Ovitrelle 12.gün testimmm

pubsiilalaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
4
0
1
25
Merhabalar hanımlarrr ayın 20sinde ilk defa ovitrelle vuruldum ayın 31inde dayanamayıp test yaptım negatif çıktı daha sonra 1şubatta test yaptım ilk resimdeki gibi silik çıktı ama ilk idrarla yapmamıştım o testi ilk dört dakikada falan silik çizgisi belli oldu ayın 2sinde sabah idrarı ile tekrar test yaptım fakat ilk beş dakika asla çizgi falan belli olmadı negatif çıktı daha sonra dikkatli bakılmadıkca görülmeyecek şekilde bir çizgi çıktıı bu gün 13. Günüm sizce varmıdır

Eklentiler

• IMG_9268.jpeg
    271,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9269.jpeg
    336,4 KB · Görüntüleme: 29
Test markası ne canım

Days doctor diye bir marka ikisi de aynı markaya ait teslerin
Ya bende daha önce iğne vuruldum sonra aynı bu markayla test yaptım bariz çift çizgi çıkmıştı sonra kan verdim negatif yani bu test markası hep yalancı pozitif veriyormuş çoğu kişi öyle diyor en iyisi kan vermek 14. 15. Gün kan vermeni öneririm inşallah bebek vardır seninledir canım

Evet bende birkaç kişiden aynı şeyi duydum canım evimin yanındaki eczanelerde hep bu marka vardı o nedenle bu marka aldım. Umarım öyledir çok teşekkür ederim

Evet bende birkaç kişiden aynı şeyi duydum canım evimin yanındaki eczanelerde hep bu marka vardı o nedenle bu marka aldım. Umarım öyledir çok teşekkür ederim
Rica ederim canımm evet ya benim olduğum yerde de hep aynı test var umut edip bekliyoruz resmen oynuyorlar hislerimizle

Canım ovitrelle olmamış olsan gebelik olabilir derdim de şimdi net bişey demek istemem, çünkü bhcg önce kanda sonra idrarda azalmaya başlıyor hala iğne etkisi olabilir. Geçen ay 13. Günde idrar testim şuydu markası awox ama kan testim negatifti

Eklentiler

• IMG_8547.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 24
Cuma günü yaptığım testte tam negatifi gördüm iğne etkisi geçti o zaman diye düşündüm aslında ama cumartesi günü böyle çıkınca çok umutlanmıştım bu gün yeniden umudum kayboldu yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım. Bence hiç bir erken gebelik testi de güvenilir değil çünkü hep okuyorum çok yanılan olmuş testlere

aynen canım o yüzden testlere çok güvenmemek lazım yeteri kadar zaman geçmiş en iyisi kan vermek inşallah vardır

Bende 20ocakta ovitrelli vuruldum. 11. Gün aynı bu testle böyle çıktı ertesi gün başka marka ile yaptım negatif çıktı. Güvenilir değilmiş bu marka. İnşallah bu ay güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…