Gebeliğe Hazırlık OVİTRELLA SONRASI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busnur34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
43
30
29
Merhaba arkadaşlar .Ben19 subat c tesi çatlatma iğnesi vuruldum.Hastanede çalıştıgım için ara ara ultrasona girme fırsatım oldu.Doktorların her ikiside rahim duvarın kalınlaşmış gevelik belirtisi bu dedi .iğneyi vurulalı 7 gün oluyor .Bu 7 günlük süreç içerisinde de kasıklarım agrıyor hala ara ara.Beta hcg de baktırdım 3 gün boyunca .sırasıyla 30-21-14 şeklinde çıktı hep .Ovitrellada hcg hormonu oldugundan bu dwğer yukselebiliyor .Merak ettiğim şey şu rahim duvarının kalınlaşması insallah gebeliktir ve tecrubelerinizi oaylaşırsanız sevinirim .(hastanede çalışıyorsan neden dr sormuyorsun gibi bişey düşünebilirsiniz:) ben birebir tecrübenizden faydalanmak isterim) Sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler

Henüz iğnenin etkisi geçmemiş vücudunuzdan o belirtilerin %90ını iğne yapıyor malesef belirtilere takılmayın. İnşallah bebeğiniz sizinledir

Yumurtlamadan sonra rahim kalınlaşır adetle beraber kalınlaşmış rahim duvarı dökülür incelir. Şuan kalınlaşmış olması gebelik ifade etmiyor malesef iğnenin 14.günü kan veya idrar testi yaparsınız

Aynı gün vurulmuşuz iğne nasıl şu an var mı gelişme

Benim gibi macera arayıp 1 ayda 1 yıl yaşlanmak isteyen varsa Size kan testi sonuçlarını yazayım gün gün ama siz kesinlikle adet gününüz gelmeden test yaptırmayın. İĞNEDEN 4 gün sonra beta hcg 34 iğneden sekiz gün sonra 10.11 iğneden 10 gün sonra 3.1 bugün halen var ama hayalet bugün 11. Günüm olsa en azından yükselme eğilimi gösterirdi diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun Rabbim bilir doğrusunu eğer ben ona hakkıyla annelik yapamayacaksam çok mutlu ve çok güzel bir birey yetiştirmeyeceksem rabbim bunu yapabilecek başka birine verebilir hakkımı Üç ay olmazsa siprali geri takacağım

Benım de 33 21 14 4.7 ve 2.69 yok yani adet zamanım geldi bakalım iki gün var sanırım .

Benım de 33 21 14 4.7 ve 2.69 yok yani adet zamanım geldi bakalım iki gün var sanırım .
Ne yaptın adetim basladımı aynı zamanlarda iğne olmuştuk senınle :)

Canım bende aynı senın gibi agrı çekiyorum adet geliyorum diyor yani. Sonucun cıktımı canım rabbim sevindirsin hepimizi
Evet canım 1.8 çıkmış düşe düşe bi hal oldu garibim beta tövbe bir daha iğne yaparsam 14 günden önce bakmam acaba artık yükselme olmaz sanırım sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…