- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 24
11. Gün yaptım negatifi gördüm daha da yapmadım günü dolsun diye doktorunuz birsey dedimi şu gün test yapin faln diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. Gün yaptım negatifi gördüm daha da yapmadım günü dolsun diye doktorunuz birsey dedimi şu gün test yapin faln diye
Demişti dediği günleri değerlendirdikDoktorunuz birsey dedimi şu gün yapin diye
Vala negatif görmekten yoruldum açıkçası o yüzden hiç gitmek istemiyorumInsalh vardr bence bugun bi kanda test yaptir derim
Insalh vardr bence bugun bi kanda test yaptir derim
Insalh vardr bende bugun tekrardan gidicem saglik ocagina bakalm kan sonucu ne cikicak dün 18 di bugun kac cikicak ebe ona gore yönlendirir herhaldeVala negatif görmekten yoruldum açıkçası o yüzden hiç gitmek istemiyorum
Insalh vardr bende bugun tekrardan gidicem saglik ocagina bakalm kan sonucu ne cikicak dün 18 di bugun kac cikicak ebe ona gore yönlendirir herhalde
Canım bence doktorunu değiştir. Öyle şey olur mu. Bu tedavi sürecinde doktor sürekli çağırıyo yumurta takibini yapıyo. Ve çatlama iğnesi sonrası beraberlik yaşama sürecini şu kadar gün şeklinde söylüyo. Sonra tekrar çağırıyo bakıyo yumurtan öatlamış çatlamamoş gözüküyo. Çatlamamoş yumurta zaten yumurta şeklinde duruyo. Ben daha önce 2 kere bu tedaviyi gördüm. Takibini bu şekilde yaptık. Sonuç verdi mi dersen hayır vermedi. Bende bu süreci özelde yaşadım. Sonra Zeynep kamile geldim. Şu an aşılama sürecindeyim. Pcos varAma çatladığını bilemeyiz dedi doktor
İNsalh cok tesekur ederim iyi dileklerinz icin ,ama dun vermistim kan bugun yukselirmi bilemiyorm aradan gün geçmediyaevet yükselmişse vardır demektir inşallah herşey gönlünüzce olur inşallah hepimiz mutlu haberi alırız
Ya aslında dedi şu günlerde ilişki olsun diye ama baktığında sanırım yumurta daha çatlamamıştı duruyordu çünkü ama niye bilemeyiz dedi onu anlamadım bende bende de pcos varCanım bence doktorunu değiştir. Öyle şey olur mu. Bu tedavi sürecinde doktor sürekli çağırıyo yumurta takibini yapıyo. Ve çatlama iğnesi sonrası beraberlik yaşama sürecini şu kadar gün şeklinde söylüyo. Sonra tekrar çağırıyo bakıyo yumurtan öatlamış çatlamamoş gözüküyo. Çatlamamoş yumurta zaten yumurta şeklinde duruyo. Ben daha önce 2 kere bu tedaviyi gördüm. Takibini bu şekilde yaptık. Sonuç verdi mi dersen hayır vermedi. Bende bu süreci özelde yaşadım. Sonra Zeynep kamile geldim. Şu an aşılama sürecindeyim. Pcos var
Aslında biraz bekleyin o zaman iki gün falanİNsalh cok tesekur ederim iyi dileklerinz icin ,ama dun vermistim kan bugun yukselirmi bilemiyorm aradan gün geçmediya
E artmış sonuç doktor bişey dedi mi pekiSimdi sonucum cikmis dun 18 di bugun 23
Ben aile hekimine gidmistim birsey diyemem cok az artmis diyo varda olabilir yokta olabilir dediE artmış sonuç doktor bişey dedi mi peki
Bence biraz bekle şuan çok yeni olduğu için bişey belli olmuyo tam anlamıyla kimyasal bile olabiliyo o yüzden ara ver testlere bekle derimBen aile hekimine gidmistim birsey diyemem cok az artmis diyo varda olabilir yokta olabilir dedi
Yok yapmadım yarin bi kaset test yapayım evde ama hiç ümidim yokSen naptin yaptin test
Niye baksana daha hasta olmamışsınYok yapmadım yarin bi kaset test yapayım evde ama hiç ümidim yok
Ya hasta ne zaman olmam gerekiyordu ki bu iğneden sonraNiye baksana daha hasta olmamışsın