- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.534
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
alabiliyon askim ya. bize de kağıda iğnenin adını yazdı gönderdiBende gördüm okudum postunu bayılıyorum böyle kadınlaraama iğneyi doktor yazmadan nasıl alıyorlar onu anlamadım , sormadım da kadına
He benimki kaşe falan vurdu ne ciddi doktorum varmış agahshsjalabiliyon askim ya. bize de kağıda iğnenin adını yazdı gönderdibiz hiç kapıdı göstermeden ovitrelle var mı dedik adam da verdi
valla ben de öyleyim. normalde reglden bir hafta önce göğüs ve kasık ağrım olur. şu an göğüslerimde hiçbir sey yok. ama regl olacakmisim gibi bel ve kasık ağrım varAşko söylemeyi unuttum göğüs uçlarımda sızladı benim 2-3 gün normalde asla sızlamaz hiç bilmem yani ordan bi işkillendim herekendimi kandırmayam mı ya ufff gülünecek haldeyim ya her şeyde bi belirti arıyorum
simdi uyandım test yapıcam. internetten sipariş vermistim onlar geldiAslıııı ne yaptın canım test yaptın mı
Bizede haber ver bebeğim hadi totem yapalım çiftttt çiftttt çiftttttsimdi uyandım test yapıcam. internetten sipariş vermistim onlar geldi
Çok şanslısınalabiliyon askim ya. bize de kağıda iğnenin adını yazdı gönderdibiz hiç kapıdı göstermeden ovitrelle var mı dedik adam da verdi
biz de valla tüp bebek merkezlerine bile sordu doktorum yoktu. ama sanslıyız ki girdiğimiz 3.eczanede buldukÇok şanslısınben koca izmirde zor buldum bugün
negatifBizede haber ver bebeğim hadi totem yapalım çiftttt çiftttt çifttttt
Yaaa hangi marka yaptın belki yanlıştır kabul etmiyorum bu sonucunegatifhem de tertemiz
prefertil yaptım. söyle Allahlık bir çizgi var ama ne bilim 14.gün olsa net çıkardıYaaa hangi marka yaptın belki yanlıştır kabul etmiyorum bu sonucu
Bebeğim sanki bi çizgi var geç döllenme de olabilir sen yarın gidebilirsen kan ver daha net olurprefertil yaptım. söyle Allahlık bir çizgi var ama ne bilim 14.gün olsa net çıkardı
çizgi bayağı net çıplak gözle ama test 10 üzeri ölçebiliyor diyor. hassas olduğu için çıkardı belki de. ağlamiiiciiiğğmmBebeğim sanki bi çizgi var geç döllenme de olabilir sen yarın gidebilirsen kan ver daha net olur
Evet öyle aramak gerekiyomuş normal çarşılarda olan eczanelerde yok, ataşehir tarafında bulduk tıp merkezlerine, tüp bebek merkezlerine yakın bi konumda yani. Bilmiyodum tecrübe oldubiz de valla tüp bebek merkezlerine bile sordu doktorum yoktu. ama sanslıyız ki girdiğimiz 3.eczanede bulduk
öğreniyoruz isteEvet öyle aramak gerekiyomuş normal çarşılarda olan eczanelerde yok, ataşehir tarafında bulduk tıp merkezlerine, tüp bebek merkezlerine yakın bi konumda yani. Bilmiyodum tecrübe oldu
Canım var bu testte bir şeyler bir de açıp çeker misin fotoyu sanki gölge yapıyor üst kızmıprefertil yaptım. söyle Allahlık bir çizgi var ama ne bilim 14.gün olsa net çıkardı
bakayım açılıyor muCanım var bu testte bir şeyler bir de açıp çeker misin fotoyu sanki gölge yapıyor üst kızmı
Açılıyor açılıyorbakayım açılıyor mu
aha beleAçılıyor açılıyor