- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.533
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
evde erken gebelik testim kalmadı yarın da pazar. kahretmesin yaOlmadı yarın bir de erken gebelik yap bilemedim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde erken gebelik testim kalmadı yarın da pazar. kahretmesin yaOlmadı yarın bir de erken gebelik yap bilemedim şimdi
Hahahah o zaman pazartesiye sabretcenevde erken gebelik testim kalmadı yarın da pazar. kahretmesin ya
öff ya yatın yine yapayım test belki bi seyler görürümHahahah o zaman pazartesiye sabretcen
Hadi inşallah canım benimöff ya yatın yine yapayım test belki bi seyler görürüm
yeni uyandım evdeki testlerim bitmiş bugün de pazar. nöbetci eczane uzakta kaldım böyle
Yaaa olsun yarın yaparsın hem daha iyi olur, koyulaşmayı daha iyi görmüş olursunyeni uyandım evdeki testlerim bitmiş bugün de pazar. nöbetci eczane uzakta kaldım böyle
valla inşallah görürüm bugün bel ağrım var. başka da hiçbir seyim yok maşallahYaaa olsun yarın yaparsın hem daha iyi olur, koyulaşmayı daha iyi görmüş olursun
Aman maşallah maşallahvalla inşallah görürüm bugün bel ağrım var. başka da hiçbir seyim yok maşallah
hiç hamile gibi hissetmeyip hamile olan var mı acaba? ben hiçbir sey hissetmiyorum öff. evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor ben esime sürpriz yapmak istiyordum. ALLAHIIMM NOLURRR HAMILE OLAYIMAman maşallah maşallah
Canım ya belirtiye hiç ama hiç takılma lütfen. Ben belirtiler boğulup kesin hamileyim dediğim aylar oldu ama sonuç hüsrandı. Mesela geçen ay kimyasal geçirdim ama belirtim yoktu hatta ilk hamileliğimde çıkmayan ama her adette muhakkak çıkan sivilcem çıktı ben dedim kesin negatif ama çift çizgiyi gördüm kimyasal oldu o ayrıhiç hamile gibi hissetmeyip hamile olan var mı acaba? ben hiçbir sey hissetmiyorum öff. evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor ben esime sürpriz yapmak istiyordum. ALLAHIIMM NOLURRR HAMILE OLAYIM
Aşko buldum seni içimden bi ses sen hamilesin diyor neden bilmiyorum bende 9.günündeyim belirtilerim gitti gibi sadece dünden beri çok idrara çıkıyorum onu fark ettim hiç test yapmadım bu güne kadar çarşamba günü 12. Günümde mi yapayım sen nasıl ilerledin doktorum da adetin gecikince yada olunca gelirsin dedi ayyy kafam karıştıhiç hamile gibi hissetmeyip hamile olan var mı acaba? ben hiçbir sey hissetmiyorum öff. evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor ben esime sürpriz yapmak istiyordum. ALLAHIIMM NOLURRR HAMILE OLAYIM
çok gecmis olsun valla. inşallah Allah yüzümüze güler artıkCanım ya belirtiye hiç ama hiç takılma lütfen. Ben belirtiler boğulup kesin hamileyim dediğim aylar oldu ama sonuç hüsrandı. Mesela geçen ay kimyasal geçirdim ama belirtim yoktu hatta ilk hamileliğimde çıkmayan ama her adette muhakkak çıkan sivilcem çıktı ben dedim kesin negatif ama çift çizgiyi gördüm kimyasal oldu o ayrı
İnşallah canımçok gecmis olsun valla. inşallah Allah yüzümüze güler artık
Daha önce hiç yumurtlama kanaması yaşadın mı kuzum bilgin var mıçok gecmis olsun valla. inşallah Allah yüzümüze güler artık
ay vallaha mı? esim de öyle hissediyor. galiba bir tek ben hissedemiyorum ben kuzım her gün test yaptım ruh hastası olduğum için. ama artık testlerim bitti o yüzden bugün yapamadım yarın alıp yapıcam ama benim de reglim normalde 3 mayıs ama doktor iğneden 14 gün sonra kan verebilirsin dedi. yarın da 14.günüm. ama galiba kan vermek için regl gecikmesini beklicem. evdeki testler yeterince strese sokuyor beni zaten bir de kan sonucunu beklemek istemiyorum emin olmadanAşko buldum seni içimden bi ses sen hamilesin diyor neden bilmiyorum bende 9.günündeyim belirtilerim gitti gibi sadece dünden beri çok idrara çıkıyorum onu fark ettim hiç test yapmadım bu güne kadar çarşamba günü 12. Günümde mi yapayım sen nasıl ilerledin doktorum da adetin gecikince yada olunca gelirsin dedi ayyy kafam karıştı
ilk defa bu ay yasadım ben. çatlatma iğnesi vurulmadan bir gün önce peçeteyle sildiğimde kücücük kan geldi. doktora da söyledim hatta ertesi gün kontrole gittiğimde. normal dedi.Daha önce hiç yumurtlama kanaması yaşadın mı kuzum bilgin var mı
Hahah naptın sen ya ben zor durdurdum kendimi vala o kadar eczanenin önünden geçtim yolumu değiştiriyorum almamak için ay şimdi sol ve sağ kasıgım sızlıyor gibi hissediyorum kafayı yedik vesselam bende direk çarşamba kan veririm zaten 12. Günüm oluyor sonra 14. Gün veririm al sana 2 günde takipay vallaha mı? esim de öyle hissediyor. galiba bir tek ben hissedemiyorum ben kuzım her gün test yaptım ruh hastası olduğum için. ama artık testlerim bitti o yüzden bugün yapamadım yarın alıp yapıcam ama benim de reglim normalde 3 mayıs ama doktor iğneden 14 gün sonra kan verebilirsin dedi. yarın da 14.günüm. ama galiba kan vermek için regl gecikmesini beklicem. evdeki testler yeterince strese sokuyor beni zaten bir de kan sonucunu beklemek istemiyorum emin olmadan
Aaaa bende dün oldu hafif çamaşırıma bulaşmış sadece bir kere oldu. Bende femara kullandım ama kontrole gidemedim bazı sebeplerden ötürü. Peki ertesi günü kontrolde yumurtaların durumu neydiilk defa bu ay yasadım ben. çatlatma iğnesi vurulmadan bir gün önce peçeteyle sildiğimde kücücük kan geldi. doktora da söyledim hatta ertesi gün kontrole gittiğimde. normal dedi.