Henüz iğnenin etkisi geçmemiş vücudunuzdan o belirtilerin %90ını iğne yapıyor malesef belirtilere takılmayın. İnşallah bebeğiniz sizinledirMerhaba arkadaşlar .Ben19 subat c tesi çatlatma iğnesi vuruldum.Hastanede çalıştıgım için ara ara ultrasona girme fırsatım oldu.Doktorların her ikiside rahim duvarın kalınlaşmış gevelik belirtisi bu dedi .iğneyi vurulalı 7 gün oluyor .Bu 7 günlük süreç içerisinde de kasıklarım agrıyor hala ara ara.Beta hcg de baktırdım 3 gün boyunca .sırasıyla 30-21-14 şeklinde çıktı hep .Ovitrellada hcg hormonu oldugundan bu dwğer yukselebiliyor .Merak ettiğim şey şu rahim duvarının kalınlaşması insallah gebeliktir ve tecrubelerinizi oaylaşırsanız sevinirim .(hastanede çalışıyorsan neden dr sormuyorsun gibi bişey düşünebilirsiniz:) ben birebir tecrübenizden faydalanmak isterim) Sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler
Yumurtlamadan sonra rahim kalınlaşır adetle beraber kalınlaşmış rahim duvarı dökülür incelir. Şuan kalınlaşmış olması gebelik ifade etmiyor malesef iğnenin 14.günü kan veya idrar testi yaparsınızMerhaba arkadaşlar .Ben19 subat c tesi çatlatma iğnesi vuruldum.Hastanede çalıştıgım için ara ara ultrasona girme fırsatım oldu.Doktorların her ikiside rahim duvarın kalınlaşmış gevelik belirtisi bu dedi .iğneyi vurulalı 7 gün oluyor .Bu 7 günlük süreç içerisinde de kasıklarım agrıyor hala ara ara.Beta hcg de baktırdım 3 gün boyunca .sırasıyla 30-21-14 şeklinde çıktı hep .Ovitrellada hcg hormonu oldugundan bu dwğer yukselebiliyor .Merak ettiğim şey şu rahim duvarının kalınlaşması insallah gebeliktir ve tecrubelerinizi oaylaşırsanız sevinirim .(hastanede çalışıyorsan neden dr sormuyorsun gibi bişey düşünebilirsiniz:) ben birebir tecrübenizden faydalanmak isterim) Sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler
Aynı gün vurulmuşuz iğne nasıl şu an var mı gelişmeMerhaba arkadaşlar .Ben19 subat c tesi çatlatma iğnesi vuruldum.Hastanede çalıştıgım için ara ara ultrasona girme fırsatım oldu.Doktorların her ikiside rahim duvarın kalınlaşmış gevelik belirtisi bu dedi .iğneyi vurulalı 7 gün oluyor .Bu 7 günlük süreç içerisinde de kasıklarım agrıyor hala ara ara.Beta hcg de baktırdım 3 gün boyunca .sırasıyla 30-21-14 şeklinde çıktı hep .Ovitrellada hcg hormonu oldugundan bu dwğer yukselebiliyor .Merak ettiğim şey şu rahim duvarının kalınlaşması insallah gebeliktir ve tecrubelerinizi oaylaşırsanız sevinirim .(hastanede çalışıyorsan neden dr sormuyorsun gibi bişey düşünebilirsiniz:) ben birebir tecrübenizden faydalanmak isterim) Sonuna kadar okudugunuz için teşekkürler
Ovirtella iğne günü dahil 11. Gün .dün ve onceki gğnler kasık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı bu sabah yok bişey bakalım adet günüme bikaçgğn var senın nasılAynı gün vurulmuşuz iğne nasıl şu an var mı gelişme
Bende de aynı turp gibiyimOvirtella iğne günü dahil 11. Gün .dün ve onceki gğnler kasık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı bu sabah yok bişey bakalım adet günüme bikaçgğn var senın nasıl
Benım de 33 21 14 4.7 ve 2.69Benim gibi macera arayıp 1 ayda 1 yıl yaşlanmak isteyen varsa Size kan testi sonuçlarını yazayım gün günama siz kesinlikle adet gününüz gelmeden test yaptırmayın. İĞNEDEN 4 gün sonra beta hcg 34 iğneden sekiz gün sonra 10.11 iğneden 10 gün sonra 3.1 bugün halen var ama hayalet bugün 11. Günüm olsa en azından yükselme eğilimi gösterirdi diye düşünüyorum
Düştüğü gibi çıkadabilirBenım de 33 21 14 4.7 ve 2.69yok yani adet zamanım geldi bakalım iki gün var sanırım .
Benım de 33 21 14 4.7 ve 2.69yok yani adet zamanım geldi bakalım iki gün var sanırım .
Ne yaptın adetim basladımı aynı zamanlarda iğne olmuştuk senınle :)Hayırlısı olsun Rabbim bilir doğrusunu eğer ben ona hakkıyla annelik yapamayacaksam çok mutlu ve çok güzel bir birey yetiştirmeyeceksem rabbim bunu yapabilecek başka birine verebilir hakkımıÜç ay olmazsa siprali geri takacağım
Henüz bekliyorum ama sancıyla kıvranıyorum sen naptın?Ne yaptın adetim basladımı aynı zamanlarda iğne olmuştuk senınle :)
Skorlar yarışıyor seni çılgın aynı benim gibi hiç üşenmemişsinBenım de 33 21 14 4.7 ve 2.69yok yani adet zamanım geldi bakalım iki gün var sanırım .
Canım bende aynı senın gibi agrı çekiyorum adet geliyorum diyor yaniSkorlar yarışıyor seni çılgın aynı benim gibi hiç üşenmemişsinadetine kaç gün var ben bugün de yaptım sonuç çıksın yazarım
Evet canım 1.8 çıkmış düşe düşe bi hal oldu garibim betaCanım bende aynı senın gibi agrı çekiyorum adet geliyorum diyor yani. Sonucun cıktımı canım rabbim sevindirsin hepimizi
Adet oldun muEvet canım 1.8 çıkmış düşe düşe bi hal oldu garibim betatövbe bir daha iğne yaparsam 14 günden önce bakmam acaba artık yükselme olmaz sanırım sağlık olsun
Bende olmadım iğne geciktirdi sanırımHayır canım
Kaç gün seninBende olmadım iğne geciktirdi sanırım