10. Günde hiç kalmamıştı bende sonrasında da tutmadı zaten yani her vücut farklı tabii ama sanki gebelik var gibi

Merhaba ovitrelleden sonra her gün test yapıyordum çizgi yavaş yavaş kayboluyor 10. Günde hiç kalmamıştı bende sonrasında da tutmadı zaten yani her vücut farklı tabii ama sanki gebelik var gibi
Benim Kaser testte oldukça silik erken gebelikte baya belirgin çıkıyor. Gün geçtikçe çizginin daha belirgin olduğunu görüyorum ama adet belirtilerim var

14. Gün kan veriliyor 14 günde vücuttan tamamen atılıyor demekki yarın sabah ilk idrarla yapın bana gebelik var gibi geldi inşallah müjdeli haberi verin bize de içinizi ferah tutun

X