- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 24
Kacinci gunun bugun igneden sonraYa hasta ne zaman olmam gerekiyordu ki bu iğneden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gunun bugun igneden sonraYa hasta ne zaman olmam gerekiyordu ki bu iğneden sonra
14. GünKacinci gunun bugun igneden sonra
Ama değişiyor kişiden kişiye bence benim normalde adet günüme 5 6 gün var14. 15. Gun adet olunuyo diye biliyorm ben ama
Oylede bisi diyemiyorm yani ben gecen sene kullanmiştim ayni çatlatma iğnesi 14. Adet olmustumAma değişiyor kişiden kişiye bence benim normalde adet günüme 5 6 gün var
Hım vala ben her an adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor her an adet olabilirimOylede bisi diyemiyorm yani ben gecen sene kullanmiştim ayni çatlatma iğnesi 14. Adet olmustum
Ya iyte bu sancı olunca ümidim falan kalmıyo senin ağrılar nasıl diğer adet öncesi ağrılarından mıBendede var o ya bende acaba 23 den 100 e cikarmiki pazrtesiye kadar beta diye uzuluyom kaygilaniyorm
Onada benziyo benzemiyoda sasirdm yani tahmin yurutemiyormYa iyte bu sancı olunca ümidim falan kalmıyo senin ağrılar nasıl diğer adet öncesi ağrılarından mı
Zamanla görücez o zaman him siz kaç yıllık evlisinizOnada benziyo benzemiyoda sasirdm yani tahmin yurutemiyorm
Bana doktorum 15. Gün kan testi ver dedi, iğneden 14-15 gün sonra regl olunuyor14. Gün
Alla alla bu idrar testi yapsak çıkar mı pekiBana doktorum 15. Gün kan testi ver dedi, iğneden 14-15 gün sonra regl olunuyor
Alla alla bu idrar testi yapsak çıkar mı peki
Normal gebelik testi var yarin onu yapayım biErken gebelik testi al varsa bence cikabilir
Bakalm cikicakmi erkende olsa daha yuksek cikma ihtimaliNormal gebelik testi var yarin onu yapayım bi
Verdinmi kan cıktımı?Bana doktorum 15. Gün kan testi ver dedi, iğneden 14-15 gün sonra regl olunuyor
Bakalım ya inşallah vardırBakalm cikicakmi erkende olsa daha yuksek cikma ihtimali
InsalhBakalım ya inşallah vardır
Siz hangi şehirdesinizInsalh