- 30 Kasım 2017
- 7.985
- 3.954
Bencede acaba nasıl hiss çok merak ediyorumİnsanın içine doğuyo ya hamile olmadığı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede acaba nasıl hiss çok merak ediyorumİnsanın içine doğuyo ya hamile olmadığı bence
Bende çok merak ediyorum evet evet ben hamileyim hissediyorum diyeceğim zamanı çok bekliyorumBencede acaba nasıl hiss çok merak ediyorum
Bana doktorum 15. Gün test vermemi söyledi pozitife dönme ihtimali var bence, evde test yaptınız mı hiç?Merhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.
25 martta sabah 11 de catlatma ignesi ovitrelle vuruldum. 4 Nisan da yani igne vurulduktan sonra 10. Gun kan verdim. Beta hcg ( 0.848 ) cikti. Bu değere göre hamile değilim. Henüz regl olmadim. Doktorum 10 Nisan da yeniden kan vermemi soyledi. Bu şekilde bir durun yaşayan, ve hamile kalan var mı? Herkese bu gebelik yolunda kolaylıklar dilerim.
Hayir canim hic evde test yapmadim. Bugün kan verdim 0.848 cikti. Igne günü hariç bugün igne olalı 10. Gündü. Doktorum bana 10 nisanda test ver demiş. 16 güne denk geliyor:) ben doktorun yanında o kadar heyecanlabmisim ki, 4 Nisan duymuşum . Yoksa kan vermeyecektim:)Bana doktorum 15. Gün test vermemi söyledi pozitife dönme ihtimali var bence, evde test yaptınız mı hiç?
En kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallahHayir canim hic evde test yapmadim. Bugün kan verdim 0.848 cikti. Igne günü hariç bugün igne olalı 10. Gündü. Doktorum bana 10 nisanda test ver demiş. 16 güne denk geliyor:) ben doktorun yanında o kadar heyecanlabmisim ki, 4 Nisan duymuşum . Yoksa kan vermeyecektim:)
Insalalh csnim benim, dilerim hepimiz bebeklenirizzzz. AminnnEn kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallah
Canım selam. Ben bugün yine kan verdim. 0.246 cikti. Değerim dün 0.848 di. Gittikçe düşüyor. Sanırım hamile değilim. :) doktorum 10 nisanda test yap demisti. Ozamana kafar regl olmazsam test yaptıracağım.Bana doktorum 15. Gün test vermemi söyledi pozitife dönme ihtimali var bence, evde test yaptınız mı hiç?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCanım selam. Ben bugün yine kan verdim. 0.246 cikti. Değerim dün 0.848 di. Gittikçe düşüyor. Sanırım hamile değilim. :) doktorum 10 nisanda test yap demisti. Ozamana kafar regl olmazsam test yaptıracağım.
Teşekkür ederim cnm. İnşallah :)Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canm yaotnmi test bellimi birseyler11. Gün yaptım negatifi gördüm daha da yapmadım günü dolsun diye bekliyorum
Merhaba igneyi nereden oldunuz acabaEvet kuzum hamileyim suanda
Adet oldum canım ben sen naptınCanm yaotnmi test bellimi birseyler
Hayrlisi olsn canm üzülme allah hayrlisiyla versin .Adet oldum canım ben sen naptın
Çok iyi baya yükselmişHayrlisi olsn canm üzülme allah hayrlisiyla versin .
Ben kan verdim canm.kanda 145 cikti
Aynn canm insalh saglikli sihatli özursuz kusursuz aliriz kucagimizaÇok iyi baya yükselmiş
Amin inşallahRabbim isteyen herkeze versin