Bugun oğlen oldum benKaç gün senin
Ben halen bekliyorumBugun oğlen oldum ben
Kucagında karnında dolsun .Afiyetle evlatlarını kucagına alırsın insallah canım .Rabbim isteyen herkese versin.Güzel haberlerini beklıyorum ınsallahBen halen bekliyorum
Merhaba arkadaşlar .Ben19 subat c tesi çatlatma iğnesi vuruldum.Hastanede çalıştıgım için ara ara ultrasona girme fırsatım oldu.Doktorların her ikiside rahim duvarın kalınlaşmış gevelik belirtisi bu dedi .iğneyi vurulalı 7 gün oluyor .Bu 7 günlük süreç içerisinde de kasıklarım agrıyor hala ara ara.Beta hcg de baktırdım 3 gün boyunca .sırasıyla 30-21-14 şeklinde çıktı hep .Ovitrellada hcg hormonu oldugundan bu dwğer yukselebiliyor .Merak ettiğim şey şu rahim duvarının kalınlaşması insallah gebeliktir ve tecrubelerinizi oaylaşırsanız sevinirim .(hastanede çalışıyorsan neden dr sormuyorsun gibi bişey düşünebilirsiniz:) ben birebir tecrübenizden faydalanmak isterim) Sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler
Kızlar selam ikinizle de ayni gün igne vurulmusuz. Ben de en son 10.gun test yaptim daha yapmadim kasiklarim agriyinca. Henuz regl olmadim siz regl oldunuz mu ?Aynı gün vurulmuşuz iğne nasıl şu an var mı gelişme
Hayır olmadım ama bence biz yanlış hesap yapıyoruz bat günü adet gelmez çünkü ilaç verildi düzen bozuldu içerde yumurtanın öatladığı gün ya i iğneden 36 saat sonrayı sayacağız 14 gün ve bugün doluyor süre aslında gecikmedikKızlar selam ikinizle de ayni gün igne vurulmusuz. Ben de en son 10.gun test yaptim daha yapmadim kasiklarim agriyinca. Henuz regl olmadim siz regl oldunuz mu ?
Allah razı olsun canım senin de inşallah ama adet olurum çünkü negatifKucagında karnında dolsun .Afiyetle evlatlarını kucagına alırsın insallah canım .Rabbim isteyen herkese versin.Güzel haberlerini beklıyorum ınsallah
Bende çatlama gününü takıp eden 14 günde oldum şaşmadı:)Regl oldum tam yumurta çatlamasını takiben 14 gün sonra ve doktorun ilişki için verdiği saattehadi hayırlısı
Kuzucum dedigin gibi de hesapladim yine de gecen ay ignenin 16.gunu regl olmusum. Bu ay simdiye dek olmam gerekirdi sanirim eger hamile degilsem. Artik test yapmaktan negatif gormekten biktigim icin yapmiyorum test.Hayır olmadım ama bence biz yanlış hesap yapıyoruz bat günü adet gelmez çünkü ilaç verildi düzen bozuldu içerde yumurtanın öatladığı gün ya i iğneden 36 saat sonrayı sayacağız 14 gün ve bugün doluyor süre aslında gecikmedik
Ayın kaçında iğne oldun canım hesaplayayımKuzucum dedigin gibi de hesapladim yine de gecen ay ignenin 16.gunu regl olmusum. Bu ay simdiye dek olmam gerekirdi sanirim eger hamile degilsem. Artik test yapmaktan negatif gormekten biktigim icin yapmiyorum test.
19 Şubat cumartesi vuruldum igneyi kuzucumAyın kaçında iğne oldun canım hesaplayayım
Bugün en geç olman gerekiyor test yaptın mı canım varsa çıkar yoksa çıkmaz19 Şubat cumartesi vuruldum igneyi kuzucum
Yapmadim kuzum ama sanirim bugun olacağım cunku bacaklarima vuran agridan anliyorum. Bir daha da kimse bana hamilelik belirtisiyle regl belirtisi ayni demesinBugün en geç olman gerekiyor test yaptın mı canım varsa çıkar yoksa çıkmaz
Ben iki tane hamilelik geçirdim Hakikaten regli sancısı oluyor ama hafif yani gerçek regli olacağında bence anlayabiliyorsun. Doktora gittim büyük ihtimalle gebelik oluşmuş ama tutunamamış dedi üç yumurtan vardı biri kiste dönüşmüş İkisi çatlamış Kist kendiliğinden kaybolur dedi Klomen Vermeyecekmiş gerek görmedi yumurtalık rezervi iyi dedi tüp filmi bakacağız pazartesiYapmadim kuzum ama sanirim bugun olacağım cunku bacaklarima vuran agridan anliyorum. Bir daha da kimse bana hamilelik belirtisiyle regl belirtisi ayni demesinCidden her ay regl ki gebelik mi diyorum regl oluyorum.
Bu ay doktorumdan kesinkes femera isteyecegim , olmazda da artik tüp bebek.
3.denemem olacak cunku , yoruldum.
Acaba tututanamadigini nerden anliyor doktor ? Ben de artik klomen istemiyorum. Ben tup filmi cektirdim canim tek tup zaten tikali benimBen iki tane hamilelik geçirdim Hakikaten regli sancısı oluyor ama hafif yani gerçek regli olacağında bence anlayabiliyorsun. Doktora gittim büyük ihtimalle gebelik oluşmuş ama tutunamamış dedi üç yumurtan vardı biri kiste dönüşmüş İkisi çatlamış Kist kendiliğinden kaybolur dedi Klomen Vermeyecekmiş gerek görmedi yumurtalık rezervi iyi dedi tüp filmi bakacağız pazartesi
Nereden anladığını bilmiyorum canım. Ne zaman çektirdin tüp filmi canın acıdı mıAcaba tututanamadigini nerden anliyor doktor ? Ben de artik klomen istemiyorum. Ben tup filmi cektirdim canim tek tup zaten tikali benim
Betatom bahcelievlerde cektirdim ancak doktorum begenmedi. Hatta 2 doktora gosterdim ikisi de begenmedi. Canim ben agrisiz hsg cektirdim c kollu makine ile ancak aci esigim dusuk oldugu icin yine de canim acidi. Haziranda cektirdim.Nereden anladığını bilmiyorum canım. Ne zaman çektirdin tüp filmi canın acıdı mı