T towandaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 52 50 18 26 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #1 30 Ocak Perşembe iğneyi oldum gün aşırı denedik bugün dayanamadım normal kaset test yaptım ve sonuç koca bir negatif . Sizce pozitife döner mi ? Sanmıyorum ama böyle bi durum yaşayan var mı merak ettim
30 Ocak Perşembe iğneyi oldum gün aşırı denedik bugün dayanamadım normal kaset test yaptım ve sonuç koca bir negatif . Sizce pozitife döner mi ? Sanmıyorum ama böyle bi durum yaşayan var mı merak ettim
T towandaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 52 50 18 26 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #2 bi fikri olan var mı
Siyah Palto 🦀 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 4.488 5.511 73 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #3 towandaaa .!.: bi fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani
towandaaa .!.: bi fikri olan var mı Genişletmek için tıkla... Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani
T towandaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 52 50 18 26 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #4 Siyah Palto .!.: Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani Genişletmek için tıkla... 12 Şubat Çarşamba test günüm
Siyah Palto .!.: Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani Genişletmek için tıkla... 12 Şubat Çarşamba test günüm
Siyah Palto 🦀 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 4.488 5.511 73 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #5 towandaaa .!.: 12 Şubat Çarşamba test günüm Genişletmek için tıkla... Kanda kesin sonuca ulaşırsınız
T towandaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2023 52 50 18 26 9 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi towandaaa #6 Siyah Palto .!.: Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani Genişletmek için tıkla... Siyah Palto .!.: Kanda kesin sonuca ulaşırsını Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım sağolun
Siyah Palto .!.: Normalde 12 gun ovıtrella etkisi pozitif çıkarır derler muhtemelen olmadı . Test gününüz ne zaman kan verme günü yani Genişletmek için tıkla... Siyah Palto .!.: Kanda kesin sonuca ulaşırsını Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım sağolun